Syyskuu 2018 Uusia oireita

Dieettiä on nyt noudatettu monta viikkoa, lisäravinteita ja yrttejä nautittu päivittäin. Olo on ollut välillä hyvä, jopa pirteä, mutta rasituksessa huomaa monien oireiden palaavan.
Nyt on lokakuun ensimmäinen päivä ja takana on reilun kolmen viikon työkiertue Ruotsissa ja Kroatiassa. Optimaalista ruokaa ei ole ollut koko ajan saatavilla, mutta ns. haitallisia ruoka-aineita on vältetty ja kaikki lisätipat ja pillerit on otettu.
Ennen matkaa, syyskuun alkupuolella alkoivat uudet oireet. Huomasin, miten kasvoissa alkoi tuntua pieniä puutumiskohtia. Ensin vasemman silmän alapuolella ja oikeassa suupielessä. Hiljalleen nuo puutumisoireet ovat lisääntyneet ja kohdat vaihtelevat kasvoisssa. "Pysyvät" puutumiskohdat ovat alahuuli, alaleuka ja poskipäät. Ne tuntuvat joka päivä. Pistelyä, kihelmöintiä, tunnottomutta. Huomasin myös, että raskas kiertue vei voimia paljon ja aistiärsykkeet meinasivat olla liikaa. Olin monena pävänä yliherkkä äänille, hajuille ja ulkopuolisille energioille. Väsyin helpommin ja ärtymys lisääntyi, koska lepohetkiä ei juurikaan ollut. Onneksi viime päivät Kroatiassa olivat enemmän lepoa, aurinkoa ja uimista.

Tälläkin hetkellä pistely ja puutuminen ovat läsnä alaleuassa ja hiipivät nyt sieltä kohti kaulaa. Olen tietoinen, että oireet ovat ns. jo vakavia, mutta sinnikkäästi jatkan, sillä tiedän, etten kestä antibioottihoitoa. Vatsa on herkkä, samoin olen nykyään pahasti allerginen monelle lisäaineelle ja teollisille "ruoille". Pyydän apua päivittäin ja saan usein energiahoitoa tähän. Tiedän varmuudella jo nyt, että kuurini jatkuu ainakin ensi kesään saakka.