Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Kevätpäiväntasaus koronan varjossa

Share |

Perjantai 13.3.2020 klo 17.19 - Eija


Lähestymme kevätpäivän tasausta erikoisissa energioissa, tuulissa, jotka pyyhkivät pitkin maapalloa. Yhtäkkiä olemme tilanteessa, missä meillä on globaali ongelma, yhteinen suunta ongelman selvittämiseksi ja surukin, joka yhdistää rajojen yli.
Koronaviruksen henkistä viestiä on kyselty minulta nyt monen monta kertaa ja myönnän, että aluksi en ottanut kysymyksiä niin vakavasti, sillä näitähän on nähty. Mutta, tämän viikon alussa aloin saada kuvaa, että tämä ei olekaan taas yksi median hysteriaa rummuttava maailman tapahtuma, vaan nyt on kyse asiasta, joka on otettava vakavasti.

Kyse on erityisestä viruksesta, joka toki ei ole kaikille vaarallinen, mutta sen "tehtävä" on erityinen ja erityisen paha. Sen spesiaalitarkoitus on lamaannuttaa keuhkot ja varsin nopeasti vielä. Energia viruksen takana on viha, anteeksiantamattomuus, kostonhalu ja itsekkyys. Ihmiskunta on luonut tuota energiaa kollektiivisti ja siinä on tarttumapintaa kaikilla. En väitä, että tiedän viruksen alkuperän, tai sen lähteen, mutta sitä voi jokainen syvällisesti miettiä.

Nyt on tärkeää toimia oikein, ettei lisää pelkoa, itsekkyyttä tai vihaa maailmassa. Meitä on Auttajat ohjeistaneet käyttämään tervettä järkeä, eikä pelkoon perustuva toiminta ole nyt tarpeen. Silti, olisi hyvä hiukan varautua, vaikkapa lisäntyvien karanteenien tähden, tai oman sairastumisen tähden. Suositeltavaa olisi olla parin viikon ruokatarvikkeet ym. kotona, jotta pärjää pahimman yli. On ajateltava kokonaisuutta, ja siksi vältettävä omia riskinottoja, ettei hae tartuntaa turhaan tai tartuta tietämättään niitä, jotka ovat alttiimipia vakavammille oireille. Tämän kaikein voi tehdä maltilla, myötätuntoa kokien, sillä heitä on jo paljon, jotka ovat sairastuneet ja niin monia perheitä, joita tämä on koskettanut. 
Ohjeistukseemme kuuluu myös rukous kaikkien niiden puolesta, jotka ovat tämän epidemian koskettamia. 

Saan kuvaa, ettei huippua ole vielä nähty, vaan virus jatkaa leviämistään. Eurooppa alkaa olla kohta suljettu, monet maat sulkevat nyt rajojaan. Lentoja perutaan aina huhtikuun puoleen väliin saakka ja monet jäävät eristyksiin maihin, joissa nyt ovat. Vielä ei tiedetä, miten kauaksi aikaa. Pörssit ovat jo reagoineet ja monella taholla ennustellaan globaalia taantumaa. Syitä sille riittää jo, mutta syvyys ei vielä ole tiedossa. Tästä voi kuitenkin alkaa suuri muutos ja suuri herääminen..

Maailmamme on nyt murroksessa ja tästä kaikesta näkee, miten haavoittuva on konkreettinen tasomme, johon me hassua kyllä niin kovasti luotamme. Tai ainakin suuri osa maailman väestöstä luottaa ja turvaa. Tuon tahon turva on oikeasti olematon, se voi tuhoutua milloin vain. Ja ikävä kyllä, kaikki pienet ihmiset ovat sen uhreja.

Minun kokemukseni ovat näyttäneet niin monta kertaa, varsinkin viime vuosina, ettei yksilöllä ole arvoa, kärsivät sielut eivät liikuta päättäjiä, yhteiskunnassa ei ole tasa-arvoa, ei myötätuntoa. Sen rakenne on sairas ja heikko. Mutta nyt on jälleen mahdollisuus näyttää, että sekin taso voi parantua, olla ihmisiä varten. Voimme tekojen kautta uudistaa sen energiaa. Toivon, että päättäjämme täällä heräävät ennen kuin on liian myöhäistä, tämän epidemian osalta.. 
Suomessa ei vielä ole koettu sellaista surua kuin esim Italiassa, mutta me voimme olla myötätuntoisia yli kaikkien rajojen. Jos emme siihen kykene, me saamme paljon helpommin oppia sen sitten omien kokemusten kautta. Se on tämän viruksen yksi henkinen opetus. 
Olen onneksi monesti saanut todistaa yksittäisten ihmisten hyvyyttä, kauniita tekoja ja suurta myötätuntoa, joka kohdistuu kaikkeen elolliseen. Siksi luotan ylitse muiden yksittäisiin, heränneisiin sieluihin, jotka eivät rummuta itsestään, eivät tahdo olla jotain, vaan toimivat kun tarvitaan ja kantavat omiin kokemuksiin perustuvaa viisautta ja myötätuntoa. Rukoilen heidän löytävän toisensa ja liittyvän yhteen, maailman ja olosuhteiden paremmiksi muuttamiseksi. Mitä hiljaisemmin muutosta tehdään, yksilö yksilöltä, sitä varmemmin se kulkee kohti suurempaa ja pysyvää muutosta. 

Tässäkin ajassa me voimme katsoa ympärillemme, auttaa ja olla tukena. Ehkäpä sinuakin lähellä on naapuri, yksinäinen vanhus tai eristäytynyt opiskelija. Katso häntä ja näe ihminen, sielu, joka kenties pelkää. Sinä voit olla se, joka näyttää hänelle, että hän voi myös luottaa, sillä hyvyyttä ja välittämistä on, jos niin valitsemme. 

MItä enemmän henkistymme, sitä viisaammin osaamme valita, arjen hetkissäkin.

Astrologiassa annetaan myös viestiä, että sieltäkin löytyy omat selityksensä ja suuntansa tämän pandemian suhteen. Planeettojen tuki auttaa sen leviämistä. Ihmiskunnan opinpaikka on näinkin näkyvillä. Kohti arjen henkisyyttä, välittämistä ja vanhojen jäykkien rakenteiden purkamista. Ihminen, sielu ja henki lähtikohtana rahan ja vallan sijaan. Vanhat rakenteet taistelevat nyt tosissaan, samoin voimat, jotka tahtovat alistaa meidät vieläkin enemmän. Mutta mehän emme nyt anna periksi, vaan uskomme Valoon ja sen voimaan.

Tasaushetki on 20.3. klo 5.49 Tasausteema on tänä vuonna varsin voimakas. Se kysyy missä on sinun Totuutesi tämän kaaoksen keskellä? Missä on viisautesi? Seisotko sen kanssa vahvana, vaikka maailmaa näin nyt ravistellaan? Oletko vahva, luotatko totuuden voimaan? Teetkö parhaasi, vai pakenetko? Kykenetkö näkemään laajasti, ajattelemaan kokonaisuuden parasta? Näitä kysymyksiä on hyvä pohtia etukäteen ja vahvistaa ajatuksia itsessään ennen h-hetkeä. H-hetken avautuessa on hyvä hiljentyä ponnistamaan kohti korkeuksia, kohti luovaa voimaa, joka tätäkin maailmaa ylläpitää. Voimista itsessäsi ja ryhmässäsi ajatusta, että olemme kokonaisuus, kaikki elollinen maan päällä yhdessä kokemassa tätä fyysistä maailmaa, jota nyt ravistellaan. Tarkoituksemme on nousta itsekkyyden ja omien halujen yläpuolelle ja oppia tunnistamaan toisissamme Valo, joka voi vahvistua, toinen toisemme avulla. Näe pienessä suuri ja suuressa se pieni.

Mitä meille jää, kun katsomme suurempaa kuvaa? Kaiken tämän pelon, surun ja epäuskon keskellä.
Meille jää turva, joka kantaa yli tapahtumien, yli fyysisen kehon kuoleman. Me voimme harjoittaa itseämme niin, että löydämme sen Korkeimman Itsemme, joka on kaiken konkreettisen tavoittamattomissa. Me voimme rukoilla maailmaan ymmärrystä ja muutosta, joka toisi vihdoin näkemyksen kokonaisuuden tärkeydestä, itsekkyyden sijaan. Teen työtä itseni kanssa, joka päivä, jotta kokonaisuus muuttuisi ja vihdoin voisimme nähdä paremman maan. Hyvä mantra tälle ajalle, ja kukin toteuttaa sitä omalla, puhtaalla ja arvokkaalla tavallaan. Yksilö yksilöltä, toisiamme tukien.

Voimia teille kaikille tähän erityiseen aikaan.