Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Kevätpäivän tasaus & kosmisia tuulia

Share |

Tiistai 19.3.2019 klo 11.49 - Eija


Kevätpäivän tasaus 20.3.2019 & kosmisia tuulia

Kotiuduimme vajaa viikko sitten Thaimaan matkaltamme. Se oli melkoisen rankka työmatka, vaativin tähänastisista. Kerron siitä lisää myöhemmässä blogissa, sillä nyt on akuutimpaa aihetta ilmassa.

Meneillään oleva yleinen energia on hyvin jännittävä. Kotiin palattuamme huomasin, että energia on hyvin erilainen täällä Suomessa kuin lähellä päiväntasaajaa. Sähköinen, kosminen energia oli tiivistynyt ja on nyt hyvin nopealiikkeistä ja tuntuu varsinkin hienoimmissa kehoissa. Kolmen viikon poissaolomme aikana oli tapahtunut suurta muutosta. Osasyynä lienee täällä vaikuttaneet aurinkomyrskyt.

Kun tarkastelee suurta kuvaa, aurinkokunnan tasolla, isoja muutoksia on jälleen tapahtumassa. Koen, että kosmista apua annetaan nyt tähän mustan ja valkoisen kuun oppositio aikakauteen. Muutos koskee eniten yksilöitä, eikä niinkään globaalia tasoa. En odota mitään kollektiivista, suurempaa muutosta vielä tapahtuvaksi.

Olisi hyvä, jos nyt jokainen keskittyisi mahdollisimman paljon oman yhteyden vahvistamiseen ja sen ylläpitämiseen arjessa, koska kosminen apu eri tarkoita pelkästään aurinkokunnan kohottavia energioita, vaan myös korkeampia Auttajia. Valon Auttajat ovat nyt lähempänä ja ikään kuin tiivistäneet apuaan meidän hyväksemme. Yhteys heihin avautuu oman korkeimpamme kautta ja siksikin yhteyden ylläpito voi tuoda paljon apua.

Aurinkokunnan sisällä on menossa nyt planeettakuvioita, jotka myös vaikuttavat omalla voimallaan näihin meneillään oleviin energioihin. Jupiter, Saturnus, Pluto mm. Astrologisista katsauksista voi lukea enemmän tästä aiheesta.

Kevätpäivän tasaus on 20.3. lähellä puolen yön kohtaa Suomessa. Tasaus kantaa tasapainon teemaa. Nyt on mahdollisuus avautuvan energian kautta vastaanottaa varsinkin hienoja kehojamme tasapainottavaa virtausta. On siis mahdollista vahvistaa sitä kehoa, joka on tasaushetkellä aktiivinen. Kannattaa ylettää mahdollisimman korkealle siis! Korkeita ajatuksia, syvällistä pohdintaa ja laajaa näkemistä aktivoiden on mahdollista saada vastauksia, informaatiota ja lisäpotkua tasaushetkellä.

Ennen tasaushetkeä energia on jo aktivoitunut monen päivän ajan. Se on voinut näkyä esimerkiksi tasapainoiluna ihmismielen ja henkisen olemuspuolemme välillä. Mieli on tänä aikana suuri vihollisemme.

Kuten ennenkin, tasaushetki on mahdollisuus, kun ponnistaa ja on itse aktiivinen ja pyytää apua ja yhteyttä.

Tasauksen lisäksi on tuo valkoisen ja mustaan kuun oppositiotilanne, joka 24.3. on ns. päällä. Se on myös energiatasolla vaikuttava vahva tila ja on hyvä olla hereillä sen energeettisestä vaikutuksesta. Se varmastikin nostaa pintaan meissä olevia polariteetteja.
Päättämättömyys, jahkailu, omat halut vastaan korkeampi suunnitelma jne.
Mielen kanssa on hyvä tehdä nyt työtä. Eli buddhalaiseen tapaan: Anna apinamielellesi jotain hyödyllistä tekemistä. Keskity hetkeen, kuuntele hengitystä, ole avoin ja läsnä kaikelle ja kaikille tasoille. Älä mieti liikoja! Mielen taso on yhteyden puuttumista oman Korkeimpaan Itseen. 
Samana päivänä on myös Marian ilmestyspäivä, joka on yksi Pyhä suurten Pyhien joukossa.
Lempeys ja viisaus tasapainottaa tämän päivän energiaa. Me keskitymme siihen ja yritämme täyttää itsemme sillä energialla täällä pyhän vuoren juurella, jossa syntymäpäiväretriittiäni nyt saan viettää. Sydän kohta halkeaa kiitollisuudesta tämän unelman toteutumisen tähden.

Joka tapauksessa tuo vastakkainasetteluenergia voi olla raskas, sillä mieli yrittää vetää vanhoihin ajattelumalleihin, saada uskomaan, että kaikki on oikeastaan tuolla jossain ja kunhan vain löydän sen, tulen onnelliseksi. Etsin omaa paikkaani, tehtävääni, siispä lähden itseni ulkopuolelle etsimään. Se on harhaa ja saa meidät vain entistä enemmän sekaisin oman todellisen itsemme kanssa. Pysähtyminen tuo takaisin itseen.
Kaikki on meissä, kaikki rauha, tasapaino ja onnellisuus. Meidän on vain annettava sille tilaa, annettava sen vallata sydämemme. Se ei ole yhtäkkinen tapahtuma, vaan meidän oma valintamme on antaa itsellemme mahdollisuus ja saatava myös mielemme mukaan siihen luomisprosessiin.
Me todellakin luomme tulevaisuuttamme nyt, tässä hetkessä. Siksipä on ratkaisevaa, mitä ajattelemme, tunnemme ja teemme tässä hetkessä. Kun pitää kädestä kiinni Yläkertaa, keskustelee Auttajien kanssa ja pyytää apua ja ohjausta, luo sitä myös omaan tulevaan. Yhteys syvenee ja ohjaus vahvistuu.
Kiitollisuus ja usko Auttajiin, Korkeimpaan sekä oman henkisen uskon vahvistaminen kohottaa värähtelyä hetkessä.

Summaten ylläolevaa ja tämän hetken energioita: Konkreettisella tasolla mahdollisimman vähän turhaa tekemistä ja impulssi ylös Jumalalliseen tasoon. Todellinen pysyvä tasapaino löytyy omasta yhteydestä Korkeimpaan. Sen kautta näkee kaiken laajemmin ja ymmärtää suurta kuvaa, oman itsen lisäksi. Mielen kanssa työskentelyä, sille korkeaa pohdittavaa ja/tai hetkessä elämistä hengitystä, kynttilän liekkiä tai vaikkapa tuulen huminaa seuraten. 

Yhdistäkää voimanne ja tukekaa toisianne tässä ajassa. Yhteiset meditaatiot ja tasaushetkellä yhteiseen päämäärään ponnistaminen vahvistavat niitäkin, jotka tällä hetkellä kamppailevat oman reppunsa kanssa. Tehdään yhdessä tasapainon ja rauhan tulevaisuutta. Jokainen omilla valinnoillamme tässä hetkessä.

Siunausta täältä retriitistä. Pyhän Montserratin juurelta <3 p="">