Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Teemme ryhmien kanssa syvällisiä henkisiä matkoja, jotka palvelevat mahdollisimman hyvin osallistujien kehitystä. Kaikki matkamme ovat Korkeiden auttajiemme suosittelemia ja matkan teema, aikataulut sekä tehtävät paikan päällä noudattavat myös täyttä ohjausta. Siksipä matkamme saattavat olla rankkojakin...

Matkamme eivät ole yleensä lomamatkoja, vaan tarkoituksemme on hakea syvempää tietoa, viisautta sekä kohottaa osallistujien värähtelyä henkilökohtaisilla kokemuksilla ja oivalluksilla. Kenties jollakulla on omat menneet elämänsä juuri tuossa kohteessa ja vierailemalla siellä hän voi saada sielunsa muistin aktivoitua ja näin tehdä ehkä isonkin hyppäyksen kohti omaa Korkeintaan.
Matkojemme ajankohdat ovat myös astrologisesti ja syklisesti tarkoin valittuja.

Vierailimme ensimmäisen kerran Bosniassa syksyllä 2014, syyspäivän tasauksena. Suhteemme siellä oleviin pyramideihin sai hyvin henkilökohtaisen värin.
Matka oli uskomaton!

Teemme uuden matkan sinne kesäpäivän seisauksen aikaan, 16-27.6.2017.
Korkeat värähtelyt ja upea luonto odottavat siis kanssamatkailijoita.
Jos Bosnia, Visoko ja sen pyramidit kutsuvat sinuakin, laita viestiä. Alamme varata matkoja mahdollisimman pian, kunhan alustavat ilmoittautumiset on saatu.Bosnian matka on nyt valmiina paketissa. 18 hengen ryhmä suuntaa kohti Visokon pyramideja sekä Medjugorjea ja Marian ilmestyspaikkaa.


******

Jos tulevat matkamme kiinnostavat sinua, laita viestiä. Muutama on jo ilmottautunut seuraavalle Bosnian matkallemme, joka ajoittuu luultavimmin kevätpäivän tasaukseen 2018. Myös muita matkoja on tulossa, ehkäpä jo tämän vuoden lopulla.