Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

syyskuu,, huh

Share |

Keskiviikko 9.9.2015 klo 21.46


Syyskuu on hyvin intensiivinen kuukausi, joka tuo mukanaan niin pimennyksiä kuin tasauksenkin.
Ensimmäinen pimennys, joka tosin ei näy täällä, on osittainen auringonpimennys 13.9. ja klo 9.55 on huippuhetki Suomen aikaa. Se on pimennys, joka avaa yhteyden laajemmalle, kuin vain omaan aurinkokuntaamme. Muinaiset tiesivät pimennysten mahdollisuudet, mutta myös ne valtavat voimat, jotka voivat aktivoida myös sellaista, mitä emme elämäämme niin toivoisi. Eli jälleen kerran kaikki riippuu omasta värähtelystämme ja aikomuksistamme. Auringonpimennys on tällä kertaa Neitsyessä ja se aktivoi energioita, jotka voivat avata parantavia kanavia elämäämme. Nuo kanavat eivät tue niinkään henkilökohtaisia toiveitamme, vaan suurempi kokonaiskuva ja yhteisöllisyyden näkökulma availee paremmin kosmisia ovia. Hiljentymisen hetkellä voi kurkottaa kohti omaa palvelun polkuaan ja pyytää ohajusta ja apua sen toteutumiselle.
23.9. klo 11.21 on syyspäivän tasaus. Tasauksista olen kirjoittanut jo monena vuonna, ja puhunkin syystasauksesta usein scannauspisteenä, jolloin meillä on mahdollisuus näyttää Luoville voimille oma värähtelytilamme. Se taas tuo vuoden lopussa sellaista latausta, joka sitten aikanaan avaa uutta alkua. Kaikki tämä sisältyy jokaisen vuoden kiertoon, ja on vuodesta toiseen jatkumo, jota voi hyödyntää omalla kasvun polulla. Tämän vuoden tasausteemana on kerrosten riisuminen. Näen sen sillä tavalla, että mitä rehellisemmin on tutkaillut itseään ja niitä opin-ja kasvun paikkoja, sitä helpommin voi vapauttaa itsestään turhaa. Kun vilpittömästi on tahtonut kulkea Valon polkua ja pyrkinyt puhtauteen ja korkampaan värähtelyyn itsensä kanssa, sitä helpompi on tasaushetkellä näyttää todellinen itsensä, ja antaa Valon puhdistaa yltäsi vielä yksi kerros turhaa taakkaa. Pimennysajankohtaa ennen voisi olla hyvä viettää aikaa hiljakseen, miettien omia roolejaan ja kerroksiaan. Kun hetki sitten koittaa voi vain sanoa Korkeimmalleen että olen valmis vapauttamaan itsestäni turhat kerrokset. Hetki voi olla kaunis ja yhteys Valoon puhdas.
Täydellinen kuunpimennys 28.9. klo 5.48 näkyy myös meillä täällä. Se pimennys on oinas-vaaka akselilla ja varmasti avaa suuria muutosvoimia itse kullakin. Ja yllätys! Jälleen kerran meistä riippuu se, miten tuo muutos elämässämme lopulta ilmenee. Ennen kaikkea niin, että miten tuon muutoksen kanssa työskentelemme, antaudummeko virtaan vai ponnistelemmeko vastavirtaan voimamme hukaten. Muutos, joka alkaa henkisenä muutoksena, värähtelyssämme, näkyy konkreettisella tasolla aikanaan. Kuun voima painaa ihmisiä kurkottamaan ja tahtomaan laajemmalle kuin vain kollektiiviseen mieleen. Se saa toisissa aikaan ahdistusta ja toiset kokevat sen vapauttavan oman elämän rajoista. Mitä enemmän on sidoksissa kollektiiviseen ajatteluun ja toimintaan eli mitä enemmän tahtoo pysyä laatikon sisällä, sitä enemmän kuu nostaa esille niitä rajoja, joita tulisi ylittää.  Nyt on kuitenkin hyvä tuki juuri tuolle reunojen yli hyppäämiselle ja uuden aloittamiselle. Ja kuten kaikki henkisellä polulla olevat tietävät, uusi alkaa aina itsestä ja omasta muutoksesta. Rohkeuden rukoilu taitaa olla paikallaan :)
Voit ottaa hyvän voiman taaksesi tämän jakson aikana ja olla itse se muutos, jonka toivoisit maailmassasi näkevän. Nyt on aika kurkottaa kohti kokonaisuutta, oman pienen maailman sijaan, niin muutos saa Auttajia taakseen. Jälleen heräämisen syvempi hetki käsillä syyskuun ajan.
Erityinen ajanjakso jatkuu vielä syyskuun yli ja aaltoilee vahvana lokakuun puoleen väliin saakka.. mainingit voimme tuntea lokakuun loppuun saakka.
En oikein tiedä, miten pukisin sanoiksi tämän kaiken, mutta varmaankin moni on jo huomannut, että oman todellisen potentiaalin todellinen käyttöönotto vaatii paljon työtä, puhdasta aikomusta, ponnistelua ja lujaa luottamusta Korkeimpaan. Ja samaan aikaan juuri niitä haastetaan niin monella tavalla arjessamme. Kollektiivin energiaa ei voi mitenkään aliarvioida, vaan pikemminkin päinvastoin. Se yrittää joka päivä puristaa kaikkia sieltä ulospyrkiviä juuri siihen pieneen muottiin, joka palvelee paikallaan pysymistä ja sitä kautta lopulta taantumista. Yhteenliittyminen muiden uutta kohti suuntaavien kanssa on suuri tuki ja voima.
Omalla polullani saan kuitenkin huomata joka viikko miten upeita, uutta etsiviä sieluja tulee vastaan, etsimään tukea, kysymään neuvoa ja suurempaa kuvaa omasta suunnasta ja potentiaalista.  Rohkeasti ja määrätietoisesti monet kurkottavat omaan Korkeimpaansa, arjen haasteista ja ympäristön vastustuksesta huolimatta.  Sen jatkuva kohtaaminen antaa itsellekin uskoa ja tahtoa olla siinä kohtaa, mihin on nyt palvelemaan laitettu. Kiitos siitä teille kaikille !