Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Värähtelyn muutoksia, osa 1.

Share |

Tiistai 4.10.2022 klo 13.47 - Eija


Värähtelyn muutoksia, 1.osa

 

 Lokakuussa alkaa toinen vuotuinen pimennysjakso ja sitä ennakoivia energioita on jo nyt ilmassa. Vahva täyden kuun energia tuntuu jo, ja osansa energialatauksella on myös Merkuriuksella. 

 Merkurius edustaa minulle auringon sanansaattajaa ja mistäpä muusta aurinkomme nyt puhuukaan kuin uusista tuulista, jotka kohti maata puhaltavat. Jo pitkään on Merkurius ollut mököttävällä fiiliksellä ja jatkaa vielä kuoreensa vetäytymistä muutaman viikon, aina lokakuun puoleen väliin saakka. Koska nyt ei ole sujuvaa tiedon siirtoa taivaallakaan, se aiheuttaa sujumattomuutta myös maan päällä. Nyt on hyvä sisäisen tarkastelun ja tarkan suunnittelun aika ja vasta kun pato aukeaa, on aika hypätä virtaan ja toimintaan. 

 Mekin yhteisönä olemme nyt tilanteessa, jolloin olisi aika ja myös tahto tehdä siirtoja koko tulevaisuuttamme ajatellen, mutta vielä hetken odottelu on paikallaan, ennen kuin tuo virta jälleen lähtee liikkeelle ja meidänkin laivamme kohti uutta satamaa. 

 Kuu tulee täydeksi 9.10. lähes puolen yön aikaan. Yön aikana kuu puolestaan keskustelee ystävänsä kanssa, mitä he vielä voisivat ihmisten parantamisen hyväksi tehdä. Tämän keskustelun aalto tuokin meille maan päällä ajatuksia, miten tärkeää on nyt loppuun saattaa ne syvät kipeydet, mitä keväästä saakka on esiin nostettu ja välillä ihan kaivettukin monien toistuvien kohtaamisten ja tunnemyllerrysten kautta. On aika antaa anteeksi, nostaa myötätunnon ja viisauden purjeet ja päästää irti oman elämän turhista ankkureista, jotka yhä yrittävät pitää omat pikku purtemme karikoissa kiinni. Kun pursi kiitää uuden tuulen myötä ulapalle, näyttävät taakse jäänyt ranta ja tuo karikko niin pieniltä ja meille jo vierailta. Laajempi ulappa tuo uutta ymmärrystä omaan ja muidenkin elämään. 

 Lokakuu on intensiivinen ja täydenkuun aloitus vahva. Hereillä on oltava, että huomaa ne uudenlaiset (=samat kuin ennenkin) karikot, jotka pyrkivät saamaan meidät kiinni vanhaan surkeuden tai ylemmyyden tilaamme ja niihin ajatuksiin, jotka sitä tilaa jatkuvasti ruokkivat. Tässä kohtaa positiivisista affirmaatioista on varmasti hyötyä, samoin kiitollisuus-lokikirjasta. On itse nyt aktiivisesti luotava uskoa omaan muutokseen.

 Täysikuu laittaa parantumisen (tältä erää) päätökseen ja avaa virran juoksun uusiin mahdollisuuksiin. Koska se on tulen energiassa, oinaassa, on tulevassa opittava myös olemaan puolustautumatta ja taistelematta silloin, kun huomaa ajaneensa veneensä karille. Muita ei voi syyttää, jos on yksin ollut peräsimessä.  Mutta oli puolustautumismallisi sitten ollut millainen tahansa, nyt on aika vapautua sen kahleista ja ottaa oikeasti luottamus oppaaksi ennemmin kuin vetäytyminen tai väittely. Henkinen vapaus on suurimpia ilojamme. 

 Lokakuu on siis työn kuukausi, mutta voi se olla hauskaakin! On vain muistettava, että elämä on oppimisen mahdollisuus ja itse voi niin paljon vaikuttaa siihen, miten tuo mahdollisuus toteutuu.

 Asenteella; "Jess! seuraava haaste, mitähän se minulle opettaa? Mitä minulle yritetään nyt näyttää, ja mitä sen myötä minussa tapahtuu, mitä tunteita nousee ja mikä reaktiomalli nyt päälle on pukkaamassa. Nyt muutan haitallisen, piilottelevan suuntani, enkä enää pakoile sisäistä vahvuuttani, joka odottaa esiintuloaan." 

 Koko lokakuu on tahdonvoiman aktivoimisen aikaa ja sen voimalla otamme vastaan myös uuden alun, jota meille jälleen tarjotaan. Oma voima ja luottamus nousee kuun vähenemisen myötä osittaiseen auringonpimennykseen saakka, jonka kohtaamme 25.10. 
Siitä lisää seuraavassa postauksessa.

Avainsanat: Auringonpimennys 2022