Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

KUUN PIMENNYS 21.1.2019

Share |

Lauantai 19.1.2019 klo 14.35


Täydellistä kuun pimennystä saamme käydä meditoimaan tulevana maanantaiaamuna. Eli 21.1. kl 07.16 on pimennyksen tarkka hetki. Me aloitamme pimennykseen hijentymisen puoli seitsemän aikaan ja jatkamme varmastikin reilun tunnin ajan. Kuu pimentyy leijonan merkissä ja aurinko on juuri saapunut vesimieheen. Ja ainahan kuun pimennys on täyden kuun aikaan.
Pimennyshetkellä meillä on ns. suora linja galaksin keskukseen. Maa, aurinko ja kuu avaavat väylän sinne. PImennys kuitenkin vaatii hiukan henkisiä ponnisteluita, jotta voimme noihin korkeimpiin energioihin yhdistyä. Olisikin hyvä ottaa jo sunnuntai ihan hissukseen, omissa oloissa ja kuulostellen omaa sisintään ja avautua sen viesteille ennen pimennyshetkeä. 
Pimennyksen teema tukee koko vuoden teemaa ja onkin siksi todella vahva startti uudelle vuodelle. Toki auringonpimennyskin oli vahvaa energiaa, mutta tähän täydelliseen kuun pimentymiseen nousee kyllä todella vahva lataus ja siksipä juuri se antaakin suuren mahdolllisuuden muutokseen ja ennen kaikkea irtipäästämiseen. Vapautan itseni haitallisista siteistä, koskien menneisyyttäni (menneet elämät mukaan lukien), luon uudelle valoisalle pohjalle ja vahvistan parasta itsessäni. Parantumisen mahdollisuus nousee näin isosti esille. Ja mitä suuremmin oma parantuminen ja irtipäästäminen voi palvella myös muita, sitä voimakkaammin pimennysenergia meitä voi työstää. Oma polku vahvistuu, oma osaaminen ja sen jakaminen samoin. 
Sunnuntain meditaatioissa voisi vielä kerran kysellä itseltään Kuka Olen? Mistä Henkeni on maan päälle saapunut? Mitä tehtävää varten olen täällä? Miten voin palvella?
JOidenkin astrologien mukaan myös Sirius ja Plejadit ovat vahvasti edustettuina pimennyksen hetkellä. Madeiralla ollessani ihailin jatkuvasti Siriuksen sinistä tuiketta ja koin sen energian jo silloin voimakkaana. Kannoin sen energiaa palatessamme Suomeen toissapäivänä. Voin hyvin uskoa, että Sirius vaikuttaa myös pimennyksen energiaan ja sitä voi jokainen vastaanottaa myös tietoisesti. Pyytää yhdistymistä siihen, on se keino, millä sen voi tehdä, jos sen kutsun kuulee.
Tämä pimennys voi myös vahvistaa meidän sisäistä näkökykyämme entistäkin vahvemmaksi, sillä pimennysenergiat vaikuttavat sellaisiin hienoihin tasoihin, jotka voivat aktivoida kykyjämme aistia korkeampia värähtelytasoja. Jos jollakulla on tämänkaltainen palvelus suunnitelma, voi tämä hetki olla startti uuteen vaiheeseen. 
Toki oma tahto on tärkeä. Kiinnipitäminen niistä turhista, sielua rasittavista siteistä ja energioista voi olla esteenä ja tietoinen pyyntö korkeampiin Valon maailmoihin niiden vapauttamiseksi voi olla tarpeen. Myös matalat tunteet ja ajatukset ovat niitä menneisyyden haittaenergioita ja niihinkin on hyvä pyytää puhdistusta ja vapautusta.

Voisin tiivistää tulevan pimennyksen teeman muutamaan sanaan :
Portti Uudelle Tasolle on avoinna. Sitä kohti on hyvä suunnistaa jo tänään ja luoda vahvaa pohjaa tuolle harvinaiselle täydellisen kuun pimentymisen hetkelle. Seuraava mahdollisuus Suomessa on 2025.