Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Mitä kaikkea voimmekaan kentässämme kantaa !

Share |

Lauantai 11.7.2015 klo 19.38


Viimeisten vuosien aikana olen törmänneet energiahoitojen aikana ns. ylimääräisiin olentoihin, taikka energiakoosteisiin ihmisten kentässä. Jotkut olennot ovat olleet välitilaan jääneitä vainajia, jotkut suuria negatiivisia energiakoosteita, joita voi demoneiksikin kutsua. Ne ovat usein käskijänä kantajansa kentässä ja aiheuttavat monenlaista ikävää ajatus- ja tunnekokemusta. Myös päihteiden käyttäjät ovat avanneet oman energiansa vieraille olennoille, ja energioille joita voi kutsua"viina- tai huumeönneiksi".. 

Minä olen aina ollut sillä tavalla herkkä, että tunnen ihmisten ja paikkojen energiat ja olennot helposti. Esim erilaisten kapakoiden, tai vaikkapa juna-asemien läheisyydessä on paljon tuollaista porukkaa, joka vain odottaa astumistaan jonkun kenttään. Monesti myös vaikka kauppajonossa hätkähdän, jos taakseni tulee henkilö, joka kantaa ylimääräistä kentässään. Tämä on melko kiusallinen herkkyys minussa, mutta on toisaalta suojannut minua sillä tavalla, että osaan kyllä välttää sellaiset paikat, jotka tuleekin kiertää kaukaa.

Miten sitten on mahdollista, että noita olentoja on olemassa?

Välitilaan jääneet sielut, sellaiset, jotka eivät ole syystä, taikka toisesta siirtyneet eteenpäin kuolemansa jälkeen, etsivät itselleen energiaa elävistä olennoista. Tuo tila, jossa he ovat, on sellainen, että siellä ei ole elämää ylläpitävää energiaa, ja siksi heidän aikansa siellä tulee olemaan rajallinen. Toisilla riittää omaa energiaa pitkäksi aikaa, kun taas toiset tarvitsevat nopeastikin ruokaa säilyäkseen "hengissä" ja päästäkseen joskus jatkamaan eteenpäin. Olen jo vuosia puhunut ns. huvimeediotoimintaa vastaan, sillä se ei auta välitilassa olevia, vaan jokainen tuollaiseen tilaisuuteen osallistuva ottaa ikävän riskin sallimalla vainajien tulla kenttäänsä. Tietoinen sielujen auttaminen on ihan eri asia. Silloin välitilassa olevia sieluja voi siirtää valoon, ja näin mahdollistaa heidän matkansa eteenpäin. Tällainen toiminta vaatii kuitenkin paljon tietoa eri värähtelyistä sekä myös voimaa, että voi ja osaa hoitaa asian oikein. Vaarana on, että esim vastaanhangoitteleva sielu siirtyy auttajansa, taikka jonkun läsnäolevan kenttään. 

Olemme työkumppanini kanssa viime vuoden ajan siirtäneet monia sieluja yhteistyöllä eteenpäin. Koska elämme niin erikoista aikaa, monet sielutkin ovat voimakkaasti etsimässä elämänvoimaa ympäriltään, päästäkseen eteenpäin. Monilla on aika loppumassa kesken siirtymistä ajatellen ja siksi tässä ajassa on runsaasti välitilasieluja, lähes kaikkialla ympärillämme. Nekin ovat "heränneet" muutosaikaan.

Viina- ja huumeönnit ovat syntyneet negatiivisesta energiasta, joka on alunperin luotu elämää tuohoavien voimien toimesta, mutta ihmiskunnan yleinen, kollektiivinen tunne-, ajattelu- ja toimintaenergia on lisännyt sitä niin, että nuo negatiiviset energiat ovat jossain ihmiskunnan historian aikana ottaneet toimintakykyisiä hahmoja. Nuo hahmot etsivät sellaista kenttää, johon ne voisivat asettua, koska nekää eivät pääse kasvamaan ilman elämänenergiaa. Kaikki me olemme vastuussa siitä, mitä me luomme ja kollektiivinen värähtelykenttä taltioi sen kaiken, palauttaakseen se sitten takaisin konkreettiselle tasolle. 

Kaikki negatiivinen energia on tässä ajassa niin vahvaa, että se ikään kuin kiteytyy erilaisiksi entiteeteiksi, demoneiksi, jotka hakeutuvat sitten ihmisten kenttiin. Koska valo lisääntyy, lisääntyvät myös pimeyden hyökkäykset.
Pimeys taasen on tällä henkisellä saralla melkoinen tabu.. niin monet tahtovat uskoa vain valon olemassaoloon, mutta kautta ihmiskunnan historian, on myös pimeys tehnyt omaa työtään. Kun katsoo ympäröivää, konkreettista maailmaa, voi nähdä, miten paljon pimeyttä tänne on luotu.. se purkautuu joka päivä yksittäisten ihmisten hirmutekoina, (usein juuri demonitason entiteetin ohjauksessa) Äiti maan oireiluna ja sotina ympäri maailmaa. Jo vuosia olen ihmetellyt, miten joku voi olla näkemättä että pimeyttä on.. sehän koskettaa meitä kaikkia joka päivä. 

Miten siis pitää negatiivinen loitolla? Vain oman värähtelyn puhdistamisen, tarpeeksi korkeana pitämisen ja suojaamisen kautta voi pysyä suojassa ylimääräisiltä negatiivisilta olennoilta. Jos ihmisessä on tarttumapintaa, esim oman negatiivisen ajettelun, pahantahtoisuuden, päihteiden, voimakkaiden tunnereaktoiden tai muiden sellaisten kautta, voi oma kenttä aueta ulkopuolisille, samanvärähteisille negatiivisille energioille. Jos energia on tarpeeksi voimakas, se voi alkaa ohjata ihmisen ajatusta, käytöstä jne. Esimerkkinä viinaönni, joka "kuiskii" alkoholin tarpeellisuudesta ja siitä, miksi se on vaikkapa niin kivaa..

Hiljakseen sieltä ja täältä, ympäri maailmaa nousee samankaltaista totuutta.. monet auttajat ja valotyöntekijät ovat omakohtaisen kokemuksen kautta nostaneet tätä pimeyden olemassaoloa esille. Vaikka new age väki noin yleensä kieltääkin sen olemassaolon ja hehkuttaa kollektiivista ylösnousua, pimeys silti on keskuudessamme. Jos sellainen ylsönousu joskus tapahtuu, siihen on todella pitkä matka juuri tuon kollektiivienergian matalan värähtelyn tähden. Kaikki vanhat viisaudet, totuudet kertovat että vain oman sitoutuneen työn kautta voi saavutta lopullisen valon ja ylösnousun.. Ylösnousun tuon kollektiivisen pimeyden yläpuolelle..

En tällä kirjoituksellani tarkoita, että elämässä tulisi keskittyä pahan näkemiseen ja negatiiviseen, vaan sen olemassaolo tulisi vain tiedostaa, jotta siltä voisi välttyä. Omat valinnat jokapäiväisessä elämässä voivat negatiivisen huomioonottamisella tulla selkeämmiksi ja oma kenttä voi niin pysyä puhtaampana. Kun puhdistaa omaa värähtelyä niin fyysisellä, tunne- ja henkisellä tasolla, se on paras suoja kaikkea negatiivista vastaan. 
Tätäpä kannattaa ajatella omia jokapäiväisiä valintoja tehdessä....

Tässä muuan teksti, joka puhuu samasta asiasta, jälleen Luxonian sivuilta napattuna. Oma ajatukseni tekstiä lukiessani oli, että kentän puhdistaminen olisi ekstrasuojan lisäksi niin tärkeää.. Siitä aiheesta puhun sivuillani kohdassa Työ tässä ajassa.

YLÖSNOUSEMUSOIREITA – VAI PSYYKKISIÄ HYÖKKÄYKSIÄ? 
  
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com
7.7.2015 
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine 
  
Huom.: Julkaisen tämän blogin hyvin haluttomasti enkä julkaisisi sitä lainkaan, jos sisäinen opastukseni ei yllyttäisi sinnikkäästi tekemään niin. Koko ajatus psyykkisestä hyökkäyksestä on hyvin negatiivinen ja epäröin yleensä keskittyä negatiivisiin aiheisiin. 
  
Kuitenkin kuulen jatkuvasti, että tähän aiheeseen on tärkeä tarttua näinä ylösnousemusaikoina, jolloin useammat ja useammat meistä heräävät ja nostavat värähtelyään. Meidän täytyy tiedostaa psyykkisten hyökkäysten olemassaolo, kun saatamme olla lisääntyvässä määrin herkkä kokemaan niitä – erityisesti me, jotka olemme ylösnousemusvalotyöntekijöitä. 
  
Monien ihmisten ei luultavasti tarvitse koskaan tietää tätä informaatiota. Mutta erityisesti jos toimit parantamisen parissa, pidät ehkä tärkeänä tätä informaatiota. 
  
Ylösnousemusoireet 
  
Monet meistä tietävät jo tässä kohtaa ns. ylösnousemusoireista – laaja kirjo sekä psyykkisiä että fyysisiä oireita, joilla ei näytä olevan paljon tekemistä sen kanssa, mitä elämässämme parhaillaan tapahtuu. Ne näyttävät usein ilmestyvän tyhjästä ja ne tulevat ja menevät melko nopeasti. 
  
Nämä oireet johtuvat nopeasta heräämisestä, jota tapahtuu sisällämme niiden ylösnousemusenergioiden aiheuttamana, joita tulvii nyt maapallolle, sekä kokemiemme värähtelymuutosten vuoksi. 
  
Vanhoja toimimattomia malleja nousee sisällämme, jotta niistä voidaan päästää irti. Myös vanhat vammat ja tasapainottomuudet fyysisessä kehossamme tulevat etualalle parannettavaksi, jotta kehoamme autetaan sopimaan yhteen korkeampien värähtelyjen kanssa. 
  
Joitain yleisempiä ylösnousemuksen tunneoireita, josta kuulen ihmisiltä, ovat masennus, ahdistus ja epätoivo. Usein tunteet ovat jokseenkin lieviä ja epämääräisiä. Kuulen ihmisten joskus sanovan: "Minulla ei ole mitään syytä tuntea masennusta. Mitään huonoa ei tapahdu. Tänä aamuna herätessäni vain tunsin niin." Seuraavan kerran puhuessani heidän kanssaan kuulen, että nuo tunteet vain hävisivät jossain kohtaa. 
  
Itselläni on toisinaan tällaisia päiviä. Herään kummallisessa ahdistuksen tai masennuksen mielialassa. Tiedän, ettei mikään ole muuttunut edellisillan jälkeen, jolloin oloni oli hyvä. Päättelen yleensä, että päästän tuolloin irti tunteista, joita tulee esiin ylösnousemusprosessissa, ja sallin niiden vain olla läsnä antamatta niille paljon energiaa. Jossain kohtaa ne vain näyttävät häviävän. 
  
On kuitenkin aikoja, jolloin voimakasta ahdistusta, masennusta, epätoivoa – ja myös kauhua – näyttää ilmestyvän tyhjästä ja vyöryvän lävitsemme suurina aaltoina. Eivätkä ne mene ohi kovin helposti. 
  
Näille intensiivisille vaiheille voi olla erilaisia selityksiä. Yksi on yksinkertaisesti, että jokin traumaattinen minkä koimme jossain kohtaa elämässämme (tai kenties entisessä elämässä) ja mitä emme pystyneet täysin kokemaan ja integroimaan tuolloin, tulee nyt yhtäkkiä esiin koettavaksi ja sitten irtipäästettäväksi. 
  
Psyykkiset hyökkäykset 
  
Toista selitystä on tavallaan pelottavaa miettiä – ja viime aikoihin saakka olen välttänyt sen ajattelemista. Se on: tietyt vaikeat kokemukset joita meillä on mentaalisesti ja tunteellisesti ja myös fyysisesti, saattavat olla tulosta sellaisesta, mikä tunnetaan "psyykkisenä hyökkäyksenä". 
  
Inkarnoitumat olennot 
  
On erilaisia psyykkisiä hyökkäyksiä. Yksi voi tapahtua, silloin kun olemme kutsuneet (tavallisesti tiedostamatta) inkarnoitumattomia olentoja aurakenttäämme ja kehoomme. Tämä on yllättävän yleistä ihmisillä. Monet ihmiset kulkevat olentojen kanssa ilman mitään aavistusta siitä, että heidän aurassaan on jotain. 
  
Mutta ihmiset jotka vatvovat paljon negatiivisia tunteita tai joilla on ollut traumaattisia kokemuksia elämässään, ovat usein tällaisten olentojen invaasion kohteena – erityisesti jos he ovat empaattisia ja hyvin herkkiä energialle. Myös ne jotka käyttävät runsaasti alkoholia ja huumeita, ovat myös herkkiä, kun nämä aineet heikentävät auraa ja sallivat olennoille vapaan pääsyn heidän kenttäänsä. 
  
Tavallisesti nämä olennot ovat ihmismuodossa – ihmisiä jotka ovat kuolleet, mutta jotka eivät ole löytäneet tietään valoon ja ovat jääneet jumiin maailmojen väliin. Ne ovat eksyneet ja haluavat olla sielujen kanssa, jotka ovat edelleen inkarnoituneena muotoon, tunteakseen lohtua. Toisilla kerroilla olennot eivät ole ihmisiä ja niillä on erityisen matala värähtely. 
  
Viime aikoihin saakka olennot jotka ovat kiinnittyneet ihmisiin, ovat kenties aiheuttaneet vain jossain määrin häiriötä ihmisille, joiden kanssa ne ovat. Näillä ihmisillä on tavallisesti masennusta, raivoa ja epätoivoa, joka saattaa näyttää jokseenkin "normaalilta". 
  
Mutta viime aikoina, kun ihmiset heräävät ja heidän värähtelynsä nousee, olennot jotka ovat tunteneet "isäntänsä" värähtelyn mukavaksi, alkavat tuntea tämän uuden korkean taajuuden häiritseväksi siinä kehossa, johon ne ovat kiinnittyneet, ja ne vetävät tuota ihmistä ja yrittävät tuoda hänen värähtelynsä taas alas. Tämä voi aiheuttaa suurta tunne- ja fyysistä häiriötä tuolle henkilölle. 
  
Hyvä uutinen on, että netistä löytyy paljon "terapeutteja", jotka voivat auttaa vapautumaan nämä olennot ihmisen aurasta, usein kaukoparannuksena. Voit kirjoittaa vain "spirit releasement" hakukoneeseen löytääksesi heitä. Voit myös lukea näiltä sivuilta olennon kiinnittymisen aiheuttamista erityisoireista. 
  
On kuitenkin tärkeä muistaa, ettei henkilö ole turvassa vain siksi, että olennoista on vapauduttu. Jos hän ei tietoisesti pyri pitämään värähtelyään korkeana, pysymään mahdollisimman positiivisena, valitse korkealla värähtelevää seuraa ja pidä suojaavaa valoa ympärillään, hän voi vetää lisää olentoja takaisin kenttäänsä. 
  
Meidän kaikkien täytyy pitää mielessä tämä värähtelyn pitäminen korkealla ylösnousemuksen ajan – periaatteessa ylösnousemuksessa on kyse vain värähtelymme nostamisesta. Mutta niiden jotka ovat alttiita olentojen invaasiolle, täytyy olla erityisen valppaana tässä. 
  
Negatiiviset energiat ja ajatusmuodot 
  
Toinen psyykkisen hyökkäyksen muoto on luultavasti tavallaan vähemmän häiritsevä, mutta se on yhtä hämmentävä siinä mielessä, että se on jotain, mitä emme usein tiedosta. 
  
Tämä on negatiivisen energian tai negatiivisten ajatusmuotojen hyökkäys, jonka saamme mentaali- ja tunnetasolla jonkun lähettämänä. Vaikka on tapauksia, joissa tätä psyykkistä energiaa lähetetään tarkoituksella, useimmiten sitä lähetetään tiedostamatta. 
  
Ne jotka ovat empaattisia, ovat taas erityisen herkkiä näille energioille – ja ne usein löytävät meidät, jos tunnollisesti nostamme omaa ja kollektiivin värähtelyä. Valotyöntekijöistä yleisesti voi tulla erityiskohteita. 
  
Kuten sanoin, viime aikoihin saakka en ole ajatellut paljon psyykkisiä hyökkäyksiä. Yhteen aikaan itsekin tarjosin hengistä vapautumisen palvelua, mutta luovuin siitä jokin aikaa sitten, kun kiinnostukseni kääntyi muihin suuntiin. 
  
Ymmärrykseni ja kokemukseni tuolloin oli, että jos pidin oman värähtelyni korkeana ja kutsuin suojavaloa ympärilleni työskennellessäni asiakkaiden kanssa tai mennessäni ihmisten ilmoille, olin luultavasti suojassa olentojen ja negatiivisen psyykkisen energian vetämiseltä puoleeni. 
  
Satunnaiset suojausyritykset eivät riitä 
  
Mutta viime aikoina olen tiedostanut, ettei tämä riitä. Oivallan, että minusta tulee haavoittuvampi psyykkisille hyökkäyksille nyt, kun ylösnousemusenergiat todella "työstävät" minua, nostavat värähtelyäni ja työskentelen myös enemmän ja enemmän asiakkaiden kanssa, jotka näyttävät antavan suojapaikan olennoille. 
  
Useimmat näistä asiakkaista ovat kauniita, positiivisia ja heränneitä sieluja, joten minulle on usein yllätys havaita, että heillä on olentoja matkassa. Mutta he ovat poimineet ne jostain elämänsä varrella ja nyt heidän on aika tiedostaa ne ja toimia niistä vapautumiseksi. 
  
Jos en pysty auttamaan näitä asiakkaita vapautumaan olennoista itse, ohjaan heidät tavallisesti siihen erikoistuneille terapeuteille. Mutta näyttää silti, että vaikka työskentelen vain "etänä" ihmisten kanssa kvanttikentässä, olen silti herkkä jotenkin poimimaan negatiivisia energioita ja ajatusmuotoja asiakkaideni olennoilta. 
  
Teen aina ajoittaisia harjoituksia itseni suojaamiseksi. Mutta koska en ole ollut tarpeeksi vakava näissä ponnistuksissa, minulla on ollut useita kokemuksia, joiden nyt oivallan olleen psyykkisiä hyökkäyksiä. Ne olivat hyvin intensiivisiä eikä niille ollut elämässäni selvää syytä tapahtumahetkellä. 
  
Kerron tuoreimman tapauksen tässä siltä varalta, että sinulla on omia kokemuksia, jotka ovat samanlaisia – ja voit kenties ymmärtää niitä selvemmin. 
  
Epätoivohyökkäys 
  
Tämä tarina alkoi jokin aikaa sitten viikosta, jonka aikana merkityksettömyyden tunne leijaili jatkuvasti tietoisuudessani. Mieleeni tuli kysymyksiä, kuten "Miksi edes nousen aamulla ylös? Mitä varten? Mikään ei merkitse mitään. Maailmassa on niin paljon kärsimystä. Miksi kukaan jatkaa? On niin vähän iloa tai nautintoa kompensoimassa sitä kaikkea." 
  
Tällainen masennuksentunne ja tällaiset kysymykset eivät ole vieraita minulle. Monta kertaa aiemman elämäni aikana olen kokenut eksistentiaaliepätoivoa tuntien, ettei millään mitä elämässä tapahtuu, ole merkitystä. 
  
Yhdessä kohtaa kokiessani tämän aiempina vuosina, aloin tiedostaa, ettei esineillä, tilanteilla ja kokemuksilla ole itse asiassa mitään luontaista merkitystä, vain se minkä annamme niille. 
  
Vaikka tämä oivallus saattaa kuulostaa fatalistiselta, se ei jotenkin syventänyt masennusta. Se pelkästään vapautti minut ymmärtämään selvemmin totuutta ja vapauduin siksi paradoksaalisesti merkityksettömyydentunteen tuskasta. 
  
Mutta tällä ymmärryksellä ei ollut mitään merkitystä minulle tämän äskettäisen viikon aikana. Taaskaan ei ollut selvää syytä tälle masennuksentunteelle elämässäni. Mitään epätavallista ei tapahtunut. Itse asiassa elämä oli melko hyvin – olin hyvin tyytyväinen ja myös iloinen tietyistä tapahtumista. 
  
Kuitenkin merkityksettömyydentunne tarttui minuun jatkuvasti ja toi epämääräisen epätoivontunteen mukanaan. Pysyin ns. se niskan päällä enkä antanut sen ottaa hallintaa. Se vaati vain valppautta ja sanoin jatkuvasti itselleni, että se oli vain yksi ylösnousemuskokemus egon häviämisestä. 
  
Koko kokemus oli melko lievä koko viikon, seitsemänteen iltaan saakka. Olin tavallisesti melko miellyttävältä tuntuvan tehtävän parissa – tein mahtavia sokerittomia pipareita, joita rakastan. Yhtäkkiä epätoivontunteen kuristusote tarttui minuun tyhjästä. Se oli niin voimakas, että pudotin lusikkani ja seisoin vain puristaen työpöytää shokissa. 
  
Kuten sanon, kyse ei ole siitä, että epätoivo oli minulle vierasta. Olin tuntenut sitä monta kertaa aiemmin elämässäni ja onnistunut selviytymään itsemurha-ajatuksista useina kertoina niiden aikana. Mutta silloin oli aina ollut syy epätoivoon – tapahtumat tai tilanteet elämässäni, jotka tuntuivat sietämättömiltä. Tuolla hetkellä keittiössäni ei ollut mitään vastaavaa läsnä. Oli vain niin voimakas epätoivo, että kuolema oli ainoa ratkaisu, jota pystyin ajattelemaan ja joka tekisi kokemuksesta siedettävän. 
  
Onneksi minulla oli riittävästi mieli läsnä kutsuakseni Pyhän Hengen auttamaan. En voinut ajatella mitään muuta voimakkaita sisäisiä työkaluja, joita normaalisti käyttäisin tilanteissa, joissa tarvitsin apua – mutta tämä tuli onneksi mieleeni ja käytin sitä. 
  
Heti minulle tuli mieleni taustalla hyvin heikko oivallus, että kenties minulla oli tämä kokemus, jotta sain suoran tiedon siitä, millaista on toisten ihmisten joutuessa siihen pisteeseen, jossa he vain hyppäävät rakennuksesta tai sillalta tai laittavat aseen ohimolleen ja painavat liipaisinta. Meille kaikille jotka olemme parantajia, on aina hyödyllistä saada suoria kokemuksia tuollaisista mielentiloista, jotta voimme paremmin auttaa asiakkaitamme. 
  
Mutta tämä ajatus oli hyvin heikko ja pystyin hädin tuskin tuntemaan Pyhän Hengen läsnäolon. Seisoin vain siinä, kun epätoivo valtasi minut noin viiden pitkän minuutin ajan. Ja sitten se vain vapautui yhtäkkiä. Istuin alas ja toivuin siitä, minkä sittemmin oivalsin olleen psyykkinen hyökkäys. 
  
Energian kohtaaminen 
  
Tavallaan sillä ei ole merkitystä, mitä tällaiset kokemukset ovat tai mikä ne on aiheuttanut. Sillä on merkitystä, miten opimme kohtaamaan ne. Usein ollessamme itse kokemuksessa, ei näytä olevan tilaa tiedostamiselle – on vain energian kohtaaminen, missä tahansa muodossa se hyökkääkin kimppuumme. 
  
Mutta juuri tässä kohtaamisessa saamme enemmän voimaa ja tietoisuutta. Ja siitä selviytyessämme olemme kummallisen rikastunut syvemmällä ymmärryksellä ja suuremmalla heränneellä voimaantumisella. 
  
Samaan aikaa tulin pois tuosta kokemuksesta kera tietoisuuden, että minun täytyy kiinnittää suurempaa huomiota itseni suojaamiseen sekä työssäni että ollessani muiden lähellä ihmisten ilmoilla. Pyhän Hengen pitäminen tietoisesti ympärilläni on oleellista – myös arkkienkelien ja ylösnousseiden mestarien kutsuminen toimii todella minulla. 
  
On itse asiassa monia tällaisia työkaluja, joita monet meistä ovat oppineet käyttämään suojautumiseen. Taas kerran, internet on upea lähde myös energiatyökalujen löytämiseen. Kyse on vain siitä, että kenties meidän kaikkien täytyy kiinnittää entistä enemmän huomiota niiden käyttämiseen. Valotyöntekijäpäämme nousevat nyt väkijoukon yläpuolelle ja alamme olla näkyvämpiä. 
  
Kaiken tämän sanomisen jälkeen, voin sanoa myös uskovani, että jos pystymme lähestymään itsemme suojaamista sisäisen itseluottamuksen ja voimaantumisen tunteella sekä voimakas rakkaus sydämessämme – pelon sijasta – on vähän asioita, joista meidän tarvitsee olla huolissaan.