Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Kutsu kevätpäivän tasaukseen 20.3.2022

Share |

Tiistai 15.3.2022 klo 13.41


Niin ihana kevätvalo saattelee tämän blogin esilletuloa, että voin olla vain kiitollinen tästäkin päivästä. Olen saapunut vuotuiseen omaan solarajan retriittiini, jota tällä kertaa vietän yhdessä Patrickin ja Bricciuksen kanssa saaristossa. Jos joku ihmettelee kuka on Briccius, niin voin kertoa, että hän on meidän 4-vuotias koiramme, joka kuuluu viisaaseen ja aktiiviseen läheisriippuvuusrotuun :D eli on kleinspitz. Hän on onnensa kukkuloilla, kun saa pitää meidät koko ajan näköpiirissään. Me taas iloitsemme hänen ilostaan ja siitä, miten saamme aktiivista seuraa metsälenkeillemme.

Kevätpäivän tasaus on vihdoin pitkän talven jälkeen täällä, eli ensi sunnuntaina 20.3. klo 17.33 Suomen aikaa. Tämä on jälleen hieno kohta vuotuisessa ajan kulussa, milloin valo on taas saanut pimeyden kiinni, vieden siitä voiton heti seuraavana päivänä.

Tämän vuoden kevättasaus saa kaikesta valosta huolimatta surullisen lisänsä maailman karmean tilanteen tähden. Edelleenkin ihan meidän kaikkien läheisyydessä miljoonia ihmisiä koskettavat sodan kauhut ja menetykset.
Ihmiskunta kohtasi luomansa energian manifestoitumisen konkreettiselle tasolle, sodaksi lopulta monen valtion kesken vain muutamaa viikkoa aiemmin. Mitään yhtä selitystä ei ole, miksi niin kävi, mutta yli ymmärryksemme käyvät kuitenkin ne selitykset ja valinnat, jotka tehtiin tämän sodan oikeuttamiseksi. 

Vaikka luemme uutisia ja niin yritämme pysyä "ajan tasalla" tilanteissa, on tärkeää, ettemme lähde mukaan negatiiviseen virtaan, jota niiden kautta usein luodaan ja vahvistetaan. Meillä, jotka koemme itsemme henkisiksi, on tärkeä tehtävä pysyä myötätunnossa ja tunteilla erillään itse tapahtumista. Tämä on suuri haaste, sillä omiin ja muiden mielipiteisiin on vaikea olla samaistumatta, mutta se juuri on tehtävämme.
Edelleenkään tämä ei tarkoita sitä, ettemmekö voisi todeta, että sota on hirveä ja paha asia, tai että jotkut ovat tehneet pimeyden mukaisia valintoja, joiden kautta pahuus vain lisääntyy maailmassa. Me näemme tämän tapahtuvan, mutta emme tue sitä omilla negatiivisilla tunteillamme, sillä niin vain ruokimme sitä tasoa, jonka polttoainetta negatiivisuus on.
Me turvamme Valoon.

Myöskään tasauksessa emme keskity maailman pahuuteen, vaan pyrimme näkemään syvemmälle. On koko ihmiskunnan kannalta tärkeää, että keskitymme Valoon, joka edelleen sykkii Lähteestä. Kun niin teemme, lisäämme sen virtausta maailmassa. Me yhdistymme Valoon, Lähteeseen, Jumalaan, ja kanssaluomme sen energian avulla parempaa maailmaa, tunnista ja päivästä toiseen. Tämä vaatii luottamusta ja uskoa toinen toisiimme, sekä Lähteen rakkauteen, joka on ehtymätön, ja tällä fyysisellä tasolla sen muuntava voima virtaa meidän kauttamme, kun niin valitsemme. 

Tasaushetkenä keskitytään kaikki yhdessä aurinkoon ja sen kylmyyden ja pimeyden sulattavaan voimaan. Ojennamme kätemme yli kaikkien rajojen ja näin liitymme hengessä yhteen paremman ja rakkaudellisen maailman tähden. Meillä kaikilla on vapaus valita ja liittyä yhteen ja se on todellista, uutta luovaa voimaa. Hengessämme olemme aina vapaat! 

Tähän hetkeen me jälleen kutsumme teidät kaikki mukaan, rakkaus sydämissänne ja voima mukananne. Tapaamme siis suurellla joukolla tasaushetkellä! 
Olisi hienoa, jos kertoisit, missä sinä teet omaa Valon työtäsi ilmoittamalla itsesi
fb-starpath ryhmään.

Valon terveisin, Eija & Patrick