Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Seisausvirtaa

Share |

Keskiviikko 22.6.2016 klo 16.03


Kesäpäivän seisaushetki 21.6. yöllä klo 01.35. 
Innokas ja vähän jännittynytkin kymmenen sielun joukko kokoontui keskiyöllä ennalta ohjatussa paikassa. Tarkoituksemme oli yhtyä tuon hetken kosmiseen virtaan ja tavoittaa luovan säteen energiaa sekä suunnata se kauttamme Äiti Maan hyväksi. 
Kokoontuminen oli muinaisessa pyhässä paikassa, jossa oli jo satoja vuosia sitten kokoonnuttu samoissa merkeissä Pyhän Äidin tähden. 
Allamme oli kultaisen linjan risteyskohta, josta aukeni säteet kuuten suuntaan. Eri tietoisuuksista koottu ryhmämme loi yhdessä tietokentän, jonka sanoma ja viisaus levisi linjoja pitkin, Äiti Maan muinaista verkkoa samalla aktivoiden. 
Meidän lisäksemme paikalla oli suuri enkeli sekä miljoona pientä inisijää. Näistä pienistä häiritsijöistä huolimatta työmme siellä onnistui varsin hyvin ja jokainen käytti kaiken tahdon voimansa tuohon henkiseen työhön. Siitä voi kiittää jokaista, joka omalla energiallaan oli mukana, vaikka ei paikan päälle päässytkään.
Työ suuren kokonaisuuden hyväksi on niin tärkeää ja antaa myös osallistujille suuremman merkityksen tunteen siitä omasta arjen työstä. Työ oman värähtelyn hyväksi laajeni ihan uuteen skaalaan tänä seisaushetkenä. Kiitollisin mielin jatkamme kohti seuraavaa kosmista ajankohtaa, joka onkin sitten 1.9. osittainen auringon pimennys. Se on tarkoitus vastaanottaa Norjassa, Trondheimissa. Siitä tarkemmin lähipäivinä, sillä kaikki ryhmäläisemme ovat kutsutut mukaan.