Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Kuunpimennys ja Vesak

Share |

Sunnuntai 15.5.2022 klo 10.37


Auttajamme tahtovat vielä tarkentaa tulevan kuunpimennyksen teemoja.
16.5. kl 7:11 Suomen aikaa on pimennyksen syvin hetki. Se on hetki, jolloin on hyvä kuunnella sen mukanaan tuomaa virtaa. Ehdotamme jälleen yhdistymistä hengen tasolla. Saman päivänä vietetään buddhalaisessa maailmassa buddhan syntymän juhlaa, eli Vesakia. 

Pimennyshetken energia on tiivistynyt viimeisen kahden viikon ajan. Auringonpimennyksenä likkeelle laitettu värähtely on lisännyt vauhtiaan, kerännyt voimaansa ja saavuttaa täyden potentiaalinsa huomisessa kuunpimennyksessä. Jälleen voimme huomioida tilaa joko yksilö- tai kollektiiviselta tasolta. Ykslötasolla teemme oman työmme ja olemme hereillä niiden energioiden kanssa, joita nyt nousee hyväksyttäväksemme ja valoksi lopulta muuttamiseksi. 

On hyvä muista armollisuus, hyväksyminen ja rakkaus itseään kohtaan. Elämä ei ole kilpailu paremmuudesta eikä siksi myöskään ole tarpeen katsoa vertailevasti ympärilleen. Tärkeintä on rehellisyys, että emme enää kanna tuttuja turvanaamareita, vaan avaamme sydämemme toisllemme, peloista huolimatta. Ne selviävät tästäkin pimennysjaksosta itsensä kanssa voittajina, jotka eivät peittele itseään, eivätkä sulkeudu vanhan turvallisen kuorensa piiloon.

Olemme tulleet ryhmän kanssa Lapin maisemiin, Kiilopään tunturin suojaan. Täälläkin on ollut yhteisenä teemana avoimuus, jakaminen ja laajentuminen niiden kautta. Meillä on ollut myös buddhalaisen meditaation aamuharjoituksia, jotka niin luontevasti sointuvat tähän avaumisteemaan. Tulee niin vahvasti mieleen se, miten juuri tutut buddhalaiset perusajatukset myötätunnosta ja tarkkailevasta asenteesta voisivat tuoda sitä feminiistä rauhan ajatusta ja muutosta meidän maailmaamme. Muistamme täällä kiitollisuudella buddhan oppeja ja syntymää ja sen kunniaksi vetäydymme sisäänpäin viettäen täydellisen hiljaisuuden päivää Vesakina ja kuunpimennyksenä. 

Pimennyksen muuntava voima tähtää feminiisen viisauden ja avoimen sydämen kautta juuri tuohon myötätuntoiseen asenteeseen kanssakulkijoita kohtaan. Henkisenä oppiläksynä voi jokainen miettiä, mitä esteitä itsellä on, jotka tuota myötuntoa estävät. Ne ovat tunteita, jotka nousevat myötuntoisen sydämen ja toisen ihmisen välille. Tämäkin aika voi olla hyvin hyödyllistä itsensä kehittämisen aikaa ja omat heikkoudet ja esteet pysyä myötätunnossa nousevat kyllä, jos ne vain suostuu nyt näkemään. 

Minun oma, suurin esteeni on kärsimättömyys, joka nousee niin monesta hukatusta, paikallaan polkeneesta elämästä ja ennen kaikkea niistä elämistä, jolloin on huutanut tuuleen suurta ihmiskunnan muutosta yrittäen. Tässä elämässä on myös aikaa kulunut etsimiseen, kaatumiseen ja pysähtymisiin. Nyt, kun muutosvoimat voimistuvat, ei ole enää aikaa pysähtymiselle tai sapattivuosille.
Koska ihmiskunta nyt elää hyvin raskasta kollektiivista energiaa todeksi, olisi meidän hyvä kaikki hetket hyödyntäen ponnistella kohti parempaa ihmisyyttä. Ihmiskunta tarvitsee meitä kaikkia, jotka lopulta voisivat Omasta Korkeimmasta käsin kohdata niin kehon kuin sielunkin eteen tulevat tapahtumat ja oppiläksyt.

Äitimaan voima on täällä sulavan lumen, solisevien purojen ja syvän hiljaisuuden keskellä niin läsnäolevaa. Äitimaa ja hänen kehonsa chakrat ja voimapaikat ovat myös yhtenä teemana tällä matkallamme. Miten voimme auttaa suurta Äitiä hänen tehtävässään, kun hän ylläpitää meille kotia tällä planeetalla. Mitä voimme oppia siitä lempeydestä, jolla hän meitä lakkaamatta ruokkii, luonnon antimien, virtaavan veden, suojan ja parantavien voimapaikkojensa kautta.
Me voimme muistaa sen tehtävämme, joka on energiavelkamme maksua. Me voimme astua ulos luontoon, yhdistyä omaan Korkeimpaamme ja antaa kaiken sen jumalallisen rakkauden virrata kauttamme alas ravitsemaan Äitimaan kehoa. Se on meidän suuri tehtävämme. Kiitollisuus on tottakai mukana, samoin voi olla ajatuksen vaihto Äitimaan kanssa. 
Samalla kiitämme omista kehoistamme, jotka mahdollistavat tämän kaiken kokemisen, kaiken oppimisen ja lopulta sielun kehittymisen kohti Valoa ja omaan Korkeimpaamme täydellistä yhdistymistä.

Kiitos, kiitos, kiitos.