Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Maailmalta kuuluu

Share |

Maanantai 14.3.2016 klo 20.23


Tomi Varjolan postauksissa (KosminenValo -blogi) on useinkin ajankohtaista asiaa.. asiaa, jota näissä hetkissä on tarpeen nostaa esille. Nyt on aika enemmänkin tuoda esille sitä, mitä maailmassa tapahtuu kulisseissa ja siinä pimeällä puolella, joka niin monen elämää ohjaa, ja josta harvemmin nykyaikana näissä piireissä puhutaan. Tuo negatiivinen ohjaava taho käyttää ja voi käyttää kaikkia ihmisiä kanavinaan jos ei ole tietoinen sen olemassaolosta taikka siitä, miten se toimii. Se taho on jo käyttänyt monia kirjailijoita/kanavoijia, jotka ovat tuoneet tähän aikaan jotain henkistä oppia. Onkin siis tärkeää oppia tunnistamaan missä tuo väärä tieto tai pimeys on. Helpommin sen tunnistaa niissä kirjoissa ja kanavoinneissa, joissa sen olemassaolo kielletään. Kuten David Wilcock siteerasi pyhää kirjaa, Luciferin paras temppu on saada ihmiset uskomaan ettei sitä ole olemassa. Kuvaa hyvin monia tämän ajan kanavoituja tekstejä. Niistä tulee hyvälle mielelle, mutta ne eivät oikeasti sisällä mitään, mikä sielua kehittäisi.
Tässä ajassa minä ja Patrick jatkuvasti puhumme siitä, miten tärkeää on tehdä työtä ensin itsensä puhdistamiseksi, ja vasta sitten kurkottaa kohti omaa Korkeinta ja sen kautta avautuvaa tietoa.
Minun kontaktikokemukseni 90-luvulta ovat sisältäneet monenlaisia yhteydenottoja. Niiden opetus tuolloin oli oppia erottamaan eri tason värähtelyt ja niiden alkuperä ja tunnistaa myös negatiivinen informaatio. Informaation taso on suoraan riippuvainen vastaanottajan omasta värähtelytasosta. Eli kaikki yhteydenotot eivät todellakaan ole hyväksi tai hyviä/positiivisia, vaan usein ne jopa avaavat kanavoijan oman kentän väärän tiedon välittämiselle.
Ikävä kyllä edelleenkin kuulee sanottavan, miten hienoa on, että joku on kontaktihenkilö, niin kuin sillä sinänsä olisi mitään tekemistä henkisyyden taikka henkisen kasvun tai tietoisuuden kehittämisen kanssa. Negatiiviset humanoidit esimerkiksi ovat onnistuneet tässäkin ajassa tuoda paljon sellaista infoa, kirjoja, jotka kieltävät negatiiivisen kokonaan ja joka saa ihmiset/sielut passiivisiksi oman työn suhteen, vain odottamaan sitä suurta päivää, jolloin kollektiivinen ylösnousu tapahtuu.
Kaiken tiedon vastaanottajalla/välittäjällä on suuri vastuu siitä, mitä hän jakaa ja jokaisen "opettajan" tulisi jatkuvasti pitää huolta omasta värähtelystään, omasta henkisestä kasvustaan, sekä myös siitä, että pysyy ajan hermolla eikä jää kiinni omiin vanhoihin ajattelumalleihinsa.
Kyllähän minäkin sanon usein, että olen kulkenut pitkän polun tällä henkisellä tiellä tässäkin elämässä, mutta en tarkoita sitä, että olisin jo valmis, vaan, että olen kerännyt monenlaista kokemusta, joihin voin pohjata ja nojata oman tietoni. On vaikea/väärin opettaa muille sellaista, mistä itsellä ei ole kokemukseen perustuvaa tietoa.
Kanavoijan ja tiedon jakajan tulisi myös tuntea kosmiset lait, mm. sen, miten värähtelytasolla energiat toimivat, ja jotta voisivat itse erottaa edes negatiivisen positiivisesta..

Myös David Wilcock on "tullut ulos kaapista" viime postauksensa kanssa ja puhuu negatiivisesta tahosta, jonka hyökkäysten kohteena hän on ollut. David on jakanut hyvää/oikeaa informaatiota, yhdistänyt tiedettä ja henkisyyttä (Tiede ja henkisyysasiaa koko kirjan verran: Lähdekenttä) sekä sillä tavalla avannut uutta näkökulmaa tähän new age -henkisyyteen, johon monet ovat jämähtäneet. Hän on myös tuonut julkisuuteen negatiivisen humanoidirodun toimintaa ja siksikin saanut heidät kimppuunsa. 

Myös meillä on viimeisen vuoden ajalta omia kokemuksia siitä, miten esim negatiiviset harmaat olennot toimivat, ja mihin kaikkeen se taho pystyy. Me kuljemme levittämässä ikivanhaa sanomaa, miten tulee puhdistaa omaa sielua ja sitä kautta kohottaa omaa värähtelyä niin, että yhteys omaan Korkeimpaan olisi mahdollinen. Se taasen olisi väylä kohottaa kollektiivivärähtelyä, muuttaa maailmaa, ja pelastaa tämä planeetta negatiiviselta voimalta ja sen hallinnalta. Meidänkin työmme on "huomattu"  myös tuolla vastapuolella, eikä se sovi siihen suunnitelmaan, joka negatiivisella taholla on. 
Mutta mekin tiedämme, että Valo voittaa aina pimeyden eikä syytä pelkoon ole. On vain ymmärrettävä, mistä tässä on kysymys, tiedostettava ja tunnistettava pimeys sekä ennen kaikkea pidettävä huolta omasta puhtaudesta ja toimittava yhteistyössä Valon auttajien kanssa. Aina turvattava Yläkertaan myös tietoa hakiessa.

Tässä muutama linkki, joista yllä mainitsin.

https://kosminenvalo.wordpress.com/2016/03/10/disi...