Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Syyskuun tasausvirtaa 2022

Share |

Sunnuntai 4.9.2022 klo 13.33 - Eija


Syyskuun energiavirtoja

 

Kuluneen vuoden toinen tasaushetki asettuu 23. päivän aamuyölle, klo 04:04 Suomen aikaa. Vaikka näissä neljässä tasaus-seisaus hetkessä kyse onkin yksittäisistä tapahtumista vuoden aikana, kyse on kuitenkin jatkumosta. Vuosi vuodelta, kuukausi kuukaudelta erilaisia syklejä muodostaen ”aika” liikkuu ja me maan päällä sen mukana. Näin me saamme vastaanottaa erilaisia aurinkokuntamme ja galaksimme virtauksia, jotka meihin kohdistuvat. 

Meidän ajan ymmärryksemme muodostuu koko aurinkokuntamme liikkeestä ja me katsomme sitä liikettä täältä maasta käsin. Vaikkapa Jupiterista katsottuna ”aika” on erilainen ja sen syklit toisenlaiset. 

Nyt siis syyspäiväntasauksena maaplaneetta saavuttaa pisteen, jossa aurinko nousee suoraan idästä ja laskee suoraan länteen ja päivä ja yö ovat lähes yhtä pitkiä. Konkreettisesti Aurinko on sillä hetkellä suoraan Maan päiväntasaajan yläpuolella ja hetken energia "valuu" Äitimaan tasaajan kautta koko planeetalle.

Syksy toden teolla alkaa ja tuo mukanaan hienot kuulaat aamut sekä tähtikirkkaat yöt. Minulla syystasauksen aika tarkoittaa aina myös antisolaraikaa, joten voimat saattavat hiipua, jos en kohdista aikomuksiani riittävästi kohti Valon maailmaa. Tämä on hyvä meidän kaikkien muistaa aina silloin, kun omasta syntymäpäivästä alkaa olla puoli vuotta. 

 

Tämä tuleva energia virtaa sellaisten porttien kautta, jotka tuovat suurta laajentuvaa kuvaa mukanaan. Se koskee niin yksilöitä, kuin koko ihmiskuntaakin. Vaikka me olemme kosmisen portin edessä, ei se aina tuo selkeää suuntaa aikana ennen portille astumista. Oikeastaan päinvastoin, sillä niin moni kesken jäänyt asia rynnistää vähän kuin väkisin pinnalle muutamaa viikkoa ennen suurta hetkeä, vähän kuin korkealta vuoristosta hiljalleen kiemurteleva virta, joka kiihtyy ennen koskea, pudotakseen uuteen tasoon. Niin myös kosminen virta hiljalleen valuu meitä kohti, kunnes saavuttaa sen pisteen, jossa se putoaa niskaamme :D

Hyödyllistä on kuunnella sen virran lähestymistä jo etukäteen ja valmistaa itseään sen vastaanottamiseen. Mitä siis nyt voimme tehdä tämän lähes kolmen viikon aikana ennen hyppyä koskeen? 

Koska tulossa on laajentumista tuova virta, onkin hyvä pohtia itsessään niitä energioita, ajatuksia, tunteita ja toimintoja, jotka tarraavat kiinni vanhaan. Niitähän koko ajan vahvistetaan esimerkiksi valmiin ja väärin maailmankuvan kautta. Myös suvun ja perheen kautta vastaanotamme malleja, jotka sitovat meitä rahan tuomaan turvaan, taistelemisen haluun, itsekkyyteen ja omien halujen toteuttamiseen jne.. Muutoshan ei tarkoita vanhan toistamista uuden sukupolven kautta, sillä sehän ei ole ollenkaan muutosta vaan vanhan energian ylläpitämistä ja vahvistamista. Muutos ei myöskään seuraa vihan, koston, paremmuuden tai ”kyllä minä tiedän” -polkuja. Se on kaikenlaisista aseista luopumista, ihan konkreettiseen tasoon saakka. On kuitenkin oltava myötätuntoinen omaa arjen minääkin kohtaan, sillä muutos voi joskus olla vaikeaa, sillä sen seurana on yleensä luopumisen kipu, jota ihmisenä lähes aina yritämme välttää. Sillä muutos voi seurata vain, kun laskemme aseemme, näytämme oman tilamme rehellisesti, nöyrrymme itsemme edessä, ja otamme apua vastaan niiltä, jotka myötätunnolla voivat sitä antaa. Kivunkin kanssa selviää, kunhan muistaa, missä turvamme on, mutta me kaikki tarvitsemme käden, johon tarttua ja voi ohjata eteenpäin askel askeleelta kohti sitä turvaa, joka ajan ja oman työn kanssa lopulta kaikille löytyy. 

Turva on sisällämme. 

Se suuri, syvä avaruus, tyyni tila, jossa on yhteys omaan korkeimpaamme. Siellä jumalallinen osamme loistaa kuin aurinko, joka näyttää kaikki totuuden valossa. Se saa meidätkin tyynenä näkemään, mitä nyt muutoksen alla on. Sen totuuden valossa muutostyö on helpompaa ja sen mukana seuraa luottamus, joka ei väisty, vaikka mieli välillä epäileekin.

Laajentumisen teema avaa ovia uusiin tehtäviin ja se voi olla henkisen tehtävän ja opettajana olemisen suunta niillä, jotka tähän elämään niin ovat valinneet ja sitä rukoilleetkin. 

 

Avautuminen laajaan kuvaan omasta pisteestäsi käsin vie myös ymmärryksen laajenemiseen koko ihmiskuntaa, Äitimaata ja yhteistä tehtäväämme kohtaan. Ymmärryksen laajeneminen tuo mukanaan rauhan, sillä se näyttää samalla sen suunnan, mihin pyrkiä, vaikka koko maailma olisi ”sekaisin”, niin kuin nyt oikeastaan onkin. Henkisinä olentoina me emme keskity maailman pahoihin tapahtumiin, vaikka ne tiedämmekin, vaan keskitymme sen takana olevan energian muuttamiseen, sillä vain niin voimme saada muutoksesta lopulta, sinnikkään työn kautta pysyvän. 

Mikä siis voisi olla sellainen yhteinen suunta, jota kohti voisimme tuolla tasaushetkellä pyrkiä? Voisiko se olla muutos kohti rauhan maailmaa.. mutta miten? Jotta joskus voimme saavuttaa rauhan maailman, meidän on lakattava vastaamasta pahaan pahalla, samoin kun meidän on lakattava varustautumasta sen uhkaan. Kansakuntien tasolla on koko ajan ollut yhä suurempaa asevarustelua, miljardeja pahan ylläpitämiseen tarkoitettua rahan energiaa, joka lopulta luo vain samaa lisää, lisää ja lisää. 

Laajemman ajatuksen kautta voimme avautua työskentelemään sen pahan kanssa, jota meissä kaikissa ilmenee, enemmän tai vähemmän. Monella sielulla se on pelon kautta nousevia negatiivisia tunteita, joiden muuntamiseen löytyy apu korkeampaan turvautumisen kautta. Hiljentyen pyydämme itsellemme niiden puhdistusta, jotta voisimme vihan sijasta vähitellen saavuttaa myötätunnon tilaa. 

 

Tasaushetken syvin rukous voisi olla myötätunnon saavuttaminen, jotta kaikkiallinen, elämää tuhoava paha lopulta sulautuisi Valoon, ja voisi jälleen elämää maan päällä ylläpitää. 

 

Auttajien ehdotus teille kaikille (ainakin putsityötä tekeville) onkin jälleen kerran, että liittykää yhteen tasaushetkeä varten. Kokoontuminen jo torstaina 22.9. ja ilta keskustelua yllä olevista aiheista. Hyvä askel voisi olla ryhmän oman ”tulevaisuuden lauselman” kirjallinen muotoileminen, sillä se toisi asiaa taas vähän lähemmäksi käytännön tasoa. 

Mihin ryhmänä suunnistatte, mihin voitte ja tahdotte sitoutua, jotta myötätunnon ja rakkauden muutosvirta kasvaisi? 

Samaa voimme toki kaikki itseksemme pohtia ja mietiskellä. Olemmeko valmiit siihen työhön, jota laajempi suunta ja suuren kokonaisuuden tulevaisuus meille tarjoaa?

Voimia, iloa ja Valon Auttajien tukea tulevaan hetkeenne. 

Eija