Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Talvipäivänseisaus 21.12.2022

Share |

Tiistai 20.12.2022 klo 10.58


Tämä blogi ilmestyy vähän kuin viime tingassa, mutta sille on syynsä. Yhteisömme on viime viikot tehnyt jatkuvaa muuttoa Taalintehtaalta kohti itä-Suomea. Välillä on seitsemän tunnin ajomatka ja muutettavaa kalustoa on ollut parinkymmenen ihmisen elämän verran. Täyttä työtä aamusta iltaan, mutta niin toivottuun suuntaan onneksi.

Eilen Valon Auttajat alkoivat tuoda seisaushetken energiaa lähemmäksi ja nyt on aika ottaa viestiä vastaan. Onhan edessämme jälleen tuo monen tunnin automatka uudesta kodista kohti etelää ja meidän kohdallamme toistaiseksi viimeisen muuttokuorman hakua.

Tänä vuonna seisaushetki saadaan täällä pohjoisella pallonpuoliskolla kokea puolen yön tienoilla, eli klo 23.47. Tulevan hetken energiaa kuvaisin sanalla mystinen. Hyvin vahvat kosmiset virtaukset ovat jo matkalla kohti maaplaneettaa. Olemme nyt saavuttaneet täällä maan päällä pisteen, jossa luodun energian voima vahvistuu tuon virtauksen kautta sellaisella voimalla, jota pitkään aikaan emme ole saaneet kokea.

Mitä tuo voi ihmiskunnalle tarkoittaa? Entä mitä meille yksittäisille sieluille?
Me kaikki olemme uuden vaiheen alussa ja meistä jokaisesta riippuu, miten luovaa kykyämme käytämme. Sen tiedän jo monen vuosikymmenen kokemuksella, että mitä enemmän luomisessamme tähtäämme kokonaisuuden hyväksi, sitä suurempi tuki meillä on Valon puolelta. Kyse ei tarvitse olla suurista henkilökohtaisista muutoksista tai toiveista, vaan se aikomus, millä luomme, ratkaisee. Jos toivomme ja pyydämme taivaallista apua siihen, että saisimme uuden hyvän työpaikan tai kodin, kokonaisuuden hyväksi olisi pyytää sitä yhtä suurella innolla myös kaikille muillekin sieluille, sillä niin kuin Valon Auttajat ovat jo vuosia muistuttaneet, itsekkyyden ja oman hyödyn tavoittelun aika kuuluisi ihmiskunnalla olla jo takanaan. On turhaa toistaa parinkymmenen vuoden välein samoja henkisiä trendejä, samoja energioiden nousuja ja laskuja joka sukupolvi uudelleen ja uudelleen omien vivahteidensa kera. Viisautta voisimme kasvattaa ottamalla oppia menneisyydestä ja nöyrtymällä niin, ettemme enää pyrkisi olemaan itse pääsosissa.

Toki myös teot ovat tärkeitä, sillä nehän ovat seurausta siitä, mitä me koemme ja ajattelemme. Ne kertovat meistä sellaisina kuin me olemme. Meitä edelleen kasvatetaan yksilöinä kohti suuntaa, jossa epäitsekkyys ja myötätunto ovat ne lähtökohdat, millä meidän tulevaa maailmaamme täytyy rakentaa, jos vielä konkreettisen maailman tahdomme täällä säilyvän. Onneksi merkkejä siitä suunnasta voi nähdä monien kauniiden sielujen tavallisessa arjessa. Sellainen henkisyys, missä vuodesta toiseen pyritään luomaan, visualisoimaan vain omaksi tai oman lähipiirin hyväksi, on muutoskohdassaan. Sillä jos pyytää ja luo muiden hyväksi, saa aivan varmasti lopulta myös oman elämänsä siunauksen nähdä.

Me olemme mystisen vuodatuksen portilla, jossa meille todellakin voidaan antaa suuria mahdollisuuksia tulevaisuuttamme varten. Valon tasoilla odotetaan, missä maan päällä muodostuvat ne jumalalliset pyörteet, joihin voidaan kaataa Valon voimaa, jonka tarkoitus on auttaa koko ihmiskuntaa. He pyytävät, että kaikkialla voitaisiin nyt muistaa koko luomakuntaa ja rukoilla positiivista, rakkaudellista ja elämää ylläpitävää muutosta kaikille olennoille. Me ihmisinä voimme sen tehdä, sillä meille on annettu muutoksen avaimet. Kehittyvinä olentoina meillä on käytettävinämme jumalallinen viisaus, myötätunto, rakkaus ja kyky ajatella kaikkien parasta. 

Jälleen kerran, liittykää rakkaat yhteen, luokaa kokonaisuuden parasta koko sydämellänne ja käyttäkää koko voimanne siihen työhön. Me yhdistymme teihin kaikkiin yhteisömme uudesta kodista käsin. Nouskoon yhteinen pyörteemme ja pyyntömme Valon Auttajien tasoille ja niin he ilolla siihen vastaavat.

Seuraava blogini kertoo vuoden 2023 virtauksista ja uuden yhteisömme olosta pohjois-Savossa. Siunattua Mestarin syntymäjuhlaa ja Valoa kaikkien tulevalle vuodelle.

Halauksin, Eija ja Patrick