Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Vuosi 2016

Share |

Sunnuntai 10.1.2016 klo 13.51


Joka vuotiseen tapaani olen kysellyt ja pyytänyt näkymiä uudelle vuodelle. Vuosi 2016 avautui melkoisen helposti ja kantaa teemaa: Luopumisen vuosi.

Teema on kyllä henkisellä tavalla ravistava ja sillä on hyvin vahva pohjansa menneessä vuodessa, sillä viime vuosi oli ihmiskunnan mittakaavassa karmallinen vuosi. Sen sanoma oli kaikkien valintojen, oivallusten, reaktioiden, tunteiden, ajatusten vahva merkityksellisyys kokonaisuuden kannalta. Eli kaikki valinnat, jotka ihmiskunta ja Äiti maan asukkaat viime vuoden aikana tekivät, kantaa nyt sen suunnan ja konkreettiset tulokset pitkälle tulevaan.

Vaikutukset noista valinnoista voimme nähdä joka päivä konkreettisella tasolla. Ihmisten, kansakuntien, maailmojen ja kulttuurien kohtaamiset näyttävät joka päivä luomisemme laadun ja energian. 

Tämä vuosi on kuin peili, josta heijastuu se, mitä me olemme, mitä olemme valinneet. Monien kohdalla se tarkoittaa itsen uudelleen tarkastelua, sellaisesta luopumista, joka ei enää tue oikeaa, Jumalallista suuntaa, omaa polkua. Joillakuilla se voi olla vain vielä kerran oman polun vahvistamista, omien värähtelyjen tarkastelua arjen tasolla ja sen kautta muutoksen tekemistä. MUtta on myös monia, jotka joutuvat ns. selkä seinää vasten, jolloin ikään kuin pakotetaan muutokseen, koska vapaaehtoinen valinta on jäänyt tekemättä. 

Ne, jotka ovat valinneet aikoinaan henkisen kehityksen polun, pyytämällä ja ruokoilemalla saada tehdä oma työnsä täällä, kulkea omaa Jumalallista polkuaan tms.. he ovat ihan erityisasemassa tänä vuonna. Sitä pyyntöä on kuunneltu ja sen parhaaksi toimitaan nyt korkeammilla tahoilla aktiivisesti. Miten se omassa elmässä sitten näkyy, on seurausta siitä, miten hyvin on kulkenut virrassa eikä pyristellyt sitä vastaan. 

Mitä siis tarkoittaa Tapahtukoon Sinun tahtosi.. Mielestäni se on luottamusta, oman thdon syrjään laittamista ja Jumalallisessa virrassa kulkeutumista. Se on niin monella tapaa antautumista ja omista haluista luopumista. Olen huomannut ja monen monta kertaa kokemut sen,miten oma haluni elää omaa elääni jollain tietyllä tavalla on ollut vain este, joka on haitannut omaa polkua. Miten siis erottaa se, mikä on Jumalallinen tahto ja mikä on oman mielen ja halun aikaan saamaa.. Se ei oikeasti olekaan helppoa, koska meillä kaikilla on niin suunnaton määrä sellaista matalampaa väräehtelyä kentässämme, sielumme muistissa, ja se häiritsee sitä yhteyttä Omaan Korkeimpaan. Sillä vain sen kautta voimme saada sitä ohjausta mitä sielumme tarvitsee jotta se pääsisi kehittymään ja lisäämään omaa valoaan, niin että se voisi lopulta yhtyä omaan Jumalalliseen osaansa. Sitä jokainen sielu kaipaa, sitä me kaikki etsimme, kursseilta, ihmissuhteistamme, rukouksissamme... Ikuinen osamme on se tärkein, se joka siirtyy ajan ulkopuolella, elämästä toiseen... 
Kuten ihana ystäväni, eräs ryhmäläinen sanoi viime viikolla Pohjanmaalla: Kaikki menee niin kauan hyvin ja oikein, kun en itse sotkeudu omaan elämääni! Ei oikeastaan suoremmin voisi asiaa sanoa.. Omat valintamme, jotka perustuvat siihen värähtelyyn, jota kannamme, ovat usein vääriä, sillä värähtelyillä on taipumus vetää puoleensa lisää samanlaista. Siksikin omaan energiaan, sielumuistiin ja sen kantamaan viestiin on hyvä kiinnittää joka päivä huomiota. Mitä tunnemme, ajattelemme, miten reagoimme ja mitä energiaa itsestämme säteilemme... niiden huomaaminen ja puhdistaminen yhdessä Yläkerran kanssa tuo lopulta uutta hyvää elämäämme.

Tärkeää on siis tänäkin vuonna havaita oma värähtely, jotta pääsisi niistä matalammista vapautumaan. Ja onneksi sitä ei tarvitse tehdä yksin, vaan Korkeimman kanssa, mitä se sinulle sitten onkaan.. Havainto, pyyntö ja vapautus. 

Joitain energiapiikkejä näkyy tämän vuoden aikajanalla, jolloin luotu energia on herkimmillään, valmiina vapautumaan jossainpäin maapalloa. Ensimmäinen sellainen piikki näkyy helmi-maaliskuun vaihteessa ja toinen kesäkuussa. Noiden piikkien näkyvää vaikutusta  en tahdo alkaa ennustella, vaan jokainen voi itsekseen päätellä mitä energiaa on viime vuonna enemmän luotu... Äiti Maa kyllä reagoi tämän vuoden aikana, sillä sen suunta on kytketty ihmiskuntaan. Äidin kehon ylirasittaminen, "huolilla" kuormittaminen ja lastensa tuska ja Valosta erkaneminen ovat Maan kannalta nyt sellaisessa pisteessä, jossa jonkin rajan yli on astuttu.

Pysyttelemme kuitenkin tämänkin vuoden aikana Valon polulla, meistä jokainen, arvioiden itseämme, omaa valoamme lisäten negatiivista puhdistamalla ja siten sitä henkistä työtä tekemällä. Keskitymme myös ihaniin, ilon ja kauneuden hetkiin, ammentaen niiden voimaa tähän tärkeään työhön itsemme kanssa. Liitymme yhä enemmän yhteen muiden samoin suuntaavien kanssa ja koemme yhteistyön voiman. 

Suuri kiitos niille kymmenille/sadoille sieluille joita kohtasimme viime vuoden aikana. Oli suuri ilo nähdä teitä kaikkia ja jakaa kaikkien avuksi sitä mitä olemme oppineet ja keränneet monen tuhannen inkarnaation aikana tällä niin kauniilla planeetalla. Sydän iloitsee kohtaamisista sielujen kanssa ja samalla suree sitä, miten hukassa me kaikki olemme olleet ja niin monet ovat edelleen. Vapaan valinnan planeetta, ikävä kyllä. 
Valoisin, toiveikkain mielin ja tarmoa uhkuen siis tähän vuoteen. Työ jatkuu ja ehkä myös Valokin lisääntyy yksittäisten ihmisten ja valintojen kautta. Kiitos, kiitos!