MINUN POLKUNI

Minun polkuni on kulkenut monien haasteiden kautta tähän hetkeen, tähän valintaan syntyä juuri nyt, tähän aikaan. Monien elämien ajan olen tutkaillut ihmisenä olemista, usein ihmiskunnan auttamistehtävässä.
Tämä elämäni on sisältänyt paljon haasteita, paljon ylitettäviä esteitä, mutta lopulta kasvua. Tänä hetkenä olen ilon täyttämä, olen vahvasti polulla, joka avaa paljon, mutta vaatii sitoutumista. Tämä huikea aika ihmiskunnan ja maaplaneetan syklissä saa minut ilolla tekemään oman osani edetessämme kohti syklin huipentumaa, jonka kohtasimme vuonna 2012. Maaplaneetan tilanne ikään kuin skannattiin silloin ja huomattiin, ettei ihmiskunta sittenkään ollut valmis uuteen ulottuvuuteen. Vielä on paljon työtä tehtävänä ja jokaisen panos oman itsensä kanssa äärimmäisen tärkeä, olitpa sitten sidottu kollektiiviseen tietoisuuteen tai opettamaan tullut tähtitietoisuus. Mihin tiemme vie, on vielä sumun peitossa..
En lähde ennustelemaan tulevaa, vaan tutkailen tämän hetken virtauksia, tämän hetken mahdollisuuksia. Tarkoitukseni on jakaa niitä myös sinun kanssasi. Olen opiskellut aikoinaan käsityöläiseksi, ja se puoli minussa ilmenee maalausteni, kirjoitusteni, ja Äiti maan kautta. Olen opiskellut myös reikihoitajaksi, sekä useita vuosia elämänkoulussa herkkyyteni avulla.

Tällä polulla minulla on ollut opettajia, joita haluan kiittää: Syvää näkijää, parantajaa Elenaa, joka sai myös minut näkemään laajasti ja hyväksymään oman kasvuni tärkeyden. Hän on monien vuosien ajan kannustanut, opettanut ja jakanut syvää tietoa. Kiitän myös Reikiopettajiani, tiibetinbuddhalaisia opetuksia, lama Lobsangia, matkaani Intiaan Dalai laman opetuksia kuulemaan, sekä kursseja, joiden avulla olen saanut tutustua Esko Jalkasen elämäntyöhön ja oppinut ohjaamaan luonnon salaisia voimia, ihmiskunnan hyväksi. Myös kaikki kohtaamani sielut ovat opettaneet minulle omalla olemuksellaan jotain arvokasta. Syvästi kiitän korkeita Valon opettajiani, joiden ohjauksessa olen tutustunut kosmisiin ystäviini universumin tähtipoluilla.
Tämä polku ei sulje pois mitään, vaan ymmärtää, että kaikki polut ja valinnat vievät samaan - Valoon ja Alkulähteeseen. Ja tien siihen me voimme kaikki löytää sisältämme. 90-luvulla sain huikeita kokemuksia kosmisista yhteyksistä, eri ulottuvuuksista, kehosta irtautumisesta, kuolemanlähikokemuksesta sekä henkilökohtaisesta ohjauksesta. Kontaktihenkilönä toimiessani minua ohjattiin hyvin kauniistí ja rakkaudella ja oma alkuperäni sai vahvistuksensa. 2tuhatta luvulla perustimme Vaasaan Seitsemän Sisaren Keskuksen, jonka kautta jaoin saamaani opetusta myös muille. Matkani jatkui ja yhteyteni kosmisiin ystäviini muuttui, mutta sydänyhteys ja ohjaus säilyy edelleenkin. Alkoi uusi sykli ja tetoisuuteni kehittäminen sielun oppiläksyjen kautta. Oman sielun potentiaalin aktivoiminen on ollut viime vuosien ihmeellinen matka. Tiedon välittäminen ja muiden ohjaaminen sen kautta ovat nyt tämän hetken, tämän uuden ajan tärkeimmät tehtäväni. Olen myös syvästi kiitollinen matkastani Dharamsalaan, joka toteutui keväällä 2012. Pysyvät jäljet sieluuni sain siellä. Ja uskoisin, etä ne jäljet loistavat! Muuten olen ihan tavallinen nainen, kolmen arvokkaan, erityisen nuoren ihmisen äiti. Ehkäpä siitäkin syystä rakastan kaikkia nuoria, ja koen, että oma auttamistyöni liittyy vahvasti heihin.
Tieni on vienyt minut jälleen uusiin maisemiin ja asun nyt Taalintehtaalla. Täällä Kemiön saaressa kanssani asuu nyt henkinen perheeni, jonka kanssa saan jakaa tämän Valon polkuni. Yhdessä asuminen samaan suuntaavien sielujen kanssa on palkitsevaa, ja kasvattavaa. Kiitollisuus on suuri sillä vanha kumppanini vuosituhansien ajalta asuu myös samassa talossa. Hänen kanssaan voin nyt jakaa tietoni ja osaamiseni, kaikki näkyni ja infoni. Se on harvinainen lahja, joka on kuin palkinto ponnisteluistani tällä polulla. Uskon, että tässä ajassa me kaikki tarvitsemme toisiamme ja yhteen liittyminen, jakaminen sekö toistemme henkisen polun tukeminen on se oikea suunta. Kotimme on myös avoin kaikille henkisestä polusta ja värähtelyn puhdistamisesta kiinnostuneille. Voit tulla pientä korvausta vastaan viettämään kartanoomme aikaa hiljentymisen, puhdistumisen ja/tai henkilökohtaisen ohjauksen merkeissä. Huoneita vuokraamme myös pidemmäksi aikaa, jos tahdot keskittyä itseesi, omaan polkuusi ja saada syvällistä ohjausta `kädestä´ pitäen.

Kukaan meistä ei tiedä, mihin maaplaneetan polku vie tulevina vuosina, ja siksipä onkin hyvin tärkeää tehdä oma osansa sen polun valaisemisessa. Tämän hetken työ meillä kaikilla on oman värähtelyn puhdistaminen ja sitä kautta kokonaisenergian nostaminen. Työ oman itsen kanssa on pääasia, olimmepa sitten olleet auttajan työssä miten pitkään tahansa. Oma kokemukseni on muutamalta vuosikymmeneltä tässä elämässä ja tehtäväni on jakaa sitä kokemusta, tietoa, tukea ja rakkautta muidenkin tueksi.

Koen, että jokainen elämä on pyhä ja arvokas ja me kaikki tahdomme olla onnellisia. Siinä on auttamistyöni lähtökohta. Kiitos, että polkumme kohtasivat.
Eija Kuukari päivitetty 26.4.2016orion_nebula.jpg