Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Uuden alun piste

Share |

Lauantai 7.5.2022 klo 19.52


Viimeiset viikot olemme menneet vahvoissa virroissa, jotka ovat lingonneet meitä vähän sinne ja tänne. Aurinko on ollut omalla tuimalla panoksellaan suuri muuntava tekijä ja ravistellut niin Äitimaata, kuin ihmistäkin tiuhaan tahtiin. Auringonpimennyksen voima osui  energiakenttiimme tunkeutuen voimalla kehoihimme saakka. Vielä hetki saamme tätä myllytystä kestää, sillä auringon purkaukset jatkuvat ja vielä kuukin pimenee.

Viimeinen kuukausi on tuonut mukanaan muuntavaa enerigaa ja niin kuin aina ennenkin, sen tarkoitus on ollut nostaa, sysätä tai liikauttaa meitä kohti henkilökohtaista muutosta, joka  taas palvelisi kokonaisuuden muuttumista. Niin moni on kokenut syvää väsymystä, tarvetta vain olla, tai nukkua ja antaa kehon rauhassa työstää tätä uuttaa energiaa. Keho on voinut reagoida sairastumalla, puhdistumalla ja vetäytymällä omaan kuoreensa. Ja todellakin nyt on ollut lepäämisen aika, jotta kaikki uusi on voinut rauhassa asettua järjestelmäämme.

Auringonpurkauksetkin ovat aiheuttaneet epämiellyttäviä oireita niin lapsilla kuin aikuisillakin. Äkillisiä huimauskohtauksia, kuin lattia olisi hetken keikkunut. Päänsärkyä, joka on saattanut kestää päiviä tai edelleenkin jatkuu. Outoja tuntemuksia silmissä, painetta korvissa ja otsassa, kolmannen silmän kohdalla. Muisti pätkii vieläkin enemmän kuin aiemmin, tai sanat eivät tule oikein suusta ja niitä joutuu kaivelemaan. Ihan kuin suuresta massasta ihmisiä olisi yhtäkkiä tullut muistisairaita ja sekaisin olevia kuoria. Korvat tinnittävät ja pää lyö tyhjää kaupassa tai liikenteessä. Mihin olin menossa? Mitä teen tämän hyllyn edessä kaupassa? Iltaisin taas päässä pyörii outoja, kuin ei mistään tulevia ajatuksia ja pelkoja, silloin ei yhtään ole päässä tyhjää ja nukahtaminen on vaikeaa. 
Viimeiset viikot ovat olleet niin monella tavalla haastavia ja kuormittavia, että ei ole ihme, jos kehonkin tasolla alkaa pätkiä.

Auringonpimennys taas oli todella voimakas tapahtuma ja minusta tuntui kuin pääenergiakanavaani olisi kaadettu täysin uutta, loistavaa energiaa, joka poisti kehotietoisuuden pitkäksi aikaa . Auttajat olivat tukemassa tuota tilaa ja päädyin tarkastelemaan heidän kanssaan aurinkokunnan tilaa. Maaplaneetta oli todellakin suurten levottomana risteilevien energioiden ympäröimänä. Korkeasti värähtelevät energiat kulkivat kohti maata ja läpäisivät ne. Koko Äitimaan keho värisi uudella taajuudella.
Minulle muistutettiin siitä, mitä tapahtui aurinkokunnalle noin seitsemän vuotta sitten. Silloin asetettiin maan ympärille kuin energeettinen suoja, jotta vaikeat ja negatiiviset tapahtumat maan päällä eivät vaikuttaisi koko aurinkokunnan muutosprosessiin. Samalla suljettiin pääsy tänne, jotta maan ulkopuoliset olennot eivät voisi ikävällä tavalla puuttua ihmiskunnan kollektiiviseen prosessiin. Vain korkeat Auttajat jättivät portit auki yhteyksille, jotka voisivattt auttaa ihmiskuntaa läpi tämän vaikean uudestisyntymisen jakson.
Galaktinen neuvosto on kanssamme ja seuraa tilannettamme suurella myötätunnolla ja tuella. Minulle myös näytettiin, miten vahvat tummat energiat nyt kulkivat pitkin maan pintaa ja hiljalleen levisivät. Sain niin vahvan viestin siitä, että me voimme nuo virrat pysäyttää, kunhan tahdomme sitä koko sydämemme voimalla ja teemme jokainen ne muutokset sen hyväksi.  

Mitä tämä kaikki nyt tarkoittaa?
Se oli kysymys, jota jäin pimennysmeditaation jälkeen pohtimaan. Auttajat tulivat vihdoin tänään apuun ja kertoivat energioiden vaikutuksista. 

Ensinnäkin kysymys on suunnitelmasta, joka Äitimaalla ja Ihmiskunnalla on Aurinkokunnan osana. Me kaikki sielutkin olemme osa tuota yhteistä suunnitelmaa, jonka päämääränä on Kotiinpaluu. Meillä sieluilla se on palaamista todelliseksi omaksi itseksemme kerrosten puhdistamisen ja poisriisumisen kautta, jotta puhdas, säteilevä kipinämme, jumalallinen ytimemme jäisi jäljelle ja voisimme elää oman Korkeimpamme ohjaamaan pyhää ihmiselämää tällä fyysisellä tasolla. Tuo suunnitelma pyrkii toteutumaan ja Äitimaa on omalta osaltaan siinä pysynyt. 

Kuvittele, miten aurinkokunta kiitää galaksissamme kuin spiraalissa edeten kohti suurta tuntematonta. Miljardit tähdet vilkuttavat meille ja lähettävät omat energeettiset terveisensä. Me olemme suunnitelmamme mukaisella polulla, joka tuo eteemme yhä huikeampia energioita ja impulsseja, jotka vaikuttavat kaikkeen pienessä planeettojemme joukossa muuttaen niiden kaikkien värähtelyä. Samoin on planeettojen asukkaiden. Nekin saavat muutoksesta osansa. Tällä hetkellä Aurinkokunnassa on planeetan päällä fyysistä, sielujen kehollista elämää vain täällä maan päällä. Tämä matka, joka jatkuu kunnes saavutamme sen uuden alun pisteen, jossa kaikki muuttuu kuin räjähtäen! Vielä emme ole siinä pisteessä, mutta lujaa vauhtia etenemme sitä kohti. Iso kysymys onkin, olemmeko sieluina valmiita vastaanottamaan tuon energiaräjähdyksen ja miten kehomme sen kestävät?

Toiseksi Aurinkomme on reagoinut johonkin korkeaan impulssiin, jonka Hän on vastaanottanut jossain päin galaksiamme tapahtuneen energiamuutoksen seurauksena. Aurinko reagoi ja puolestaan lähettää kohti maata purkauksen, joka taas puolestaan voi muuttaa maan magneettikenttää. Maan pinnalla olevat ihmiset reagoivat kentän muutokseen, varsinkin kehojen tasolla, mutta me reagoimme myös niihin hienoihin energiavirtoihin, joita purkauksen seurauksena maahan iskeytyy. 

Kolmanneksi me ihmiset reagoimme maan sisäiseen muutokseen ja Äitimaan energian muutokseen kaiken edelläkuvatun tähden. Se tuntuu ja näkyy maan muutoksina. Ilmasto, säät, ilmakehä, ravinto, merien virrat ja tuulien suunnat. Myös epätasapaino annetun energian ja vastaanotetun energian välillä koskien Äitimaata ja ihmisiä sen päällä. Kaikki vaikuttaa meihin, vaikka emme sitäkään koskaan ajattelisikaan. 

Viimeinen meihin vahvasti kohdistuva energia on ihmiskunnan itse luoma ja tällä hetkellä olemassaoleva energia, joka ympäröi meidät kaikkialla, sillä olemme osa sitä. Me kaikki olemme kytkeytyneet siihen, oman värähtelymme mukaisella taajuudella. 

Meistä jokainen on siis jatkuvasti monien näkymättömien energioiden vaikutuksen alaisena. Tietyt energia kohottavat meitä ja toiset taas laskevat värähtelyämme. 
Silloin, kun ulkoapäin tuleva energia ei resonoi esimerkiksi kehojemme kanssa, kehomme joutuvat kamppailemaan uuden energian, värähtelyn vastaanottamisessa ja "ymmärätmisessä". Kehohan on karkein osamme ja siksi reagoi hienoihin värähtelytaajuuksiin helposti "sairastumalla" tai hakemalla tasapainoa levon kautta. Kuormitus uusissa energioissa voi olla varsin suuri. Samoin on sielumme laita, vaikka se ei värähtelekään fyysisellä tasolla. Se kuormittuu koska siinä heräävät monet eri tasot, ulkopäin tulevien virtausten vaikutuksesta. Joskus nuo virtaukset kohottavat meitä kohti jumalallisia tasoja ja Auttaijien ohjausta. Ja joskus ne saattavat meidät  syviintunnemyrskyihin, jotka taas laskevat värähtelyämme ja ehkä siksi lopulta myös sairastumme. Me meisät, joilla on tietoa ja suuri tahto, me voimme käyttää kaikki nämä virtaukset hyväksymme. Jos sielumme reagoi puhdistumistarpeella ja tunteet nousevat, me pyydämme niihin apua. Jos taas kohoamme kohti Auttajia, me pyydämme ohjausta.

Meistä melkein jokainen on ison paineen alla lähes 24/7 sillä muutosvauhti on nyt suuri. Haittaenergiat, esim. säteily ympärillämme, vetävät värähtelyämme alaspain, samoin ihmiskunnassa tapahtuvat negatiiviset asiat sekä myös yhteydettömyys Äitimaahan.
Toisaalta meille sataa korkeampaa energiaa esimerkiksi pimennysten ja auringonpurkausten muodossa ja ne taas pyrkivät kohottamaan värähtelyitämme kohti puhtaampaa, kohti valoa. Ne onnelliset, jotka oikeasti voivat elää luonnon rauhassa ja sen rytmissä, kaukana kaikistä 5D mastoista ja kollektiivisen massan ajatus- ja tunne-energiasta, pääsevät varmaankin helpommalla kuin ne, jotka ovat valinneet olla muiden kanssa ja tuoda toisenlaista, korkeampaa ajatusta ja valoisampaa energiaa juuri niihin massoihin, joissa vielä on heräämättömyyttä. Tehtävä ei aina tunnu helpolta, mutta yhtä kaikki, se on tehtävämme.

Jotta selviäisimme tästä suunnitelmastamme itse sortumatta, on meidän huolehdittava itsestämme, niin sielun kuin kehonkin tasolla ja pyrittävä päivittäin oman korkean osamme yhteyteen. Me olemme myös vahvempia yhdessä, sillä niin voimme energeettisesti tukea toisiamme, konkreettisesta puhumattakaan. 

Vielä on yksi etappi huhti-toukokuun energiapolulla ja se on kuunpimennys Skorpionissa 16.5. klo 7.11 Suomen aikaa syvimmillään. Tämäkään pimennys ei meillä näy.
Aurinko on edelleen Härässä ja jostain syystä tämä yhdistelmä Härkä-Skorpioni värisyttää minua. Se on kuin aavistus niiden syvälle tunkeutuvasta, ehkä kipeästikin uudistavasta voimasta. Piste uudelle alulle lähenee. Ja jotkut meistä voivat valita ja pyrkiä siihen, että nyt on se piste, josta uusi alkaa. Pysyvästi.

Oikeasti. Se on ennen kaikkea valinta, joka yksilö yksilöltä tehdään. Valitsen Valon, luottamuksen, ahkeran henkisen työn itseni hyväksi. Valitsen uuden kehoni, jota kunnioitan ja kuuntelen. Valitsen rutiinit, jotka pitävät minut ylhäällä, kohti Jumalaa kurkottaen. Valitsen oman Korkeimman Itseni ja jumalalliset Auttajani.

Kunpa joka hetki valintani muistaisin.