Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Valon Auttajien viestiä 22.3.22

Share |

Keskiviikko 23.3.2022 klo 14.35


"Antakaa Hengellenne mahdollisuus laskeutua alas kehoon. Katsokaa sydämellänne, sillä jokaisella on mahdollisuus vastaanottaa Valon maailman ohjausta, omista haluistaan puhtaan sydämensä kautta. 

Maailmassanne meneillään olevassa taistelussa on kysymys paljon suuremmasta, kuin vain suuremman valtion yrityksestä vallata ja alistaa pienempi. Nyt on kysymys ihmiskunnan tulevaisuudesta. Fyysisen tason sota on osa sitä, mutta suurempi taistelu käydään nyt energiatasolla. Kumpi voittaa, vallanhalu ja viha vai myötätunto ja veljeys? Valo vai pimeys?

Jotta ihmiskunta saavuttaisi voiton pimeyden energioista, jotka nyt ovat sodaksi manifestoituneet, on teidän ihmisinä liityttävä yhteen sielujenne ja tietoisuuksienne eli henkenne tasolla. Vain siten voitte olla vahvat. Yhdessä, ei itsekkyyden tai eristäytymisen ohjauksessa jonka voimana on vain pelko ja epäluottamus. Nyt on katsottava tähän hetkeen, ei menneisyyteen. Näinkö tahdotte jatkaa, kunnes Äitimaa on viimeisen henkäyksensä vetänyt, vai joko voisitte kääntää katseenne Valoon ja toimintanne sydämeen? 

Ihmiskuntana te tarvitsette kriittisen massan saavuttamisen, jota muutos Valoon astumiseksi voi toteutua. Kriittisen massan aikaansaama sielujen muutosaalto voi todellakin pyyhkäistä kansojen ja rajojen yli niin valtavalla voimalla, että me näemme tarvittavan vain noin kuusitoista vuotta, jotta se on pyyhkinyt koko planeetan yli ja olisi tuonut uuden, korkeamman ymmärryksen ihmiskunnalle. Kulkiessaan keskuudessanne se tavoittaa kaikki ne avoimet sydämet, jotka ovat niin kaivanneet ja olleet valmiit kääntymään Valoon ja sen sanansaattajien yhteyteen oman hengen ohjaukseen. Tähdätkää Rakkaudella vuoteen 2038! Silloin voi teille avautua kaikessa viisaudessaan feminiinisen viisauden opettamisen aikakausi.

Saavuttaaksenne tuon kriittisen massan, tarvitaan vain 2% ihmiskunnassa nyt kehossaolevilta sieluilta lopullinen, sitoutunut valinta, joka vie Rakkauteen ja korkeampaan tietoisuuteen! Ja niin voi alkaa työ kokonaisuuden hyväksi!

Me pyydämme teitä kaikkia, sinua, joka tämän viestimme näin nyt tavoitit, uskomaan omaan Jumalalliseen kipinääsi ja tästä hetkestä vahvistamaan sitä joka päivä. Kutsu sydämessäsi meitä, Valon Auttajia, jotka toimimme elämää luovan ja ylläpitävän Lähteen sanansaattajina ja palvelijoina. Pyydä meitä, jotta saisit Valolta kaiken tuen omaan arkeesi.

Käänny Valon puoleen, jotta sydämesi ja mielesi puhdistuisi ja pääsisit eroon matalista värähtelyistäsi. Kaikki matalat ajatuksesi ja tunteesi voidaan puhdistaa ja sitä pyytäen puhdistat samalla koko ihmiskunnan tunne- ja ajatustasoa. Pyydä apua ja puhdistusta silloin, kun alempi minäsi aktivoituu ja jokin matala, ikävä energia sinussa yrittää ohjata sinua. Älä anna sille periksi, vaan luota meihin Valon Auttajiin, sillä meillä on voima puhdistaa ja nostaa sinut, kun niin pyydät. Ja lopulta, me lupaamme, se päivä koittaa, kun voit kohdata meidät  samassa Valon huoneessa, josta käsin me teitä lähestymme. Silloin olet voittanut minäsi ja liittynyt Lähteen palvelijoihin. Oman työsi kautta, niin kuin teidän suunnitelmanne ihmiskuntana on. 

Luota myös omaan hyvään tahtoosi, omaan pyhään sydämeesi ja luottamuksen voimalla voit tehdä oman osasi tässä suuressa muutostyössä, jota te ihmiskuntana niin kipeästi nyt tarvitsette. Sillä Valo voittaa aina, kun sitä avuksi kutsutaan. Valinta on teidän. Me kuljemme teidän rinnallanne."