Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Universaali Suru

Share |

Perjantai 25.2.2022 klo 0.35


Tämä päivä 24.2.2022 on tuonut meille eurooppalaisille ja koko maailmallekin epäuskoa, kauhistusta ja universaalia surua, joka yhdistää meitä yli rajojen.
Varsinkin viimeiset neljä kuukautta on Euroopan ja naapurimaamme Venäjän välillä käyty monia keskusteluita, sovitteluja ja niin monet eri maiden päämiehet ovat yhdessä ja erikseen yrittäneet löytää rauhan ratkaisua Ukrainan jo vuosia sitten alkaneeseen kriisiin. Tämä aamu toi kuitenkin ikävän uutisen ja rauhan ratkaisun yritykset olivat päättynyt sotaan. 

Jälleen kerran ihmiskunnan mahdollisuus löytää viisauden tie epäonnistui ja kauhun aikakausi vahvistui uudella sodalla. Koska sotatanner on Euroopassa, se todellakin tuli meidän monien takapihalle ja siksi se myös meitä vahvasti nyt koskettaa.

Monet kysyvät, mitä voimme tehdä, voiko mitenkään luoda parempaa maailmaa, auttaa edes energiatasolla kärsiviä ihmisiä ja kansoja. Auttajamme ovat toistuvasti sanoneet, että aina kannattaa rukoilla Jumalallista apua, Valon voimien tukea kaikille hädässä oleville tai yksinkertaisesti pyytää Korkeaa Voimaa kaikkien tarvitsevien avuksi.

Mutta mitä me voimme tehdä, jotta ihmiskunta joskus muuttuisi, eikä uusia kauhuja tarvitsisi enää nähdä ja kokea?
Lähtökohtana muutokselle on jo luodun energian muuntaminen, jotta se ei enää negatiivisena laskeutuisi konkreettisiksi tapahtumiksi maan päälle.
Nimittäin on niin, että kaikki mitä me ihmiskuntana, kaikkina aikakausina olemme luoneet, se meidän pitää ihmiskuntana kollektiivienergiasta puhdistaa. Dalai lama on tästä ihmiskuntaa muistuttanut ja Hänen Pyhyytensä varmasti tietää, mistä puhuu. Omastakin kokemuksestaan Tiibetin kansan kohtaloon liittyen. Hän opettaa, että myötätunto on tunne, joka voi muuttaa maailmaa. MIten me sitten voimme tuntea myötätuntoa hirmuvaltiaita tai psykopaatteja kohtaan? Eihän se niin voi mennä, monikin varmasti ajattelee. Väärintekijöitä ei voi kohdata myötätunnolla vaan rankaisemalla..

On totta, ettei vääryyksiä tule hyväksyä ja väärintekijät on laitettava vastuuseen teoistaan. Mutta avain muutokseen on kuitenkin energioiden muuttaminen! Ainoastaan niin voimme katkaista kierteen, joka jatkuu sukupolvelta toiselle, yhä uudestaan ja uudestaan sotaan ja kostoon purkautuen. Vihaamalla emme poista vihaa, vaan lisäämme sitä.

Mitä siis yksittäinen ihminen voi tehdä, paitsi rukoilla?

Me voimme jokainen ottaa vastuun omista negatiivisista tunteistamme, ajatuksistamme ja reaktioistamme. Kun tunnistamme itessämme jonkun negatiivisen, eli matalan tunteen, me voimme pyytää siihen Jumalallista puhdistusta. Voit käyttää sitä sanaa, mikä sinulle parhaiten kuvaa pyhää ja puhdasta rakkauden voimaa. Jumala, Buddha, Kristus, Elämän Lähde, Suuri Henki, Krishna, Allah.. Alkulähde elämälle on yksi ja sama, vain nimi on ajan saatossa muuttunut ja vaihtunut..
Mutta jos me vain vihaamme, tahdomme kostaa, me luomme ihmiskuntaan sitä energiaa, värähtelyä lisää koko ajan omilla matalilla tunteillamme, sillä annamme niille omaa elinvoimaamme ja sillä ne pysyvät hengissä samalla kun `saastutamme`ikävillä tunteillamme myös itsemme ja suhtautumisemme elämään. Me voimme muuttua!

Koska kaikki tapahtumat maan päällä aina alkavat jostain ajatuksesta ja tunteista, niin myös sodatkin! Ja lopulta, kun negatiivista tunnetta on kertynyt paljon, se etsii väyläänsä purkautuakseen teoiksi, jotka sitä energiaa vastaavat.  
Jos joku ihminen kantaa jo valmiiksi hulluutta ja pahuutta itsessään, hän vetää sitä puoleensa. Kun tarpeeksi paljon vaikkapa kostonhalun ja vallanhalun energiaa on hänessä, hän vetää sitä energiaa lisää puoleensa ja niin se purkautuu lopulta tekoina siihen kohteeseen, jota kohtaan nuo tunteet on suunnattu. 

Tänään saimme karmean esimerkin juuri tuollaisesta tapahtumasta. Ihmiskunnan lukuisat sodat ovat jättäneet jälkensä kollektiiviseen kenttään ja tänään tuo energia manifestoitui sodaksi Ukrainaan yhden henkilöin käyttäessä sitä oman kehonsa kautta lähteenään. Vain yksi tarpeeksi negtiivinen ihminen tarvittiin tämän päivän hirveään tapahtumaan.

Mikä nyt olisi parasta, miten voimme kaikki auttaa?

1.Pyri elämään hetkessä. 2.Tunnista oma tunnetilasi. 3. Jos havaitset jonkin matalan tunteen tai ajatuksen aktivoitumista, pyydä siihen heti puhdistusta tahtomaltasi korkealta, puhtauden ja rakkauden lähteeltä. 4. Silloin tunteesi transformoidaan positiiviseksi ja sinä saat energiakenttääsi lisää valoa, etkä näin lisää sitä maailmaankaan. 5. Kiitä saamastasi avusta ja helpotuksesta. 6. Hiljenny päivittäin, rukoile, ajattele positiivista maailmaa ja hyviä asioita ja kiitä niistä etukäteen. 
Näin toimimalla yksilötasolla, me voisimme lopulta puhdistaa kollektiivisen energian ja rauha voisi palata koko maailmaan. Tällä työllä meistä jokainen vähitellen muuttuu paremmaksi ihmiseksi ja se taas näkyy lisääntyvinä hyvinä tekoina, myötätuntona ja lähimmäisen rakkautena.
Vaikka ajatus maailman rauhasta saattaa tuntua mahdottomalta, meidän tehtävämme on yrittää. Me emme voi luovuttaa pimeyden edessä, sillä silloin se voimaantuu negatiivisista tunteistamme ja ajatuksistamme. Meillä jokaisella on vastuu muutoksesta.

Tässä ja nyt me kutsumme sinut mukaan tähän puhdistustyöhön koko ihmiskunnan hyväksi. Et tarvitse muuta kuin tahdon muuttaa itseäsi ja sitä kautta maailmaa. Työkalut muutokseen sait juuri.

Tämän henkilökohtaisen työn lisäksi me kutsumme sinut mukaan healinkeihin, jotka tähtäävät parantumiseen yksilön ja ihmiskunnan jokaisella tasolla. Yhteinen healinghetki on joka tiistai, torstai ja sunnuntai klo 21-22 Suomen aikaa. Voit tulla mukaan vain pyytämällä saada olla mukana healingissä. Silloin kaikki saavat sen avun ja parannuksen, mikä sillä hetkellä on sallittu. Voimme yhteisen hetken aluksi jokainen rukoilla parannusta myös maailman tilanteeseen, voimme rukoilla rauhaa ja rakkauden voittoa. 

Fb Starpath aloittaa sunnuntaina 27.2. healing-ryhmän, johon voit ilmoittaa, kun olet mukana ja mistä maasta käsin. Näin vahvistamme yhteistä pyrkimystämme puhtaaseen, rakkaudelliseen maailmaan.

Toivomme teille kaikille Voimia ja Tahtoa pyrkiä uuteen maailmaan.
Rakkaudella, Eija ja Patrick