Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Tulevat kuukaudet ja mahdollisuudet

Share |

Torstai 29.2.2024 klo 15.17 - Eija


Te jotka olette aiempina vuosina seuranneet blogiani, olette ehkä jo odottaneet uuden vuoden katsausta. Ja tässä se nyt vihdoin on tulollaan. Viime vuosina on katsausten tuominen "alas" ollut haastavampaa ja oikeaa hetkeä on saanut odotella. Osin syy on minussa, sillä saamani informaatio on ollut vaikeaa pukea sanoiksi, mutta myös sen tähden, että näen suurta heilahtelua siinä, miten energia mahdollisesti tänne Äitimaan lapsille lopulta sitten laskeutuu. 

Kuvaa tästä vuodesta on annettu jo viime vuoden lopulla, mutta olen odotellut rauhassa, miten se asettuu. Alkuvuosi on kuitenkin ollut isoa laajenemisen aaltoa, joka varmastikin on mahdollistanut meille tarkistella suuntaa ja voimallisesti luoda uutta tulavaa, ainakin henkilökohtaisella tasolla. Taivaalliset kuviot ovat tukeneet pyhää energiaa, valoa ja yhteyden laskeutumista sielujen keskuuteen. Meidän jokaisen oma vapaa, arvokas valinta on sitten toteuttaa tuota energiaa täällä fyysisellä tasolla. Syvempi tarkoitus on kuitenkin rakentaa siltoja yli erilaisten, meidän ihmisten kehittämien rajojen. Ja ennen kaikkea luoda hyvää lähimmäisyyttä sydämestä sydämeen, yksilöiden keskeneräisyyksistä huolimatta. 

Energiat eivät ole vielä asettuneet, vaan kiihkeinä vielä hakevat muotoaan niin yksilön kuin kollektiivinkin tasolla. Toivosta ja rakkaudesta epätoivoon ja muiden syyttelyyn ovat aallot kulkeneet näinä viime kuukausina. Vastuu omasta suunnasta ja rakkaus omaa Jumalallista osaansa kohtaan on kaivettava tukinaruksi, josta pitää kiinni, sillä ulkoapäin emme saa pysyvää turvaa, vaikka miten etsimme ja yritämme takertua. Rakas takaisin avuksemme palannut Mestarini on sanonut, että ellet kykene vielä rakastamaan itseäsi puhtaalla ja myötätuntoisella tavalla, muista rakastaa edes sitä Jumalan kipinää itsessäsi, muuten käännät selkäsi Luojalle, joka sinunkin elämääsi kannattelee. Tämä on hyvä kaikkien muistaa, jotka tässä asiassa vielä tasapainottelevat. Rakastan itseäni silläkin hetkellä, kun ulkoapäin hyökätään, syytellään ja tuomitaan. Ja muistan ymmärtää, että hekin kantavat samaa kipinää. Pahan vastuttamattomuus on näinä aikoina suuressa testissä. 

Yksinkertaisemmin sanoen on tärkeää pysyä omassa keskuksessaan, sydäntilassaan, vaikka ympärillä kuohuisikin ja lähettää hyvää tahtoa ja myötätuntoa sinne, missä sitä vielä puuttuu. Joskus se voi vaatia syvän ja pidemmän prosessin omaa itseä tutkailemalla, mutta lopulta on hyvin tärkeää päästää irti tapahtumista ja löydettävä tahto palata takaisin omaan sydämeen, omaan keskukseen. 

Maaliskuun loppuun mennessä tai huhtikuun alkupuolella alamme nähdä, miten energiat sitten muotoutuvat ja siten näyttävät suuntaa, miten tulevaisuutta on rakennettu. Mestarini kertoi, että mitä suurempi potentiaali luo lujaa uskoa Pyhään Rakkauteen ja sitä kautta vahvistaa omaa ja toisten jumalallista kipinää, sitä kauniimpi on tulevamme. Tottakai! 
Sillä onhan niin, että ME, ihan me kaikki luomme omalla energiallamme koko ihmiskunnan tulevaa.
Tämä vuoden alku on tässä asiassa merkittävä ja siksipä monien kohdalle tuodaan kokemuksia, joissa itsensä hylkäämättömyyttä testataan. Näin on ollut myös minulla, sillä olen kantanut vahvaa omaa itseäni pienentävää ja syyttävääkin energiaa jo montakin elämää. Menneet traumat ovat nousseet (vielä kerran) suurella voimalla esille ja prosessit itseeni palaamiseen ovat olleet haastavia. Tahdon jakaa tätä uskoa teille kaikille, jotka vielä kamppailette omaan itseenne yhdistymisen kanssa. Antakaa periksi rakkaudelle ja uskokaa! uskokaa omaan kipinäänne, tuohon Pyhään Sydämeenne, älkääkä antako ulkoapäin tulleiden energioiden tuhota sitä, sillä niin annatte pois myös oman voimanne. Kukaan meistä ei ole vielä niin virheetön, taikka muiden yläpuolella, jotta voisi sanoa mikä on totuus. On vain yksilöiden totuuksia, jotka aina tahtovat itselleen jotain. Yleensä oman sydämestä kadonneen puolensa vahvistamista muiden energioilla.

Elämämme Ylläpitäjä, anna meille tahtoa ja myötätuntoa nähdä kaikissa sieluissa oleva Rakkaus, eikä sortua sanoihin, jotka muita satuttavat ja heikentävät.

Maaliskuussa on tapahtumia, jotka avaavat portteja virtauksille, joilla jokaisella on oma tehtävänsä, viestinsä ja tarkoituksensa. Kevätpäivän tasaus on tänä vuonna 20.3. klo 05.06 Suomen aikaa. Se on feminiinistä lempeyden energiaa, joka kantaa Viisaan Äidin nimeä. Viisaan Äidin voima on juuri pyyteettömässä rakkaudessa lapsiinsa ja se voima meissä vahvistukoon, sillä sitä meidän ihmisyytemme todella tarvitsee. Maaliskuun aikana luodut ja liikkeelle laitetut voimat, jotka tähtäävät tuon kauniin energian ylläpitämiseen, tulevat palkituiksi myöhemmin tämän vuoden aikana. Se mahdollistaa sydänten yhteystyön yli rajojen, niin kuin rakas ystäväni asian ilmaisee. 

Marian ilmestymisen päivänä 25.3. on täyden kuun pimentyminen klo 9.13 Suomen aikaa. Sama kaunis, kaikkia rakastavan, Pyhän Äidin energian laskeutuminen maan päälle. Pimennys ikään kuin telkeää alemmat, tuhoavat tunteet tuon hetken ajaksi ja jokainen saa vastaanottaa Äidin siunausta, rakkautta ja hyväksyntää. Korostan, kaikki saavat vastaanottaa, sanoi mielemme sitten mitä vastaväitteitä tahansa. Nyt on uskon aika. Sielujen on uskottava omaan kykyynsä vastaanottaa, luoda ja todeksi elää parempaa maailmaa, jota johtaa Rakkaus. Sen maailman vastakohta on itsekkyys ja vallan tavoittelu muita syyttäen, tuhoten ja tuomiten. Tuhoutukoon nuo energiat meissä kaikissa oman työmme ja uskomme kautta ja antakoon Äiti siunauksensa pyrkimyksillemme.

Elämämme Ylläpitäjä, anna meille voimaa pysyä Rakkaudessa niin, ettemme enää vastusta pahaa, joka yrittää tuhota uskomme todelliseen itseemme ja parempaan maailmaan.

Ja vielä on huhtikuun 8. päivän auringonpimennys, klo 21.18  Suomen aikaa.  Tätä astroystäväni sanoo vuoden tärkeimmäksi tapahtumaksi. Ja niin onkin, sillä siinä hetkessä täydellistyy meissä kaikissa oleva moniulotteisuus. Keho-sielu kokonaisuus saa mahdollisuuden täyttyä Hengen energialla, niin kuin itse kullekin on sallittu ja hyväksi. Astian puhdistaminen sitä hetkeä varten on tuohon siunaukseen valmistumista. Meissä oleva piilevä tehtävä ihmiskuntaa varten saa aktivointikoodit, uuden sykäyksen, jotta virta siihen suuntaan alkaisi suorastaan kuohua.

Selkeämmin sanottuna nyt aika puhdistaa kaikki, mikä on esteenä minun ja muiden sielujen välillä. Se mikä estää minua tuntemasta myötätuntoa ja rakkautta muihin sieluihin voi sulaa pois, jos tämän jäljellä olevan ajan ponnistelemme tietoisesti sitä kohti työstämällä itseämme. Voimme tuhota omalla henkisellä työllämme kaikki esteet, jotka vielä estävät yhteistyön muiden kanssa. Voimme kaataa kaikki rajat, joita mielemme on asettanut, koska vielä ajattelemme, että emme voi kohdata, koska muut eivät ole sellaisia, kuin me tahdomme. Se ajatus on egon harhaa, joka voi poistua, kun luovumme omasta ajatuksestamme, että olen parempi, minä olen oikeassa, minä tiedän totuuden, minä tahdon olla muiden yläpuolella. Minä, meidän sijasta. 

Elämämme Luoja, anna meille uskoa yhtenäisyyteen, syvään tahtoon luoda yhteistä tulevaisuutta Sinun voimasi avulla. 

Kevät kulkee kohti sitä hetkeä, jolloin luomisen energia supistuu ja jäljelle jää konkreettinen näkymä luomisemme tuloksesta. Se näky avautuu meille kesäpäivän seisauksen jälkeen. Siihen saakka me ahkerasti kastelemme niitä hentoja toivon ja Rakkauden taimia, joita olemme viime vuosina ja vahvasti viime viikkoina yhdessä luoneet. Sillä niin on, että luomisen hetki on jatkuva ja meidän on ylläpidettävä sen taimen voima, jonka istutamme. 

Ihmiskunnan uusi polku on avautumassa. Oih! Liitytään nyt vihdoin yhteen ja luovutaan alemmasta itsestämme yhteisen hyvän tähden. Eikä se ollenkaan tarkoita, että tarvitsisi luopua haaveistaan tai yksilöllisestä polustaan, vaan päinvastoin! Jokaisen polku voi liittyä samaan päämäärään, joka kulkee siihen suuntaan kuin ihmiskunnan suunnitelmaan on kirjattu. Kiinnitytään kipinään itsessämme ja puhalletaan myötätuntoa jokaisen yksilön sydämeen, niin voimme sytyttää suuren roihun, joka hetki hetkeltä vahvistaa Valoaan pohjoisesta. 

Tällaista kaunista ja runollista tekstiä tahdottiin tällä kertaa kauttani välittää. Sillä niinhän se on, että sanojen kauneus luo myös kaunista maailmaa. Siitä kiitos suomen ihanalle ja rikkaalle kielelle. 

Yhdistytään jälleen näissä suurissa hetkissä. Sydämestä sydämeen kulkekoon Valo. 

Minä vetäydyn omaan solarretriittiini viimeistään 10.3. mutta työstän kuitenkin kaikki ne tulkinnat, jotka olen luvannut. Palaan uudistuneena tehtäviini huhtikuun alkupuolella. 

~ Eija