Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Hyvyyden voima

Share |

Keskiviikko 2.3.2022 klo 13.54


Pari yötä sitten heräsin Auttajien informaatioon. Se ei ole mitenkään harvinaista, se on tuttua monen vuoden ajalta. Tiedän, että kehoni nukkuessa nousen usein Auttajien luokse keskustelemaan, vastaanottamaan viisautta ja informaatiota. Sekään, että minun kohdallani näin toimitaan, ei ole harvinaista, sillä kaikki me, jotka olemme pyytäneet saada kehittyä henkisinä olentoina ja palvella sen kautta, olemme silloin kytkeytyneet korkeimpiin Auttajiimme. 

Jos yön aikana tulee opetusta ja tärkeää tietoa, herään aina kun se on ohitse. Tämä siksi ettei unen unohduksen voima kadota tietoa muististani. Kun herään, kirjoitan ylös tai sanelen saadun infon puhelimeeni. Näin saan sen vietyä päivätajuntaani.

Kun muutama yö sitten heräsin, kuulin vielä Auttajien äänen mielessäni. He olivat antaneet seuraavanlaisen ajatuksen meille kaikille pohdittavaksi.

"Miksi te tarvitsette uudelleen ja uudelleen nämä ääriolosuhteet ennen kuin löydätte luontaisen taipumuksenne hyvään? Miksi tavallinen hyvä elämänne riistää sen teiltä?"

Niin kuin aina, Auttajat eivät tuomitse tai saarnaa, vaan he vain muistuttavat meille totuudesta ja siitä, miten tuoda sitä arjen tasolle. Tämä viesti sisälsi ajatuksen, jonka idea oli elää sellaista elämää, joka tähtää kaikkien hyvään sen kautta, että herätämme sen tahdon ja voiman itsessämme. Tämä voima on meissä kaikissa, mutta ikävä kyllä usein vain tarpeeksi suuri katastrofi herättää sen eloon ja alamme toimia sen kautta. Tämä suuri murhenäytelmä Ukrainassa on sen jälleen kerran näyttänyt, sillä joka puolella maailmaa pyritään jollain tavalla auttamaan ja varmasti suurella osalla on puhdas tahto tehdä hyvää, auttaa sodassa kärsiviä ihmisiä.

Jotta ihmiskunta saisi kokea vihdoin hyvyyttä, puhdasta tahtoa kaikkien parhaaksi, olisi tuo puhdas tahto oltava joka päivän ajatus. Meillä on mahdollisuus kehittää hyvyyttä itsessämme. Sekin on henkistä työtä, joka avaa meitä jumalallisen osamme yhteyteen ja sen kautta toimimiseen. Hyvyyden voima on uskomaton voima, sillä se todellakin sitoo meidät yhteen ja poistaa sellaisia esteitä ja vie haasteista huolimatta apua sinne, missä sitä kipeästi tarvitaan ja tuollainen toiminta lopulta muuttaa maailmaa!! Kun saa vastaanottaa hyvyyttä, se vaikuttaa omaan itseen ja sitä tahtoo myös jakaa. 

Kiitos kaikille teille, jotka olette kanssamme healingeissä kokoontuneet hiljaiseen pyyntöön saada lähettää jumalallista energiaa ja apua sodan uhreille ja sen jälkeen avautua itse vastaanottamaan Lähteen energiaa.