Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Kesäpäivän seisaus 21.6.2019

Share |

Sunnuntai 16.6.2019 klo 16.59


Tänä vuonna kesäpäivän seisaushetkeä saadaan vastaanottaa 21.6. klo 18.54. Hetken teemaa tutkailin tällä kertaa täällä Dharamsalassa, missä valmistaudumme huomiseen Patrickin solariin. Hänen solarinsa osuu hienoon kohtaan, sillä buddhalaisilla on meneillään Saga Dawa kuukausi, (4.6-2.7.)jolloin kaikki henksiset harjoitukset ja hyvät teot moninkertaistuvat 100 000 kertaisiksi. Tärkein päivä on kuitenkin huominen 17.6. täyden kuun päivä, jolloin ansiot kasvavat miljoonakertaisiksi. Maanantai 17.6. kannattaa siis viettää huolella. Hyvin ajatuksin ja teoin voi luoda parempaa tulevaa kaikille, mutta ennen kaikkea kaikki henkiset harjoitukset kannattaa muistaa ja näin auttaa itseään.

Seisaushetkikin osuu tuolle kuukaudelle ja sitä vietämme hyvin herkissä ja feminiinisissä energioissa. Kehon, sielun ja Hengen yhdistämispäivä, jonka ajatuksena on "Kehoni palvelkoon Henkeäni/tietoisuuttani. Asetan kaikki olemuspuoleni Jumalallisen palvelukseen."
Teema on hurjan korkea ja jatkaa viime vuosien kohoamissuuntaa. 

Paljon herkkää tunne-energiaa vahvistuu ja sen voi ohjata yläkerran suuntaan rakkaudellisesti. Luovuuden aktivoimisen ja vahvistamisen mahdollisuus. Mitä korkeampiin energioihin tähtää, sitä puhtaampia ovat ideoita voi vastaanottaa. Tässä on taustalla ajatus, että kun tahtoo palvella omilla kyvyillään ja ideoillaan kokonaisuutta, eli omistaa ne kaikkien hyväksi, sitä puhtaampaa on tuo energia, jonka vastaanottaa. 

Henkinen vastuu, myötätunto ja feminiininen viisaus vahvistuu.

Konkreettisesti olisi hyvä löytää paikka, joka kantaa vahvaa maan energiaa, sillä se tasapainottaa liikkeellä olevaa herkkää tunne-energiaa. Ilman energiat löytynevät ylempää, poissa meren ääreltä. Eli varmasti jokin vahva portaalipaikka mahdollisimman ylhäällä palvelee parhaiten h-hetkeä. Mutta hyvä on myös sekin, jos saa kalliota jalkojensa alle, jotta Äitimaa voi vahvistaa ja tukea hetken energiaa samalla kun kauttamme virtaa myös Äitimaalle korkeaa värähtelyä. 
Kun keho-sielu-tietoisuus yhdistetään pyhässä hetkessä, on Jumalallinen virtaus myös Äitimme hyväksi. 

Yhdytään jälleen kaikki korkeamman suunnan ja valoisan tulevan hyväksi. Kukin tahollaan, mutta olisi hyvä muistaa miten voimakkaaksi voi yhteisenergia muodostua, mitä enemmän sieluja kokoontuu samaan päämäärään tähdäten. 
Unohdetaan juhannus, joka on vain halpa kopio kesän voimakkaimmaasta tapahtumasta ja yhdistytään puhtaassa yhteisessä voimassa.