Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Kuunpimennys 16.7.2019

Share |

Maanantai 15.7.2019 klo 23.11 - Eija


Kuunpimennysblogiani kirjoitan vahvojen muinaisten kelttiläistenkin energioiden ympäröimänä, sillä olemme loma(työ)matkalla Englannissa ja saavuimme tänään Glastonburyn maisemiin. Täällä jossain on tarkoitus myös tämä pimennys vastaanottaa.

Kuu pimenee 25astetta Kauriissa ja aurinko on edelleen ravussa. Monet vahvat planeettakuviot myös vaikuttavat tämän pimennyksen laatuun. Mutta koska en ole astrologi, en pureudu teemaan sen syvemmin, vaan kerron pimennyksen energioista niin kuin ne minulle auttajilta annetaan. 

Suomessa tämä osittainen pimennys saa huippuhetkensä klo 00.31, mutta jo kuun noustessa taivaanrantaan, voi pimennystä alkaa seuraamaan. Täällä Glastonburyssä seuraamme pimennystä muutamaa tuntia aikaisemmin.

Pimennys on jatkoa pari viikkoa sitten olleelle auringonpimennykselle. Samankaltainen teema jatkuu, eli on hyvä jatkaa itsen ja oman käytöksen tutkailua. Vahva karmallisuus leimaa myös tätä pimennystä. Käytännössä se tarkoittaa vanhojen, kipeidenkin mallien edelleen aktivoitumista. Polariteetit meissä nousevat nähtäväksi. Esimerkiksi: Koen itseni uhriksi,haen hyväksyntää, mutta sitten kuitenkin taistelen tilastani agressiivisin sanoin ja käyttäydyn kovan energian turvin. Tasapainoa tavoitellaan äärikeinoin, mutta se ei tuo pysyvyyttä.

Nyt on edelleen aika parantaa haavojaaan ja pyytää siihen auttajiemme apua. Meidän ei ole tarkoitus täällä maan päällä yrittää olla omavoimaisia, vaan me voimme pyytää apua ja parannusta itsellemme. Ei ole heikkoutta turvata Valoon, vaan se on viisautta. Menneiden elämiemme energioiden ei ole tarkoitus meitä ohjata, vaan tämänkin elämän tarkoitus on jalostaa kaikkea aiemmin kokemaamme ja oppimaamme, jotta reppumme kevenisi ja kehittyisimme tämän elämän aikana.

Tällä noin viikon keirroksella täällä olen huomannut uusien, mutta menneistä elämistä tuttujen energioiden vaikuttavan minuun. Syvempiä pelkojakin on noussut esille, sillä muistan ainakin yhden elämän täällä, jossa jouduin hyppäämääm korkealta kalliolta alas rantalohkareille syyttömyyteni noituuteen todistaakseni. Tässä elämässä se on näyttäytynyt epäluottamuksena miehiin ja varsinkin auktoriteetteihin, jotka edustavat vanhaa näkemystä tästä maailmasta. Kaikilla meillä on pelkoja, hyvin syviäkin ja ne ohjaavat elämäämme, mutta turhaan. Niistä voimme vapautua ja antaa itsellemme vihdoin sen tasapainon ja rauhan, johon tämä pimennys tähtää. 

Jälleen on siis hyvä tutkailla menneitä päiviä, auringopimennyksen jälkeen. Mitä minussa on tapahtunut, miten olen reagoinut jne. Kipeimmät kohtamme näkyvät ennen kaikkea nyt läheistemme kanssa ja perheemme on oiva peili itsellemme. Niihin voimme jatkuvasti pyytää jumalallista apua ja näin hiljalleen kuoria raskaita kerroksia itsestämme. 

Ihmiskunnan tasolla tämä pimennys nostaa samoja teemoja. Olisi aika unohtaa menneet vihat, antaa anteeksi ja oppia rakastamaan lähimmäistämme. Ihimiskunnan alennustila näkyy nyt kaikkialla, myös henkisyydessä ja voimmekin pimennyshetkellä yhteisen meditaation muodossa pyytää korkeaa apua ja tukea, jotta kurssimme muuttuisi. Pinnallisuus, omat halut ja itsekeskeisyys häviäisivät vaikuttamasta ihmisten pyrkimyksiin.
On hyvä kuitenkin ymmärtää se, että vaikka kunnioitamme ja rakastamme läheisiämme, emme saa uhrata omaa polkuamme toistamalla samoja ohjelmointeja ja virheitä kuin esimerkiksi vanhempamme. Meidän tulee olla itse muutoksen polulla, jotta voisimme sen maailmassa nähdä.

Pimennyshetki on siis yhteenliittymistä varten ja yhteinen päämäärä olisi tasapaino ja viisaus kaikille. Ponnistamme koko sydämellämme ja energiallamme ylös korkeuksiin, kohti Valoa ja sen auttajia, jotta maailma muuttuisi. Minä itse mukaan lukien. 
Usko siis: Nyt, tällä hetkellä voin löytää harmonian ja rakkauden itsessäni. Ja voin vahvistaa sitä myös muissa, ymmärryksellä, tuellani ja rakkaudellani. Etsikää siis ensi yön tunneiksi jokin vahva voimapaikka ja liittykään yhteen muiden kanssa. 

Meidät löydätte ja tavoitatte varmaankin joltain kukkulalta läheltä Glastonburyä, maaplaneetan 3D sydänchakraa. Olemme energiassa yhtä kuitenkin.