Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Auttajat aktiivisena

Share |

Sunnuntai 23.8.2015 klo 19.11


Jokin aika sitten käsittelin blogissani negatiivisia entiteettejä  ihmisten energiakentissä. Kun aikoinaan, noin kymmenen vuotta sitten kävin Esko Jalkasen kursseja, niillä puhuttiin paljonkin ko.asiasta ja annettiin ohjeita ja menetelmiä niiden poistamiseksi. Noista ajoista ovat olennot muuttuneet aktiivisemmiksi, mutta onneksi myös menetelmät vahvistuneet sekä myös yksinkertaistuneet.

Hoidoissa ovat myös entistä aktiviisempana nykyään omat auttajat mukana. Ja nimenomaan hoidettavan auttajaväki. Kun hoidamme tähtitietoisuuksia, heidän "kotiväkensä" on nykyään lähes poikkeuksetta paikalla. Olen saanut viestiä, että heidän tarkoitus on vahvistaa juuri autettavan omaa yhteyttä omaan korkeimpaan ja sitä kautta saada hiljalleen enemmän ja selkeämmin omaa ohjausta. Sehän on jokaisen sielun tavoita elämän aikana.
Samoin on muidenkin tietoisuuksien laita. Enkeli-ihmiset, ihmistietoisuudet ja ylösnousseet mestarit saavat niin ikään omanlaistaan apua Yläkerralta.

Auttajien myötä tulee myös lähes joka kerta tietoa autettavan omasta alkuperästä, ja hoidon aikana tapahtuu vahvaa kytkentää siihen. Selkeästi yhdistettyämme osaamisemme ja energiamme, on myös autettavien saama apu monipuolistunut ja vahvistunut.

Myös itse koen, että näkymättömän valotason auttajat ovat keksineet jos jonkin moista selkeää vinkkiä ja viestiä, jotta voisimme parhaalla mahdollisella tavalla itse kukin kulkea niin tarkoituksen mukaista polkua kuin mahdollista. Vaikka negatiivinen puoli on koko ajan vahvasti aktiivinen, niin myös Valon puoli tekee kaikkensa auttaakseen Valon polulla kulkevia. Valon auttajien päivittäinen läsnäolo ja pikku vinkit tuovat ainakin minulle   turvallisuutta ja vahvistavat uskoani omasta suunnastani.

Valon auttajien läsnäolo on siis jatkuvaa, mutta meidän jokaisen on muistettava pyytää, joko ääneen, mielessään tai sydämessään heidän apuaan ja pyytää vinkkejä ja merkkejä tahtomiimme asioihin. Vapaan tahdon planeetalla tämä on käytäntö. Mutta on muistettava myös se, että vastavoima pystyy ja yrittää toimia ilman lupaa. Kapuloiden rattaisiin laittaminen tavalla tai toisella on hyvin tavallista, kun henkisellä polulla etenee. Vastavoima käyttää hyväkseen heikkouksiamme ja muita ihmisiä, tuoden väärää infoa tms.  Valon auttajien läsnäolon tarkistaminen ja varmistuksen pyyntö ovat useinkin paikallaan.

Olen pitkään, aktiivisesti n. 20 vuotta, katsellut tätä ns. henkistä kasvua ja erilaisia ilmiöitä, mitä tähän kaikkeen liittyy, ja olen entistä vakuuttuneempi siitä, että meillä kaikilla on kiire herätä ja tehdä kaikkemme, jotta värähtely maan päällä nousisi. Jokaisen oma aktiivisuus on nyt enemmän kuin koskaan tärkeää. Pyydä apua itsellesi, rukoile Valon polun selkiytymistä, tee jokapäiväiset valintasi sen mukaan, mitä energiaa ne sinussa lisäävät ja ole uskollinen tälle polulle. Auttajasi huomaavat tämän kaiken ja tekevät kaiken sinun hyväksesi.

Luota ja usko.