Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Pimennyspäivä 20.4.2023

Share |

Keskiviikko 19.4.2023 klo 20.14 - Eija


APortti.jpeg
Astumme tämän vuoden ensimmäiseen pimennyssykliin kuin kaikkemme antaneina. Niin paljon on käyty läpi ja niin paljon on uuden alun hyväksi asioita nostettu tutkittaviksi ja käsiteltäviksi. Ehkä vihdoin voimme nyt huoahtaa ja vain vastaanottaa auringonpimennyksen oinaan ihan viime asteilla avautuvaan energiaan ja jäädä siihen edes hetkiseksi lepäilemään. 
Kuu ja aurinko ovat kumpikin pimennyshetkellä oinaassa; rohkeiden aloitusten, vahvan uuden luomisen ja edelläkävijöiden merkissä. Kuu vaihtaa merkkiä vain hiukan pimennyshetken jälkeen ja samoin tekee myös aurinko, joka siirtyy härkään ennen puolta päivää. 
Aurinko oinaassahan on suurta valoa ja suuntaa näyttävää voimaa, jota voimme seurata, kunhan vain teemme päätöksen, mitä seuraamme. Jahkailun aika alkaa olla lopulta taaksejäänyttä elämää ja uusi, selkeä ja kirkas suunta saa vahvistuksensa. Sen jälkeen seuraakin sitten suunnassa pysymisen tahto, joka vie kohti parin viikon päästä koittavaa kuunpimennystä. Oinainen kuu voi huokailla vielä pienenä jarruna, jos ei ole käsitellyt omaan ylpeyteen, paremmuuteen ja oikeassaolemisen haluunsa liittyviä energioita. Nöyrä oinasenergia tekee parempaa maailmaa kaikkien hyväksi ja siihen meilläkin on hyvä lataus tulossa, varsinkin kun muistamme, että meidän kuuluu palvella toisiamme, eikä etsiä kunniaa taikka kiitosta omasta toiminnastamme. Itsenäinen oinasvoima toimii muille tietä näyttäen, eikä omalla esimerkillään ylpeillen. 
Antaudutaan siis ihan täysillä uudelle alulle, uuden portin nyt avautuessa. Ja pidetään suunta selkeänä, sillä nyt on aika!
Suureen toimettomuuteen tai pelkkään henkiseen lepäämiseen meillä ei kuitenkaan ole varaa, vaan valittua suuntaa on aktiivisesti pidettävä yllä. Koko mennyt uusien kuiden välinen  energia on kohdistunut vahvaan luomiseen, oman sisäisen Itsen vastaanottamiseen ja vahvistamiseen. Ja sen me olemme tehneet omilla ajatuksillamme ja tulevaisuuden tuumailuillamme. Äkkinäisiä käännöksiä sinne ja tänne on voinut tapahtua, kun omaa polkua on vielä, ja jälleen kerran haettu ja tarkisteltu. Mutta NYT!, nyt on kaiken hyvän, kehittävän, laajentavan ja omaan korkeampaan potentiaaliin tähtäävän alun aktiivisen ylläpitämisen aika. Oma puhdas sisin nouseen pimennyksen myötä esille ja vahvistuu, vahvistuu, vahvistuu ja vahvistuu... Tarrataan siis siihen päämäärään kiinni.
Kuukausi sitten luotu startti näyttäytyy korkeille tasoille pimmennyksen hetkellä ja nuo ihanat toiveet, uudet alut, yhteinen henkinen, parempi suunta ja oman korkeimman johdattava energia saa siunauksensa torstaiaamulla seitsemän aikaan, klo 717 jos minun löytämääni lähdettä uskomme. Ja minä uskon, sillä numero 717 on totuuden luku, joka vahvistaa valitun henkisen suunnan. Olet oikealla polulla se kertoo. Jatkakaamme siis yhdessä kohti ihanaa, valoisaa ja värikästä kevättä ja kesää.
Rakkaudella, Eija