Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Kevätpäivän tasaus ja uusi kuu

Share |

Lauantai 4.3.2023 klo 13.42 - eija


Muutama viikko ja tavoitamme jälleen pisteen, jossa uusi vuotuinen sykli saa energeettisen starttinsa ja suuntansa. Selkeämmin sanottuna kaikki se, mitä on viime vuoden aikana luotu ja talvipäivänseisauksena vahvistettu, saa nyt sen tason mukaisen uuden alun. Tämä koskee niin henkilökohtaista kuin laajempaakin suuntaa.

Meillä jokaisella on edelleen mahdollisuus tarkistella oman elämän prioriteetteja ja kehityksemme suuntaa. Toki niin kannattaa tehdä pitkin vuottakin ja varsinkin oman solarinsa kynnyksellä. Muutoksenhan kuuluisi olla jatkuvaa, samoin kehityksen.

Kevätpäiväntasaus on tänä vuonna 20.3. klo 23.24 Suomen aikaa. Silloin on laajaan näkökulmaan pyrkimisen ajankohta sillä galaktinen tuki on mukanamme ja sen energiavirta  pyrkii yhdistämään jokaisen tietoisuutta korkeampaan tietoisuuteen, jopa Aurinkokunnan ulkopuolelle. Tämä voi kuulostaa liian suurelta tai liiba-laabalta, mutta tälläkin hetkellä maan päällä on tietoisuuksia, jotka tuon energeettisen avun ja kytkeytymisen saavuttavat. Parempi siis kurkotella kohti korkeuksia, eikä luulla itsestään liian pieniä.

Tasausta seuraa uusi kuu, jonka aika Suomessa on 19.23. Numero 23 seuraa nyt näissä tapahtumissa ja sen merkitys on tottakai mukana. Itsensä tunteminen moniulotteisena olentona ja sen tuntemisen suoma henkinen vapaus on varmastikin monen pyrkijän henkinen tavoite tässäkin elämässä. Uuden kuun affirmaatio voisi siis olla: Tunnistan itseni moniulotteisena olentona, olen olento, joka voi tuoda omat lahjansa ja henkisen viisautensa (monen elämän ajalta hankittuna) maan päälle ihmiskunnan hyväksi. Jokaisella on löydettävänään omat "supervoimansa" jotka voi henkisellä työllä ja nöyryydellä saavuttaa. 

Iloista ja luottavaista maaliskuuta teille kaikille. Palataan kun pimennykset lähenevät. Minä olen omassa solarretriitissäni 12-30.3. välisen ajan, enkä vastaile viesteihin taikka puheluihin. Sposti voit lähettää ja ehkäpä Auttajat ohjaavat sen lukemiseen ja sinulle vastaamiseen.