Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

VUOSI 2019

Share |

Sunnuntai 13.1.2019 klo 13.05


Pahoittelen, että uuden vuoden katsaukseni ei ole ottanut tätä kirjallista muotoa ennen kuin vasta nyt. Tätä kirjoittaessani on uutta vuotta eletty jo lähes kaksi viikkoa. Tämän alkaneen vuoden energiat ovat tähän mennessä olleet nopealiikkeisiä ja aktiivisia. Muutos on jatkanut vauhdilla etenemistään. Olemme jo käyneet läpi ensimmäisen pimennyshetken 6.1. jolloin oli auringonpimennys ja vielä tuo mustan ja valkoisen kuun oppisitio tilanne. Hetki oli voimallinen, mutta myös haastava. Seuraava pimennys on täydellinen kuun pimennys 21.1. ja sitä voimme todistaa myös Euroopassa. Siihen ohjeita lähipäivinä.

Vuoden 2019 teemaa.
Kun tarkastelen teemoja kullekin vuodelle, päänäkökulma on ihmiskunnan ja Äitimaan tasolla, niissä asioissa, joita uuden vuoden energiat tuovat esille, muutettavaksi ja puhdistettavaksi.
Tämä vuosi on erityisen voimakas, sillä tähän liittyy monia erityisiä astrotapahtumia, joiden tehtävä on laittaa vauhtia ihmiskunnan kehitykseen.
Ja niin kuin aiemminkin, mitä enemmän me kaikki työskentelemme näiden energia-aaltojen mukana, sitä helpommin haasteet hoituvat ja positiiviset muutokset ilmenevät. Kuljemme virrassa, emme pyristele sitä vastaan.

Monilla sieluilla nousee esille turhasta luopumisen ja loppuunsaattamisen tarvetta, henkisyyden tähden, mikä lopulta tarkoittaa kollektiivista muutosta. Vanhat ikävät ja haitalliset mallit toimia kuluttavat elinvoimaa ja lopulta aiheuttavat fyysisiäkin oireita. Noiden mallien ja ohjelmointien muuttaminen viimeistään tämän vuoden aikana olisi nyt tarpeen. Ihan ihmiskunnankin tasolla olisi muutettava suuntaa, joka enemmän tuhoaa kuin rakentaa. Käytännön tasolla tulee tänä vuonna ilmenemään enemmän eriävien mielipiteiden esiin nousua ja muutosaktiivisuutta myös yhteiskunnan tasolla. Olisikin niin tärkeää nyt tiedostaa se, millä energialla tuota muutosta haetaan, ettei sama negatiivinen energia, millä ihmiskunta on aiemmin hakenut muutosta maailmaan, jälleen kerran lisääntyisi.

Oman energian muuttaminen on lähtökohta suuremmalle muutokselle, joka voisi tuoda pysyvää uutta olotilaa maapallolle. Se olisi uusi tila, jossa kaikki olisi huomioitu.
Todennäköistä on, että muutoskohdat nostetaan radikaalilla tavalla tämän vuoden aikana esille, sillä kun katson tämän vuoden näkymää, sieltä nousee lähes joka kuukausi energiapiikkejä, jotka kertovat negatiivisen energian tiivistymisestä. Pinnan alla velloo edelleenkin kovasti ja tuo energia odottaa tilaisuutta nousta esille. Pidämme huoli, ettemme vastaa negatiiviseen negatiivisella, vaan pyydämme apua ja puhdistusta, jotta voisimme ymmärtää, nähdä laajemmin ja antaa anteeksi.

Tämä muutosaika ja negatiivisen energian tiivistyminen on jatkunut jo noin viimeiset neljä vuotta. Me kaikki odotamme miten ja millä tavalla maailman muutos tapahtuu. Onhan siitä puhuttu hyvin paljon viimeiset vuosikymmenetkin, mutta suuremmat konkreettiset globaalit tapahtumat odottavat vielä ilmenemistään. Me sieluina kuitenkin vallitsemme, millainen tuo muutos tulee olemaan. Emme ole uhreja, vaan meidän kuuluisi olla aktiivisia osallistujia.
Jokainen voi osallistua tähän muutokseen muuttamalla itseään. Edelleenkin sama vastaus, ikävä kyllä. Meidän kaikkien on tehtävä tätä yhdessä, muuten huomaamme olevamme tilanteessa, joissa meiltä on jo otettu pois mahdollisuus muuttaa maailmaamme, omaa yhteiskuntaamme ja joudumme aloittamaan vaikeammista lähtökohdista jälleen kerran ja ehkä jopa niin vaikeista, että meillä ei enää ole mahdollisuutta vaikuttaa mihinkään..

Eli tehkäämme jälleen yhteistyötä Jumallisten, elämää ylläpitävien voimien kanssa joka hetki ja päivä. Kun yhdistämme energiamme Luojan energiaan, luomme rakkaudesta käsin uutta maailmaa. Jos luomme vain oman tahtomme mukaan (tai yritämme luoda), teemme varmasti virheitä. Avun pyytäminen Jumalalta, Hengeltä, Suurelta Voimalta tai mikä nimi sinulle nyt edustaa Pyyteetöntä Rakkautta, Luojaa, on se tärkein. Joka aamu yhdistyminen tähän Rakkauden lähteeseen aloittaa päivän kauniilla tavalla. Sitten hereilläolo oman itsen, omien tunteiden ja ajatusten kanssa ja avun pyytäminen omiin heikkouksiin ja matalampiin värähtelyihin. Hiljentyminen, liikkuminen pävittäin ja vielä oikea ruokavalio, joka kohottaa energioitasi ja auttaa kehoasi tekemään sen tehtävän, miksi se on syntynyt maan päälle. Siinä koko paketti!

Yksinkertaista ja ikiaikaista totuutta.

Hyvät teot, muiden auttaminen ja ennen kaikkea esimerkkinä toimiminen ovat nekin oikeaa muutosenergiaa. Mutta kuten niin monta kertaa aiemminkin on sanottu, aloita itsestäsi, puhdistu ja vahvistu ja vasta sitten voit antaa muille oikeaa apua.

Tämän vuoden teemaan loppuunsaattamisen ja vanhasta luopumisen lisäksi kuuluu
keho-sielu-henki kokonaisuus. Yllämainitut arjen ohjeet sopivat tähänkin.
Eli syvennetään arjessa moniulotteista itseämme. Sielun kirkastaminen saa ison painopisteen tässä kohtaa. Muistamme, että olemme kehoissa kulkevia sieluja, joilla on tuhansia elämiä maanpäällä ja niiden kaikkien kokemuksia kannamme sielussamme. Vapautumalla Valon/Jumalan avulla matalammista muistoistamme, eli energíoistamme,  kohotamme sielumme värähtelyä. Kun puhdistumme, saamme yhteyden todelliseen Itseemme, Jumalliseen osaamme, Henkeemme. Silloin elämämme muuttuu ja samoin muuttuu myös luomisen pisteemme. Meistä tulee Jumallallisia olentoja, jotka näkevät suuren suunnitelman ja toimivat kokonaisuuden hyväksi. Persoonan/sielun alempi taso on puhdistunut ja kohonnut! Annamme kehollisen osamme Jumalan käyttöön maan päällä. Kristuksen näyttämä tie..

Osana tätä on myös ilon energia muutoksesta ja siitä, että voimme yhdessä tehdä suuria asioita ja auttaa ihmiskuntaa ja Äitimaatakin. On hienoa tehdä mukavia, hauskoja asioita yksin ja yhdessä, sillä sekin lisää positiivisuutta maailmassa. Iloitse täysillä! Se on sallittua. Me voimme valita ilon, emmekä valittaen odottaa, että joku toisi sen meille! Kuulen paljon sitä, että ihmiset kaipaavat iloa. Sitä täytyy itse luoda ja etsiä, valittamalla sen puuttumista se vain kaikkoaa kauemmaksi ja siirrät vastuun muille. Niin ei ole tarkoitus, vaan sinä luot omaa elämääsi!

Tämä vuosi on siis uskomattoman suuri mahdollisuus tuoda uusia ajatuksia, toimintamalleja ja esimerkkiä uudesta paremmasta maailmasta. Osalllistuminen tämän merkeissä on teeman yksi palanen ja onkin hienoa, jos oma osallistumiskohta alkaa hahmottua. Tai jos olet jo omalla polullasi, voit toimia vieläkin aktiivisemmin oman esimerkkisi kautta.
Edelleenkin jatkuu aiempien vuosien yhteenliittyminen muiden sielujen kanssa, osaamisen, energian ja samaan päämäärään tähtäämisen merkeissä.

Me olemme muutoselementtejä jokainen, sillä jokainen sielu muuttaa maailmaa oman työnsä kautta. Ei ole niin pientä positiivista tekoa, eikä niin pientä suunnan muutosta, etteikö sillä olisi merkitystä, sillä aina positiviinen valinta laittaa suurempaa energiaa liikkeelle ja sitä kautta tuo uusia mahdollisuuksia myös muille sieluille. Usko siis itseesi, ole vahva ja tunnista heikkoutesi, hyväksy ne ja rakasta itseäsi, Jumalallisen avulla. Yksin ei kukaan pysty, eikä niin ole tarkoituskaan. Tämä Jumallinen apu on suurinta rakkautta maailmassa, jossa elämme fyysisessä kehossa harjoitellen sen toteuttamista konkreettisella tasolla.

Pyydä Valoa, niin sinua autetaan. Nyt on alkanut nöyryyden aikakausi.

Hienoa seikkailua kaikille tämän vuoden teemoissa! Rohkeasti ja uskoen eteenpäin, yhdessä, Ilolla!

Valon ja ilon ajatuksin, Eija