Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

AURINGONpimennys 26.2.

Share |

Maanantai 23.1.2017 klo 16.34


Aurinko pimenee 26.2. ja tämä pimennys nähdään esimerkiksi Amerikassa. 
Me emme valitettavasti saa olla täällä sitä ihailemassa ja h-hetkeä katsomassa. 
Aurinko pimenee Kaloissa ja se tuo siihen oman energiansa. Uusi kuu syntyy 16.58 eli silloin olisi hyvä hetki taasen hiljentyä ja olla mahdollisimman korkeissa energioissa. Auringonpimennyksen energia leviää ympäri maapallon yhdessä hujauksessa ja tuo uuden energian meille kaikille. 
Pimennys kaloissa tuo viestiä, miten voimme itsemme parantamisen kautta saavuttaa sellaista tasoa, jota voi myötätuntoisena ja puhtaana jakaa myös muille. Vaikkakin on todennäköistä, että oma kenttä reagoi myös tähän pimennykseen, ennen ja jälkeenkin, voi tehokkaasti itseään työstäen olla universaalin energian vastaanottimena. Aurinko tavallaan eliminoi kuun vaikutuksen ja tuo korkeamman säteilyn maan päälle. Pimennyshetki on kuin portaali kosmisiin energioihin, jotka tuovat universaalia tietoa ja ihmeiden mahdollisuutta sieluille, joiden värähtely mahdollistaa sen puhtaan vastaanottamisen. Auringon pimennyksen hetkellä olemme astia, johon Valo voi virrata. 
Muinaiset vihityt käyttivät nämä pyhät hetket tiedon vastaanottamiseen ja värähtelyn kohottamiseen. Näihin hetkiin myös valmistauduttiin huolella ja pitkän aikaan. Pimennyksen vastaanottopaikka oli tärkeä ja astrologisen kartan mukaan huolella valittu. 
Meille kaikille tavallisille Valon polun kulkijoille voisi hyvä paikka olla jossain, missä on vahva ilman energia ja tukeva maan kamara jalkojen alla. 
Lisäinfoa tuonnempana.. 
total-solar-eclipse-com.png

Avainsanat: auringonpimennys, kuunpimennys