Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Ajatuksia ulottuvuuksista ja virtauksista

Share |

Perjantai 25.11.2016


Jälleen tien päällä. Lueskelin aikani kuluksi pitkästä aikaa eri kanavaointeja tästä ajasta. Monet kanavoijat julkaisevat esimerkiksi kuukausittaista raporttia ja kertovat energiamuutoksista ja muusta... 
Paljon tässä ajassa puhutaan siitä, miten ylösnousuaalto kiihtyy ja kaikki tässä ajassa palvelee sitä. Olen hyvin samaa mieltä siitä, että todellakin viime kuukaudet ovat olleet hurjia energia-aaltojen huuhtoessa maaplaneettaamme ja aurinkokuntaa. Galaksimme keskus lähettää lähes jatkuvaa impulssia, joka on hyvin hienoa valon värähtelyä. Se voi saapua meidän planeetallemme ihan konkreettisena fotoniaaltona, joita voimakkaat auringonpurkaukset voivat olla. Energian lakien mukaisesti kaikki hienompi energia läpäisee karkeamman ja ravistaa siinä olevan energian liikkeelle. 
Eli se, mitä on, värähtelytasolla ja fyysisestikin, lähtee liikkeelle ja siihen me reagoimme. Siksi nuo planeettaamme huuhtovat aallot todellakin voivat palvella muutostamme, mutta korkeamman värähtelyn saavuttamiseksi täytyy vapautua matalammasta, varsinkin kun kurkotamme tuohon huikeaan rakkauden ulottuvuuteen 5D. Vaikka korkeampi energia muuttaakin planeettaamme, ei se automaattisesti tarkoita sitä, että mitään tekemättä vapaudumme/muunnamme omassa kentässämme kaiken alemman. Meidän kaikkien on tehtävä valinta työskennellä sen korkeamman energian kanssa.

Koska monissa kirjoituksissa/kanavoinneissa puhutaan tuosta ulottuvuudesta paljon, tahdoinkin kysyä omilta Plejadilaisilta ystäviltäni, mitä tuo 5D oikeastaan tarkoittaa, ja miten se saavutetaan? Ja palveleeko kaikki valinnat ja tapahtumat maaplaneetallamme sitä.. 

Jos hetkeksi vielä palataan siihen ajatukseen, mitä ihmiskunnalle on kautta aikojen eri korkeiden mestareiden kautta on yritetty opettaa. Vapaan tahdon planeetalla on kyse siis valinnoista, ihan jokapäiväisessä elämässämmekin. Valintamme mukaan lisäämme omaan värähtelyymme joko elämää ylläpitävää energiaa, taikka sitä meissä Valoa syövää/tuhoavaa energiaa. Sama asia voidaan ilmaista myös niin, että otammeko kenttäämme valon vai pimeyden, positiivisen vai negatiivisen omissa valinnoisamme, toimissamme, ajatuksissamme tai tunteissamme. Pyhät kirjoitukset, mestarit ja sivilisaatiot myös ohjaavat turvaamaan Korkeampaan Voimaan, Jumalaan, Suureen Henkeen jne. niistä ikävistä energioista vapautuaksemme.
Sielumme on energiakooste, värähtelykokonaisuus, jossa on "muistissa" myös aikaisempien elämien aikana keräämämme energia, joka taas koostuu niiden elämien aikana tekemistämme valinnoista. Kun pyrimme eroon kaikesta matalammasta energiasta kentässämme, meidän on tunnistettava ja hyväksyttävä se itsessämme. Ja pyhien opetusten mukaan voimme valita Valon korkean avun tuohon työhön. Ihmisten ylpeys, omahyväisyys ja laiskuus palvelevat enemmän sitä voimaa, joka ylläpitää meissä olevaa alempaa energiaa ja koemme omavoimaisuutta kaikessa. Nöyryys on aina ollut hengenpolun kulkijoiden ensimmäinen koetinkivi, mutta se voi olla myös ensimmäinen askel. Kun tunnustamme, ettemme voi selviytyä ilman korkeaa apua, voimme ottaa sen ensimmäisen askelen. Näin voimme alkaa työskennellä korkeampien taajuuksien kanssa ja lopulta vapautua meitä 3Dhen (ihmiskunnan aika/tila ulottuuvuus, arkipäiväinen elämä) sitovista ohjelmoinneista, malleista, tunteista ja ajatuksista. Me voimme siis itse päättää ja valita suuntamme ja luoda uutta ja korkeampaa energian muuntamisen avulla. Tässä työssä nöyrä avun pyytäminen voi viedä nopeastikin eteenpäin. Samalla kun olemme hereillä/tässä hetkessä itsemme kanssa, opimme itsestämme ja niistä käytösmalleista, jotka tuota matalampaa meissä ylläpitävät ja lisäävät. 

Eli, kun kurkotamme 5D:hen, mikä on rakkauden ja luovuuden ulottuvuus, meidän on kuljettava sinne 4Dn kautta, eli astraalitason, tunteiden ja ajatusten puhdistamisen kautta. Monet meistä kyllä liikkuvat kolmessa ulottuvuudessa, mutta uskon kyllä, että puhtaan, pyyteettömän rakkauden ulottuvuuden lopullinen saavuttaminen on vielä hyvin kaukana.
5D, korkean Valon, enkelten ja rakkauden maailma raottuu varmastikin monelle vilpittömälle etsijälle, mutta kollektiivin tasolla siihen emme vielä yllä. Sitä estävät juuri sen matalamman energian ylläpitäminen maaplaneetalla.
Pahuus, pimeys negatiivinen energia ja valitseminen ei palvele ylösnousua, vaan se selkeä valinta, ettei enää lisää sitä yksilön ja kollektiivin tasolla. Tämä ei tarkoita pahuuden tai muiden valintojen tuomitsemista, vaan viisautta ja vastuuta siitä, mitä valintoja tekee itse. Se ei tarkoita myöskään sitä, että katsomme kaikkea välinpitämättömästi, kuin millään valinnoilla ei olisi mitään merkitystä. Se on ainoastaan sitä, että otamme vastuun vain omasta värähtelystämme ja katsomme niin sanotusti omaan reppuumme joka tilanteessa. Energia, värähtely ei valehtele, vaikka miten itse voisimmekin valehdella itsellemme ja toisillemme. Eli arjen tasolla, jos ympäröivässä maailmassa kohtaat vääryyttä, pahoja tekoja, voit muuntaa värähtelyä siltä osin vain puhdistamalla ne omat matalammat tunteesi ja ajatuksesi, mitä tuo tilanne esille nostaa. Sitten, kun oma värähtelysi on tarpeeksi korkea, voit saada suurempaa kokonaiskuvaa tapahtumista ja sitä kautta lisätä omaa ymmärrystäsi ja laajentua kohti pyyteetöntä rakkautta, jokaisen kohdalla.

5D on sellainen tietoisuuden taso, jossa kaikki koetaan rakkauden kautta, vaikka olisimmekin fyysisessä kehossa. Kaikki matalampi värähtely on silloin jo pois puhdistettu, negatiivisia tunteita tai ajatuksia ole enää kentässä. Sillä tasolla ymmärtää, että luomme energialla eli sillä, mitä olemme ja miten luomisemme/valintojemme seuraus ilmenee. Rakkaus ja luovuus ja niiden ilmentäminen palvelevat kokonaisuutta. Valon auttajamme ovat tässä ulottuvuudessa, esimerkiksi enkelit sekä myös ei-fyysisessä muodossa olevat tähtitietoisuudet. Saadaksemme tässä ja nyt apua ja opastusta tuolta korkeammalta tasolta, meidän kuuluu pyytää sitä, vapaan tahdon lakien mukaisesti. 

Seppo Ilkka on ollut minun suosikkiajattelijani jo monien vuosien ajan. Hänen kirjoituksissaan ja artikkeleissaan, mm. MInä Olen lehdessä, voin lähes poikkeuksetta tavoittaa pyhän totuudet ja oivallukse, jotka hän niin hyvin ja avaavasti pukee sanoiksi. 
Ehkäpä sieltä avautuu jotain syvempää, jota minä en osaa välittää, sillä jokainenhan puhuu oman tietoisuutensa ja henkisen ymmärryksensä sekä reppunsa kautta.
Tässä linkki hänen teksteihinsä.  Uusi säde