Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Unkarilaisten pyhä tehtävä

Share |

Maanantai 18.4.2022 klo 21.13 - Eija


Ensimmäinen todellinen kevätpäivä sai jälleen niin ison kiitollisuuden heräämään sydämessäni. Tämä hiljalleen aukeava kevään energia otti syliinsä ja ravitsi lämmöllä ja suurella kirkkaudella. Oi Äitimaa! Kiitos jälleen tästä uudesta alusta, joka vie meitä kohti kukkivaa kesää ja sen mukanaan tuomaa ravintoa. Äitimaa hoivaa ja ravitsee meitä edelleen, vaikka me pahoinpitelemme Hänen kehoaan ja hienoja energiakanaviaan ja chakrojaankin.

Äitimaa on korkea ja suuren potentiaalin omaava tietoisuus, jolla on sopimus ihmistietoisuuden kanssa. Tuo sopimus antaa kaikille kehoissa oleville sieluilla mahdollisuuden kokea fyysistä elämää ja kehitystä tämän uskomattoman kauniin planeetan pinnalla. Äitimaan keho on meidän kotimme, jota meidän kuuluisi arvostaa, suojella ja ravita omalla Korkeimmastamme tulevalla pyhällä energialla. 

Yhteistyö Äitimaan kanssa on sopimuksen ydin ja vain siten tasapaino maan päällä voi säilyä.         Äitimaa antaa kodin ja elementit kehoihimme ja me meidän kuuluu antaa tuota pyhää energiaa takaisin ja pitää huolta, että kotimme pysyy siistinä, kauniina ja tasapainoisena. 

Tässä ajassa Auttajamme nostavat erityisenä esille Äitimaan energiaverkoston ylläpitämisen. Äitimaa tarvitsee apuamme! Varmasti monet teistä ovat kuulleet Äitimaan chakroista ja energiaverkostosta, jota voimme kutsua ley-linjoiksi. Niillä on pyhä tehtävä!
Noiden linjojen ja maan chakrojen tehtävänä on kuljettaa, ottaa vastaan ja välittää hienompaa Valon taajuutta ja siten ylläpitää suuren suunnitelman ja henkisen informaation kulkua ja säilymistä maan päällä. 

Kirjoitin taannoin siitä, miten Äitimaa on kulkenut omaa korkeaa kehityspolkuaan kohti korkeampaa värähtelyä, kun taas ihmiskunta kokonaisuudessaan on jatkuvasti kulkenut taantumuksen ja värähtelyn laskun polkua, vaikka Äitimaa tarvitsisi apuamme elämän ylläpitämisessä. Äitimaan värähtely nousee.

Neljä vuotta sitten vierailimme ensimmäisen kerran Unkarissa, missä oli auennut Äitimaan korkeampi, neliulotteinen sydänchakra. Se tarkoittaa sitä, että kun Äitimaan värähtely nousee, myös chakrojen värähtely kohoaa. Kolmannen ulottuvuuden chakra alkaa sulkeutua ja neljäs avautuu. Sydänchakra, joka on ensimmäinen korkeamman taajuuden chakra, avautui muualle kuin tuo kolmannen ulottuvuuden sydänchakra Glastonburyssä. Se oli avautunut Unkarin Pilisissä. 

Unkarissa oli pyhää tietoa, missä tuo chakra mahdollisesti sijaitsee ja tuon sijainnin vahvistivat aikoinaan korkeat buddhalaiset lamat. Me matkustimme Pilisiin ja löysimme sydänchakran alueen, jonka halkaisija oli noin 36km. Samalla unkarilaisille vahvistettiin heidän suuri ja pyhä henkinen tehtävänsä, jota heidän tulisi vaalia. Auttajat pyysivät, että unkarilaiset ottaisivat vastuun tuon pyhän alueen kehityksestä koko kukoistukseensa. Se tarkoitti neljännen ulottuvuuden sydänchakran aktivoitumisen ja avautumisen ylläpitoa puhtaiden sielujen oman Korkeimman energialla. 

Käytännössä tuo tarkoittaa säännöllistä vierailua tuolla sydän alueella ja oman Korkeimman kautta energian välittämistä sille alueelle. Näin sopimus Äitimaan kanssa täyttyisi pyhimmällä tavallaan. Äitimaa tarvitsee apua, jotta Hän voisi auttaa ihmiskuntaa oman kehonsa avulla.
Ja niin kuin tiedätte, nyt ihmiskunta todella tarvitsee apua. 

Tietoisia unkarilaisia kutsuttiinkin tuohon tehtävään, jota varten monet tähtitietoisuudet olivat sinne tässä elämässä syntyneet. Mutta niin kuin aina suurissa projekteissa, tarvitaan joku, joka ottaa vastuun projektin toteutumisesta ja vie sitä oikeaan suuntaan. Tuo joku on vielä löytymättä. Tehtävän pyhyys ja puhtaus tulee ymmärtää, ettei käy niin kuin monelle muullekin pyhälle paikalle maailmassa. Siitä tulee turistikohde, jonka markkinoita varten pyhä tehtävä haudataan. Niin emme toivoisi Pilisille käyvän. 

Tuon kerran jälkeen vierailimme usein Budapestissa ja muuallakin Unkarin kauniilla maaperällä, kunnes saapui koronakevät ja matkat jäivät. Samoin jäi meidän tehtävämme muutaman unkarilaisen ystävämme kanssa kesken ja innostus siellä hiljalleen hiipui. Missio on kuitenkin edelleen voimassa ja meidän kuuluisi luovuttaa tehtävä niille, joita se koskee. Me olemme olleet vain viestintuojina ja tehtävän vahvistajina.

Tänä keväänä meillä on ehkä vihdoin taas mahdollisuus matkustaa tuolle alueelle ja toivon mukaan myös saattaa oma osuutemme päätökseen löytämällä hän, joka projektinjohtajan tehtävän voisi vastaanottaa. Emme liioittele, kun sanomme, että tuosta henkilöstä ja tästä tehtävästä riippuu Euroopan energia ja henkinen tulevaisuus. Ehkä jopa koko ihmiskunnan henkinen mahdollisuus muutokseen...