Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Luxia Borealis

Share |

Maanantai 3.10.2022 klo 16.49


Yhtäkkiä olemme pujahtaneet jo lokakuun puolelle ja minä todella pidän tästä ajasta, sillä se tuo sellaista rauhalliseen asettumiseen tähtäävää energiaa, joka on minulle jo kaukaa vuosien takaa niin rakas. Sellaiset muistot, joille ei löydy edes sanoja, nostavat aina tähän aikaan minua ylöspäin, antisolarajastani huolimatta. Kuin yhdistyisin, ja niinhän teenkin, jonkin kauniin portin kautta omimpaan itseeni, kosmiseen rakkauden energiaan. Nuo muistot vievät niihin vuosiin ja syksyyn, jolloin ensimmäisen kerran tuo kaunis portti minulle avattiin. Se tapahtui melko tarkalleen kolmekymmentä vuotta sitten. Siitä lähtien on elämäni tähdännyt suureen ymmärrykseen ja muutokseen, jonka päämäärä on ollut täydellinen yhteys Omaan Korkeimpaani, omaan alkuperääni ja tuohon kosmiseen virtaan, jonka mukana tänne maan päälle alun perin, niin kauan sitten, saavuin. 

Muistan lapsuudestani syvästi sen, miten aina kaipasin jonnekin pois, kohti tähtien kauniita kuvioita ja syksyisin tuo kaipaus aina lisääntyi. Talvi oli lohdullisempaa aikaa, sillä sain katsella tuttua tähtikuviota ja sen sisällä olevaa uskomatonta, kauniin energian pyörrettä. Kaipaus ei hellittänyt, mutta sain tähtikodin läheisyydestä lohtua. Vasta kolmekymppisenä sain vastauksen kaipaukseeni ja yhteys tähtiauttajiini avattiin. Heidän ohjauksessaan edelleen toimin, vaikka moni asia onkin muuttunutmatkani varrella. Ja syksyisin, kun virta kotoa on vahvempi, minäkin vahvistun ja alan elää enemmän sen valon virtauksen mukana, mikä vuoden loppua kohden vain vahvistuu. Olen kiitollinen, että olen muistanut oman alkuperäni ja sen, että olen tähtilapsi, joka jo muinoin maan päälle saateltiin tehtäväänsä suorittamaan. Tehtäväni on selkiytynyt ja suuntani vahvistunut. Tiedän, miksi tähän elämään olen juuri tänne pohjoiseen syntynyt.

Tällä hetkellä työni jatkuu Luxia Borealis energian kautta. Tämä uusi aika sitoo menneen ja tulevan yhteen tärkeän, edelleen aktiivisen muutosajan ylitse. Jokainen teistäkin voi liittyä tuohon pohjoisen valon energiatyöhön, jos tunnette sen kutsun.

Sillä on merkitystä, mihin tähtietoisuuksina olemme syntyneet, sillä vain tietyt portit ovat meille avoimina, ja työtämme varten tarkoitetut. Luxia Borealis on pohjoista Valoa, joka säteilee ympäröivään maailmaan. Se on myös yhteys tähtienergioihin, joita me kytkemme täällä runsaiden vesiemme kautta kulkemaan maailman ympäri. Vesi, elämää ylläpitävä elementti ja voima, sitoo itseensä informaation, joka voi olla vain korkeaa ja koko ihmiskunnan kohoamiseen tarkoitettua ja perustuu kosmiseen lakiin, joka veden tehtävään liittyy.
Täällä pohjolassa me saamme nauttia vedestä joka vuodenaikana ja monissa muodoissaan kulkee informaatio veden kautta maailmaan. Talven tullessa pyhä informaatio sitoutuu lumessa miljooniksi kauniiksi kiteiksi, mikä näyttää myös silmillemme veden korkean värähtelyn. Niin paljon korkeaa energiaa ympärillämme, kun vain tahdomme sen vastaanottaa. Siksipä talvi täällä pohjolassa, pyhän tiedon mukaan, kuuluisi olla hiljaisuuteen ja jumalalliseen ohjaukseen vetäytymistä, jotta voisimme sitten lähettää sen lumien sulaessa täältä pohjolasta matkaan kohti maailman meriä. 

Luxia Borealis tuo pohjolasta maailmaan informaatiota ja apua harhasta vapautumiseen, esteiden puhdistamiseen, oman todellisen itsen todeksi elämiseen ja pysyvään Korkeimpaan itseensä yhtymiseen, niin että yhä useammat tänne syntyneet voisivat oman tärkeän tehtävänsä täällä pohjolassa täyttää. Valo ja sen viesti kulkee voimakkaasti jo Ruotsiin ja sen heränneille tähtisieluille, mutta myös kaikille niille, jotka ovat muutoksen tahdon itselleen ottaneet. 

Tällä hetkellä tuulee ja puista sataa lehtien kultaa. Oloni on runollinen, luonnon kauneus saa sen aikaan. Ja yhteys tähtikotini Auttajiin.