Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Kaksi aikajanaa ja muutosmahdollisuuksia plus Heinäkuun Astrotilanne.

Share |

Maanantai 6.7.2015 klo 15.55


Viime viikot ovat olleet minulle itselleni hyvin haastavia nimenomaan maadoittumisen puuttumisen tähden. Oma tietoisuus kun tuntuu elävän tällä hetkellä enemmän toisella aikajanalla kuin fyysinen keho. Se on aiheuttanut mm.spontaaneja poistumisia kehosta meditaatioiden aikana, sekä välillä yhtäaikaisesti kahden (tai useamman) eri värähtelymaailman näkemistä. Ihmisten ajatukset, aurat ja paikkojen energiat lyövät läpi. Ei spontaanina niin kovin miellyttävää, ainakaan silloin, kun pitää asioda esim ostoskeskuksessa!!
Asia korjaantuu ajan kanssa kun tämä säätövaihe saa päätöksensä ja oman herkkyyden hallinta ja oikeanlainen käyttäminen saavuttaa sellaisen tason, mihin nyt Auttajien kanssa pyritään. 

Eräässä mediksessäni tuli tietoa, miten ihmiskunta yleensäkin elää kuin kahdella eri aikajanalla. Korkeamman värähtelyn aikajanalla olemme hereillä ja tietoisia kokonaisuudesta, värähtelytason muutoksista, kosmoksen tapahtumista ja näkymättömästä tasosta yleensäkin. Se on myös ns. luomisen aikajana. Toinen aikajana mittaa konkreettista tasoa ja siellä eläminen on materian tason elämää. Otollisena ajankohtana nuo kaksi janaa kohtaavat ja asiat ikään kuin loksahtavat kohdilleen, ja luodut asiat voivat ilmentyä konkreettiselle tasolle. Jotta asioita voisi nyt ilmentää ja tuoda konkreettiselle tasolle, on hyvä olla hereillä ja panostaa koko energiallaan asioihin, jotka palvelevat suurempaa hyvää, mutta tuovat sitä toivottua muutosta myös omaan elämäämme. Ja juuri silloin kun aika on, sillä kaikella on aikansa ja hetkensä ja ne menevät ohitse, jos emme niihin tartu innolla ja koko energiallamme. Tällä hetkellä elämme kuitenkin vähän kuin odottelun aikaa.. 

Sarah Varcas tarkastelee aihetta astron kautta jälleen aika osuvasti.

HEINÄKUUN 2015 ASTROENERGIARAPORTTI 
  
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk
29.6.2015 
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine 
  
Joustavaa valmistautumista 
  
Tulevan kuukauden energiasta on vaikea päästä selvyyteen. Juuri kun tunnemme tajunneemme, mitä tarvitaan, ja tiedämme, miten edetään, se luiskahtaa sormiemme välistä ja jäämme ihmettelemään, mitä juuri tapahtui. Varmuus on vähissä. Jos haluamme selvärajaisen ja suoran polun eteenpäin, jolla kirkkaat opasteet näyttävät "TÄNNEPÄIN", petymme hyvin todennäköisesti. Jos kuitenkin tyydymme ajelemaan tunne- ja innostusvuoristorataa pyrkimättä suunnittelemaan etukäteen ja luottamaan, että jatkuvasti muuttuva virta vie meidät tarvittavaan paikkaan, heinäkuu voi tuoda mielenkiintoisia yllätyksiä. Sen loppuun mennessä olemme hyvinkin saattaneet löytää kaivattua selkeyttä, mutta emme oletettua reittiä pitkin! 
  
Sen jälkeen kun aurinko lähti Härästä 21.5., on ollut niukasti maaenergiaa, mikä on jättänyt monet ihmiset maadoittumattomaksi. Tunteet ovat olleet korkealla ja vaikka on ollut inspiraation ja innostuksen hetkiä nykyisistä mahdollisuuksista ja tulevasta potentiaalista, suunnitelmien saaminen liikkeelle ja toimeen ryhtyminen on ollut vaikeaa monille. Sen tuloksena saatamme aloittaa heinäkuun tyytymättömänä. Jotenkin emme vain ole niin aktiivinen, kun tunnemme, että meidän pitäisi olla. Keskittyminen on vaikeaa ja sydän ja mieli ovat liian muuttuvia tajuttavaksi. Jos tämä olet sinä, älä huoli! Vaikka tuleva kuukausi tuo vähän lisää samaa, lähestymme nyt tämän jokseenkin epämääräisen vaiheen loppua ja siirrymme toimintaan ja ilmentämiseen elokuun alussa. 
  
Kuitenkin siihen saakka paras neuvo on olla odottamatta mitään, ottaa avosylin vastaan kaikki ja olla koskaan unohtamatta, että kaikki asiat muuttuvat, myös muutos itse. Silloin kun on vaikeaa saada selvää asioista ja tunnistaa seuraava askel, meistä saattaa tuntua, että meiltä on mennyt jotain ohi matkan varrella, olemme lähteneet väärää polkua tai etsimme väärästä paikasta. Itse asiassa mikään tästä ei ole tällä hetkellä totta. Olemme pelkästään keskellä muutosta, mikä jatkuu jonkin aikaa, koska mielemme ja sydämemme täytyy olla mukautuvaisempi, jotta meidät saadaan sinne, missä meidän tarvitsee olla. Emme voineet vain astua vaiheesta toiseen ilman tätä purkamisen, hämmennyksen, tunteiden ja päättämättömyyden väliaikaa, sillä juuri tällaisessa paikassa aiemmin paljastumattomat aspektimme voivat tehdä itsensä tunnetuksi.Saatamme huomata, että olemme paljon rennompi tuntemattoman osalta kuin ennen, tai yhtäkkiä keksimme täysin uuden suunnitelman, mikä ei olisi koskaan tullut mieleemme, jos olisimme toteuttaneet viivyttelemättä sen, mikä meillä oli muutama viikko sitten. 
  
Kesäkuun tapaan heinäkuu on luovaa aikaa, missä olemme sekä taideteos että taiteilija. Aivan kuten Michelangelo näki enkelin marmorissa ja vain kaiversi pois muut osat sen vapauttamiseksi, elämä veistelee palan sieltä ja palan täältä paljastaakseen jotain aidommin sinua ja minua, mikä on valmis toteuttamaan uusia suunnitelmia ja ilmentämään vaalittuja lopputuloksia tulevina kuukausina. 
  
Täysikuu on Kauriissa 2.7. klo 2.21 GMT. Sen lisäksi että Venus on parin viikon lyhyen jakson Neitsyen ensimmäisessä asteessa myöhemmin tässä kuussa, tämä on maanläheisyysannos, minkä voimme käyttää, joten varmista, että imet sen itseesi! Toisaalta tässä kuussa on epävarmuuden henki. Haluamme päästä eteenpäin asioissa ja kunnostautua, mutta olemme hyvin tietoinen, ettei vielä ole aivan aika tehdä sitä. Tässä tapauksessa tämän kuun energia on parasta käyttää toiveidemme ja pyrkimystemme maadoittamiseen – todeta ne selkeästi itsellemme ja alustavasti testata niitä vielä hyvin muuttuvaa todellisuutta vasten. Siinä tullaan tilanteeseen, jolloin edes Kauris-kuu ei ole sitoutunut toimintaan, mutta siinä se on! 
  
Tällainen on ajankohtaisen energian luonne. Meitä muokataan ja muotoillaan edelleen – pidämme siitä tai emme – emmekä ole vielä se, joka meidän täytyy olla ryhtyäksemme seuraavaan vaiheeseen. Tässä kohtaa on tärkeää muistaa, että miltä tahansa meistä tuntuukin tällä hetkellä, meistä ei tunnu samalta parin päivän päästä, puhumattakaan parin viikon! Älä siis haaskaa aikaa tai energiaa tämän hetken tunteisiin samaistumiseen. Salli vain elämän tehdä, mitä sen täytyy, sallien itsesi tuntea, mitä tunnet, ja ottaen hetken kerrallaan. 
  
Täysikuun jälkeisenä päivänä Pluto aloittaa peräkkäiset oppositiot ensin aurinkoon (3.-9.), sitten Marsiin (11.-19.) ja sitten Merkuriukseen (14.-17.), mikä merkitsee ensimmäistä monista vaiheista, jotka siirtävät meidät uuteen ja fokusoituneeseen toimintaan elokuun tullessa. Tämän kahden viikon aikana voimme alkaa erottaa jyviä akanoista, vaikkakin jyvät näyttävät muuttavan muotoaan päivittäin ja se mitkä näytti akanalta eilen, saattaa näyttää ehdottoman houkuttelevalta huomenna. Totuus on, että nyt mikä tahansa voi olla edistymisen avain – ehdottomasti mikä tahansa! Mitä merkityksettömin tapahtuma, vähäpätöiseltä näyttävä ihminen elämämme reunalta, juna jolla kuljimme, koska tavanomainen junamme ei tullut – mikä tahansa arkiselta näyttävä hetki voi sisältää hyvin hedelmällisen tulevaisuuden siemenen. Pluto on valmiina paljastamaan joitain merkittävämpiä työkaluja, liittolaisia ja mahdollisuuksia käyttöömme. 
  
Kiinnitä siis huomiota ja muista: mikään ei tule täydellisesti muodostuneena, vaan vaatii hoivaavaa huomioita potentiaalinsa täyttämiseksi. Pluto kutsuu meitä saamaan yhteyden nykyhetkemme puoliin, joissa on tulevaisuuden lupaus, mutta tekemään sen mieli avoimena ja halukkaana johdatettavaksi jonkin aikaa – tarttumatta siihen kummallakin kädellä vaatien sitä omaksemme ja käyttäen sitä oven murtamiseen itsemme ja unelmiemme väliltä. Jälkimmäinen lähestymistapa ei toimi, vaikka miten luottavaiselta tai rohkealta meistä tuntuu. Tämä ei ole jääräpäisen vaatimisen, vaan auliin notkeuden aikaa, sallien elämän opastaa, muokata ja johtaa meitä silmät sidottuna askel kerrallaan ja tyytyväisenä tietämättä oikeasti, minne olemme matkalla, mutta luottaen, että pääsemme sinne lopulta. 
  
11. päivästä kuun loppuun on toistuvia tilaisuuksia käsitellä noita harmeja ja haasteita, jotka käyttävät aikaa, minkä panostaisimme mieluummin johonkin muuhun. Emme puhu valtavista elämää muuttavista taisteluista (jos haluat sellaisen, sinun on odotettava!), vaan elämän huomiota herättämättömistä ärsytyksistä, jotka usein menevät tyytyväisyyden ja tehokkaan toiminnan tielle. Niihin tarttuminen nyt on osa valmisteluprosessia, mikä antaa tilaisuuden saada takaisin aikamme ja huomiomme asioista, jotka vaativat niitä paljon enemmän kuin tarpeellista. 
  
Tosiasia on, että usein meidän täytyy tiukentua, jos haluamme edistää asioita, joilla on merkitystä. Ei kannata odottaa, kunnes olosuhteet ovat täysin oikeat ja kaikki on paikoillaan kukoistustamme varten. Joskus meidän vain täytyy tehdä, mitä voimme, silloin kun voimme. Meidän täytyy muistaa tämä elokuussa, kun toimintaa tarvitaan ja suunnitelmia voidaan tehdä, joten nyt on hyvä aika tutkia tarkoin niitä olosuhteita, jotka laitamme toiveidemme ja unelmiemme tavoitteluun. Sen fantasiointi, miten elämme niitä tulevaisuudessa jossain mystisessä ajassa kaiken loksahtaessa taianomaisesti paikoilleen, ei ole luomista vaan välttämistä! Universumi ei ole velvollinen toimittamaan meille täydellistä elämää lautasella. Sen sijaan se kutsuu meitä luomistanssiin, mikä vaatii sitoutumistamme, ponnisteluamme ja keskittynyttä aikomustamme, mille antaa voimaa se elämänvoima, mikä virtaa suonissamme ja kaikkialla ympärillämme. Vaikka heinäkuu ei ole parasta aikaa kaivertaa suunnitelmiamme kiveen ja toimia niiden mukaisesti, se on upeaa aikaa tutkia mahdollisimman rehellisesti, miten rajoitamme vaihtoehtojamme vaatimalla, että olosuhteet ovat "juuri niin", ennen kuin sitoudumme. 
  
Elämän muuttamiseen sisältyy riski ja epävarmuus. Meidän ehkä tarvitsee elää "hurjaa" elämää, kenties pitkäänkin. Raha saattaa olla tiukalla ja tulevaisuutemme epävarma. Meidän täytyy ehkä kohdata kaikenlaisia koettelemuksia ja testejä ja olla tiukkana arvostelijoita ja vastaanväittäjiä kohtaan. Harva joka on tehnyt suuria muutoksia, on välttänyt sellaiset haasteet, sillä ne ovat osa prosessia – eivät merkki, että jokin on mennyt pieleen. Transformaatiotulessa kaikenlaisia asioita poltetaan pois meistä. Emme voi koskaan täysin tietää, mitä prosessi vaatii, ennen kuin olemme siinä. Mutta voimme valmisteluna etsiä ne paikat, joissa vaatimuksemme helposta ja välittömästä tyydytyksestä rajoittavat mahdollisuuksia, ja tunnistaa, että muutokset ovat usein epämukavia ja epämukavin on usein luovinta ja vapauttavinta pitkässä juoksussa. Huomion keskittäminen tässä kuussa itse aiheuttamiimme rajoihin, niihin mukavuusalueemme äärilaitoihin joita epäröimme tutkia, mahdollistaa paljon tehokkaamman toiminnan aikanaan. Parasta, ettemme haaskaa tätä tilaisuutta odottamalla kaiken muun loksahtamista paikoilleen, ennen kuin itse alamme esittää omaa osaamme! 
  
Uusikuu Ravussa 16.7. klo 1.25 GMT korostaa valinnan voimaa ja sen välttämisen tylsistyttävää vaikutusta. Meitä kannustetaan hyväksymään henkilökohtainen täysivaltaisuutemme, olettamatta jonkin muun olevan vastuussa elämästämme. Kyllä, kaikenlaiset voimat ja vaikutukset vaikuttavat meihin joka päivä, mutta tahtomme uhraaminen niille sen sijaan, että valjastamme sen oman kehittymisemme edistämiseksi, on valinta siitä, onko uhri vai pelaaja. Energinen elämä on paradoksaalinen kokemus: olemme sekä oman kohtalomme mestari sekä kohde äärettömälle universumille, missä tuo kohtalo punoutuu yhteen kaikkien olentojen kohtalon kanssa. Emme voi toimia eristyksissä, vaan meidän on lähdettävä polulle, mikä kunnioittaa omia tarpeitamme, Äiti Maan ja toisten tarpeiden rinnalla. Se miten hoidamme tämän, on henkilökohtainen asia, mutta tämän uudenkuun aikaan meitä kutsutaan pohdiskelemaan tietoisen ja päättäväisen valinnan voimaa, sillä sen tehdessämme taivas muuttuu ja liikkuu mukanamme antaen opastusta, palautetta ja näkemyksiä, mistä kaikesta tulee erittäin kätevää ensi kuussa. 
  
Venus siirtyy Neitsyen ensimmäiseen asteeseen 18.7. lyhyelle visiitille 31.7. saakka, minä aikana se alkaa perääntyä 25.7. Sen läsnäolo Neitsyessä kannustaa niiden suunnitelmien ja ideoiden tarkempaan tarkasteluun, jotka alkavat saada konkreettisemman muodon muutaman muuttuvan viikon jälkeen. Vaikkei ole edelleenkään parasta aikaa täydelliseen toimintaan, se kannustaa meitä siivoamaan pöydältä häiriötekijät valmisteluna elokuuhun. Merkurius ja aurinko siirtyvät 23.7. Ravun vetisestä maailmasta Leijonan tuleen, mikä auttaa tiukempien suunnitelmien laatimista tarvittaessa. Jos motivaation ja tunteiden vaihtelu on masentanut sinua viime aikoina, toivotat tervetulleeksi tämän muutoksen johonkin vähän vakaampaan ja kohottavampaan. Kun aurinko kulkee omassa merkissään, alamme tuntea, minne olemme menossa, sen vakaamman näkemyksen ja kestävämmän inspiraation vuoksi, mikä ei muuta fokustaan joka viides minuutti! 
  
Venus aloittaa perääntymisjaksonsa 25.7. ja se kestää 6.9. saakka. Tapahtuessaan pääasiallisesti Leijonassa, tämä jakso merkitsee sisäistä formaatioprosessia, mikä mahdollistaa meille paremman tarpeidemme tyydytyksen vuoden viimeisellä neljänneksellä. Leijonassa perääntyvä Venus on omavarainen ja luottaa omaan arvoonsa ilman ulkoisen vahvistuksen tarvetta. Tämä on hyödyllinen vahvuus tuleville kuukausille, kun edistymme muutoksissa ja suunnitelmissa, jotka saattavat toisinaan kohdata vastustusta ympärillämme olevilta. Kun Venus pysähtyy aloittaakseen perääntymisen, se korostaa itsensä hyväksymisen arvoa sen rinnalla, että itseään täytyy arvioida objektiivisesti tunnistaakseen, missä ja miten voimme paremmin toteuttaa kutsumuksemme ja potentiaalimme. 
  
Uranus – äkillisten käänteiden tuoja ns. kohtalo-osaamme (mutta mikä on itse asiassa oman luontomme heijastumista takaisin meille) – aloittaa perääntymisen viideksi kuukaudeksi. Tänä aikana järjestämme uudestaan sisäisen maailmamme – uskomusrakenteet, ajatukset ja tunteet, käyttäytymismallit ja perspektiivit, jotka pitävät meitä vankina. Uranus paljastaa, missä tietty omakuva rajoittaa meitä, silloin kun on paljon enemmän ilmaistavaa. Voimme syleillä sen voimaa päästääksemme irti joistain vaalitummista perspektiiveistämme suuremman vapauden hyväksi, tullaksemme siksi, kuka ja mitä todellisuudessa olemme. Uranus, suuri herättäjä, muistuttaa meille, että syvällisin herääminen havahduttaa meidät siitä mukavasta unestamme, että uskomme tietävämme, kuka olemme ja mitä tarvitsemme. Ulkopuolisen maailman meille asettamien rajojen läpi näkeminen on yksi asia, mutta itse itsellemme tahattomasti asettamien rajojen murtaminen on täysin toinen, sillä sitten kun sisäiset kahleet on katkaistu, olemme todella vapaa. 
  
Tämä tuo meidät heinäkuun viimeiseen päivään ja sen täysikuuhun Vesimiehessä. Uranuksen alkaessa perääntyä tämä kuu on erityisen merkittävä niille, jotka pyrkivät todella tuntemaan itsensä. Se puhuu vastuusta, minkä mukana tulee vapaus, henkisen kypsyyden tarve sekä valmius haastaa sisäiset ja ulkoiset rajoitukset. Tämä kuu laittaa eteemme heräämiseen liittyvien uskomustemme seuraamukset ja niiden vaikutuksen elämäämme. Jos olemme koteloituneet henkiseen kuplaan tai keskittyneet liian intensiivisesti ongelmiin "tuolla jossain" sisäisen tutkimisen kustannuksella, tämä kuu yrittää siirtää huomiomme. Henkisyys ei ole pakokeino eikä koroke, miltä tuomitaan toisia, vaan ihmiskokemuksen aspekti joka on jokaisen meidän ulottuvilla. Se vaatii sitoutumista, riipaisevaa rehellisyyttä ja halukkuutta kohdata omat, toisten ihmisten ja elämän haastavimmat aspektit, voidaksemme tuntea olemassaolon luonteen sisältä käsin vaistomaisen välittömästi, ei jonain lohduttavana latteutena tai mystisenä yhtälönä. Heräämme kaikkeen, ei vain valitsemiimme osiin ja tämä täysikuu valaisee tuon prosessin valikoimattomuutta, mikä vaatii meitä katsomaan koko elämää silmiin ja tuntemaan sen itseksemme. Tämän kuun melkein julma rehellisyys saattaa yllättää jotkut, mutta Uranuksen ja Kheironin välinen liitto vakuuttaa meille, että yllätys on hyvä! Joskus tarvitsemme tylyn herätyksen tietääksemme sen, mikä meidän tarvitsee tietää. Kun heinäkuu tulee loppuun, valmistaudumme ryhtymään toimeen ja siirtymään uuteen ilmentämisjaksoon. Tämä kuu antaa kauan odotetun tienviitan edessä olevalle polulle. 
  
Sarah Varcas