1.11.2018 Huonoin päivä tähän mennessä

Viime viikonloppuna oli iso kurssi, jonka vetämiseen keskityin tosi intensiivisesti kolme päivää. Unohdin itseni ja omat lisäravinteeni sekä lipsuin hiukan ruokavaliostani. Söin mm. yhden kääretorttupalan, joka oli tehty inkkarisokerista. Veden juominenkin jäi liian vähiin..
Olin myös kytköksissä nuo päivät, eli toimin kanavana kurssia pitäessäni. Se jo yleensä hiukan rasittaa hermostoa..
Maanantaina aamuyöstä heräsin viiltävään päänsärkyyn, hermokipuun ja huonoon oloon, munuaisia särki reippaasti ja maksan/sapen alue oli taas kosketusarka. Yritin nousta ylös, mutta huone pyöri ja samoin silmät. Silmät oliva tosi arat, enkä pystynyt tavallaan kohdistamaan niitä kunnolla. Sattui siis koko kehoon oikein kunnolla.
Hoipertelin vessaan ja yritin selvitä ovista. Join puhdistettua vettä ja kävin uudelleen makuulle. Torkahtelin ja tärisin kivusta.
Parin tunnin päästä nousin ylös ja päätin yrittää aamupalan syömistä. Hiukan gluteenitonta puuro, mustikoita ja omenaa. Muutaman minuutin päästä kyyneleet vain virtasivat, kipu päässä paheni ja viiltävät kohtaukset korvasta korvaan lisäsivät tuskaa.
Sydän hakkasi ja lopulta annoin periksi ja kyykistyin vessanpöntölle. Oksentaminen pimensi pään hetkeksi ja heiluin pyörtymisen rajalla.
Takaisin sänkyyn ja lisää juotavaa. haaleaa vettä ja hunajaa. Puoli tuntia jälleen unta ja sitten sain vyöhyketerapiaa ja kupin kahvia. Myönnän, rakastan kahvia! Yritän kuitenkin olla sen kanssa kohtuullinen ja yleensä noudattaa sitä Yläkerran yksi kuppi/pv neuvoa. Viikonloppuna sekin kyllä ylittyi.
Vyöhyketerapiassa kaikki kipeät elimeni kyllä löytyi ja tunsin selkeästi miten energiat kulkivat kehossani ja missä energia tukkeutui. Vähitellen alkoi helpottaa, vaikka päänsärky tuntui vielä heikosti.
Nyt olen huilaillut kolme päivää ja kysellyt tilannettani. Yksioikoisesti: ei mitään lipsumista ruoan, levon tai lisäravinteiden suhteen. EBV ei anna armoa, vaan hyökkää heti ja samoin bakteerit, jotka toimivat niiden kanssa yhteistyössä.

Sain kyllä tuntuvan kokemuksen, mitä pahimmillaan tämä "tauti" voi tuoda. Täytyy vain muistaa ja jaksaa auttaa itseään, joka päivä ja joka hetki

Puutumisoireet kasvoissa eivät ole kokonaan loppuneet. Sain Auttajiltani ohjeeksi ottaa runsaasti c-vitamiinia ja sen myötä oireet ovat helpottaneet selvästi. Nautin nyt ester-c vitam kolme kertaa päivässä. Myös b-vitamiinia on tuplattu.

Lepoa ja liikuntaa tarvitaan myös kaiken tämän tueksi, muuten alkaa nivelissä tuntua.

Kilojen tippuminen on onneksi pysähtynyt. Kahdentoista kilon pudotus on ollut melko raju tämän reilun puolen vuoden aikana. Nyt keho on sopeutunut/mukautunut tähän uuteen systeemiin ja koen että hyväksyminen sillä tasolla on tapahtunut.
Kerron toisessa blogissani enemmän tästä kehoihin kohdistuvasta muutostyöstä.