Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Kevätpäivän tasaus 2021

Share |

Tiistai 9.3.2021 klo 18.43 - Eija


Tämä teksti lähtee avautumaan Kainuun kylmissä ja lumisissa maisemissa. Pakkasta -28. On niin kylmä, että pieni mökkini valittaa ja paukkuu joka nurkissaan, kun pakkanen sitä puristaa. Kirpaisevan sädehtivä auringonpaiste hypittelee miljoonia kristalleja hangilla. Ne vastaavat auringon viesteihin ja tallentavat kristalleihinsa sanomaa jota keltainen tähtemme lähettää. Sydän ja sielu täyttyy tästä valosta ja energiasta, joka säkenöi kaikkialla ympärilläni.

Olen täällä viettämässä 33 päivän solarretriittiä, joka on tänä vuonna 5x12 vuotta. Tämä solar on henkisen astrologian mukaisesti uudestisyntymisen solar, joka avaa oven viisauteen astua. Solarhan on auringonpaluuta ja sen ajankohta vaihtelee vuosittain. Joka vuosi kysyn erikseen minne olisi solarina hyvä lähteä. Aina ei ole ollut mahdollista toteuttaa solaria oikeassa paikassa, vaan on ollut tehtävä parhaansa myös kotioloissa.

Tällä kertaa suunta oli pohjoinen, mutta ei mitenkään tarkkaan rajattuna, vaikka niin ensin ymmärsin. Oma rauha, kosmoksen kosketus ja mukavat tilat olivat suuntaviivat paikkaa etsiessä. Onneksi ystävä tuli apuun ja tämä ihana paikka lopulta löytyi. Kun katson iltaisin ulos tuvan ikkunasta, näen edessäni vahvasti loistavan Orionin vyön ja viistosti sen alapuolella tuikkii sinivihreää väriään Sirius. Orionin oikealla, yläviistossa on Plejadien tähtikuvio. Toisesta ikkunasta kun kurkkaan, näen Otavan kaartuvan taivaan yllä. En voisi olla onnellisempi mistään näkymästä. Koen suurta rauhaa ja hieno värähtely täyttää minut.

Kevätpäivän tasaus kantaa Jumalallisen vuodatuksen teemaa. Kuin kirkas vesi se virtaa aurinkokuntaa kohti tähdistön kautta, johon pohjoinen akselimme nyt osoittaa. Kosmiset voimat aktivoituvat ja tähdet ottavat ne vastaan yhä jakaen ne Aurinkokuntaamme. Koko Linnunrata värähtelee uutta musiikkia voimien vaikutuksesta.
Nuo voimat luovat uutta elämää ja me voimme olla luojina niiden kanssa. Ne tukevat kaikkea, mikä tähtää ihmiskunnan suureen muutokseen; rakkauden toteuttamiseen maan päällä.

Vesimiehen ajan vapaus on henkistä vapautta ja antaa kaikille samat mahdollisuudet kehittyä Valon avulla kohti omaa täydellistymistään. Tässä tulevassa hetkessä se tarkoittaa sitä, että ihmiset saavat viisausvuodatusta, jotta he voisivat luoda sen ymmärryksen kautta tasavertaista, ei minkään koneiston hallitsemaa tulevaisuutta ihmiskunnalle. Ajan myötä oikeat, henkisesti viisaat ja oikeamieliset tulevat erottumaan joukosta ja johtamaan ihmiskuntaa elämää ylläpitävään suuntaan. Syvä tunne itsessä on, että vaikka näin nyt kylvetään Jumalalliset siemenet, en sadon kypsymistä tule näkemään, sillä vuosikymmenet hautoo ihmiskunta siemeniään. Mutta luotan ja rukoilen, että se aika vielä koittaa ja tämäkin kosminen valon vuodatus saa nyt alleen monta astiaa. 

On jälleen aika ponnistella kollektiivisen karkean vyöhykkeen läpi. Sydän avoinna ja vastaanottavaisena ja kuulolla tuona hetkenä 20.3. klo 11.37 Suomen aikaa. Ajatuksella: Meditaatiossa suuntaan koko voimani kohti tähtiä ja yhdistyn niiden energiaan.

On hyvä muistaa myös uuden kuun hetki, joka on 13.3. Se saa voimallista uutta energiaa myös auringolta. Aurinkomme on reagoinut voimakkaaseen impulssiin galaximme keskuksesta. Ja viime päivät hän on pidätellyt muutosenergiaansa purkaakseen sen oikeaan aikaan kohti Äitimaata, näin auttaen omalta osaltaan ihmisiä ravistellen. Purkauksen arvioidaan osuvan maahan juuri 13.3. Siemenet siis itämään uuden kuun pävänä. Kaikki uudet ajatukset, suunnat ja valinnat saavat tällä kertaa extralannoitteen kasvuunsa.

Illan hetki pimenee ja kohta saan jälleen nauttia tähtien säteistä. Olkaa siunatut ja uskokaa voimaanne tärkeillä tulevilla hetkillä.