Helmikuu 2019.
Nyt on kulunut jo yli vuosi siitä, kun ensimmäiset kummalliset oireeni ilmestyivät tuon kohtalokkaan hammaslääkärikäynnin jälkeen. Vuosi on nyt taivallettu erilaisten parannuskuurien kanssa.
Tällä hetkellä voin sanoa, että olen melko hyvässä kunnossa. Sain jopa hiukan kokeilla helpompaa ruoka-aine kuuria, kun olimme retriitissä Madeiralla. Söin hiukan vuohenjuustoa.. nam! Madeiralla olin herkutteluista huolimatta todella hyvässä kunnossa, mutta kotiin paluun jälkeen alkoivat vanhat tutut oireet palata. Puutumista kasvoissa ja käsivarsissa, väsymystä, heikotusta. Totesin, ettei vielä ollut aika palata edes vuohenmaitojuustoon, vaan oli jatkettava tiukkaa täysin maidotonta ym. kuuria.
Olen kuitenkin lähipäivinä päivittämässä ruoka-aine ja ravintolisäkuuriani, sillä olen huomannut, ettei se kuitenkaan ole ihan sellainen, mikä toisi sen lopullisen parantumisen. Keho viestii ongelmista, jotka täytyy nyt selvittää.
Olen seurannut melko pitkälti Anthony Williamin kirjaa Epstein-Barr viruksen nujertamiseksi, mutta aion tarkistella asioita omalla kohdallani.
Joka tapauksessa olen menossa parempaan suuntaan, kunhan vielä jaksan joitakin kuukausia noudattaa tätä puhdistuskuuria.
Sain juuri vinkkiä Cowdenin yrttiprotokollasta, jolla nujertaa borrelia-bakteeri. Siihen aion nyt perehtyä ja kokeilla niiden vaikutusta.

Palaan asiaan jälleen uuden kokeiluni alettua.