Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Syyspäiväntasaus 23.9.

Share |

Sunnuntai 17.9.2023 klo 14.56 - Eija


Syyspäivän tasaus 23.9.2023  klo 9:49 Suomen aikaa

 

Syyspäivän tasaus aloittaa uuden, korkeamman värähtelyn syklin, jonka tarkoituksena on kohottaa ihmistietoisuutta kohti entistä luovempaa ja rakkaudellisempaa askelmaa. Niin kuin tiedätte, kaikki kehitys etenee omassa rytmissään, askelma askelmalta kohti sitä ydintä, joka on puhdasta Jumalallista Valoa ja Rakkautta. Sen värähtelyn maan päälle saattaminen on jokaisen sielun henkilökohtainen suunnitelma, jota nyt jälleen uudella impulssilla tuetaan.

Tämä uusi, pieni sykli suurien syklien sisällä, on merkittävä siksi, että sen työsarkana on, ei enää niinkään kaivaa, vaan saada meistä kaikista esille se puhdas, Jumalallinen ydin. Se ei nyt vaadi juurikaan muuta kuin sitä suurta tahtoa työskennellä sen eteen, omassa sisimmässä. Työkalut teille on jo annettuna.
Sydänkeskuksemme on näin jälleen painotetussa kohdassa, kun otamme tasausta vastaan.

Lauantain tasaushetkeä varten voimme vielä tarkistella omaa suuntaamme, mikä voima tai energia omaa elämäämme ohjaa. Kuljenko kohti sitä, mikä lisää sydämessäni Valoa ja Rakkautta, vai teenkö vielä valintoja, joiden kautta saan mahdollisuuden kokea sellaista, mikä minussa edustaa Valon poissaoloa. Niin kuin kerrottiin, valintojemme mukaan kehityksemme etenee askel askelmalta myös yksilöiden tasolla.

Olemme eläneet sielun syvyyksien aikaa, jotta jälleen oppisimme sen kautta, mitä on esteenä hyvyyden, kauneuden, ilon ja kiitollisuuden kokemiselle omassa elämässämme. On ollut aika vielä kerran käydä tarkistamassa, mistä itsemme voisimme irrottaa, jotta olisimme henkisesti vapaita, KORKEITA VALON OLENTOJA. Olemme käyneet syvällä tämän kesän aikana, jotta voisimme sieltä sitten viisastuneena ponnistaa sinne, missä todellinen ilo, luovuus ja kauneus saa kauttamme mahdollisuuden puhjeta kukkaan. Olemme tehneet työtä itsemme kautta, niin että yhä useampi voisi kukkiamme ihastellen lähestyä ja inspiroitua itsekin niiden kauneudesta.

Tasaushetki on korkeamman värähtelyn henkäys suuren luomisen lähteestä meidän galaksissamme. Siksipä sekin hetki ja mahdollisuus on meidänkin mahdollisuutemme ikään kuin nykäistä itsemme hiukan ylemmäksi, seuraavalle askelmalle. On hyvä muistaa, ettei mikään tapahdu automaattisesti, vaan Luova Lähde tarvitsee meidän aikomuksemme ja pyrkimyksemme, jotta se voisi hyväksemme toimia.

Edelleen on yhä tiivistyvä suunta sille, ettemme enää kurkota itsemme tähden, vaan koemme, että Itse on me kaikki, koko luomakunta yhdessä. Me luomme yhdessä, kaikkien hyväksi ja todellakin oman henkisen työmme kautta.

Tämä hetki kerää jälleen yhteen ne, jotka ovat galaksimme etujoukoissa tuomassa muutosta maan päälle, sillä heihin on laitettu lupaus ja herätetty tieto suunnasta, joka Valon kirjoissa on kuvattuna. Meillä on ihmiskuntana kehityssuunnitelma, jota kohti kurkotamme ja jälleen voimme siihen saada vahvistusta, kun syyspäiväntasaus kohdallemme osuus. Mutta edelleenkin meillä on joka hetki vapaa valinta, miten sitä toteutamme ja siinä kohtaa meitä muistutetaan vastuustamme mikä liittyy Valon kanssa työskentelyyn.

Kiitollista on jälleen saada tuoda fyysisen kehomme kautta tätä luovaa voimaa arkeen ja rakkauden todeksi elämiseen. Nähdään h-hetkenä jälleen siellä, missä meidän kaikkien todellinen koti on ja yhdistytään vahvalla yhteisenergialla.