Patrick Winquist: Jumalallinen totuus Valosta
Den gudomliga sanningen on Ljuset.

Böcker och kort. också på svenska!

Nämä kirjat on kanavoitu tähän aikaan kaikille, jotka kaipaavat henkisen kehityksen työkaluja omaan arkeensa.
Kirjoissa neuvotaan, miten voi työskennellä Valon kanssa niin, että oma värähtely puhdistuisi ja kohoaisi ja lopulta Jumalallinen yhteys omaan korkeimpaan avautuisi.
Niin monet etsivät ja kaipaavat sellaisia työkaluja, jotka toisivat pysyviä värähtelyn muutoksia ja sen kautta hyviä ja positiivisia muutoksia omaan elämään.
Kirjojen totuus on ikiaikainen ja Jumalallinen ja sitä on tuotu ihmiskunnalle jatkuvasti eri mestareiden kautta.
Nämä kirjat ovat totuuden päivittämistä tähän kriittiseen aikaan ihmiskunnan historiassa. Niiden sisältö ovat selkeää tekstiä jokaisen vastuusta ja työstä itsensä kanssa ja ne antavat myös suurempaa kuvaa ihmisenä olemisesta täällä maan päällä.
Värähtelyn muutostyötä opetamme myös kursseillamme, jotta jokainen sielu voisi lopulta saada kaiken tiedon itse, omalta Korkeimmaltaan, ilman välikäsiä. Se olisi sellainen muutos, joka muuttaisi myös maailmaa....

Kirjoja ja kortteja voi tilata yhteystietolomakkeella. Largími y raj I ja II sekä kortit (90kpl) yhteishintaan 50€ postikuluineen.
Yhden kirjan hinta on 15€, sisältäen postikulut. Kortteja ei myydä yksikseen, sillä ne on tarkoitettu juuri tuon oman värähtelyn puhdistustyön tueksi.

Kun olet tilannut kirjat ja saanut meiltä vahvistuksen, voit maksaa sen tilille
Tmi Valonpolku Eija Kuukari FI82 5154 4420 0465 62