Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Kesäkuun tähtiportit

Share |

Maanantai 1.6.2020 klo 11.26 - Eija


Tämä on taas niitä päivityksiä, että parempi myöhään kuin.. En ole pitkään aikaan kirjoitellut blogiini, koska olen ollut henkilökohtaisella, ainutlaatuisella matkalla Vaasassa, synnyinkaupungissani. Viisi viikkoa harvinaista matkantekoa, yhdessä rakkaan äitini ja muutamien läheisten kanssa.
Nyt nuo intensiiviset, antoisat ja haastavatkin viikot ovat takanani. Niistä on jäänyt huikeita, kerran elämässä kokemuksia, joista varmasti jäi pysyvä jälki sieluuni ja ymmärrykseeni.
Olen saanut todistaa miten sielu ja keho kulkevat kohti tämän elämän viimeistä porttia: Olen saattohoitanut äitini kotonaan viimeiselle matkalle. En kirjoita tässä siitä sen enempää, vaan palaan kuoleman teemaan myöhemmin.

Etenemme nyt kohti kesäkuun hurjia portteja, jotka avaavat meille vihdoin uusia, hervinaisiakin energioita vastaanottaa. Aurinko saattelee noita energioita suurilla purkauksilla, joista jotkut suuntautuvat suoraan maaplaneettaa kohti voimistaen ja ravistellen kenttiä.

3.6. on nin kutsuttu Venus Starpoint, jossa Venus ja Aurinko ovat konjuktiossa 13° Kaksosissa. En taaskaan ota kantaa suoranaisiin astrokuvioihin, vaan kerron, mitä Auttajat sanoivat tuosta, ja muistakin tulevista ajankohdista.
Tuon 3.6. portin kautta tulevan säteen tarkoitus on aktivoida ihmiskunnan sydän kohti korkeampaa rakkautta ja myötätuntoa. Tämä koronakevät on valmistanut meitä tuota ihan kohta aukeavaa hetkeä varten. Niin monet ovat saaneet aikaa olla ja huomata myös ne, jotka apua tarvitsevat. Olemme nähneet menetyksiä, surua globaalissa mittakaavassa.
Ihmiskunnan ravistelu on saanut aikaan positiivista kollektiivista muutosta, jota todellakin tarvitaan. TÄMÄ ON HYVIN TÄRKEÄ HETKI ja PÄIVÄ IHMISKUNNALLE, kuin kohtalon sinetti, joten pyydän jakamaan tietoa tulevista ajoista. Ihmiskunnan yö alkaa vaihtua aamuksi.
Tarkka yhtymäajankohta on Suomessa klo 20.43. H-hetkellä yhteinen puhdas sydänmeditaatio, rakkaudella ihmiskuntaa muistaen, on hieno alku uudelle tulevalle. Hiljennymme siis kaikki yhdessä, ainakin energiassa, ja muistamme kaikkea, kaikkia hyväksynnällä, myötätunnolla ja rakkaudella. Olemme kiitollisia kaikesta kokemastamme ja niistä ihmisistä, jotka ovat tiellemme tulleet. Ilman arvostelua, tuomitsemista, taikka liikaa miettimistä.

Yhdistykäämme myös koko tuo päivä sydämissä, tuntien myötätuntoa ja rakkautta kaikkea elollista kohtaa, mutta ennen kaikkea niitä kohtaan, joita kohtaamme tuon päivän aikana. Samoin voimme ajatella rakkaudella kaikkia niitä, jotka juuri nyt kärsivät, kukin omalla tavallaan ja sielunsa potentiaalilla. Ilman arvostelua, jaottelua, taikka arvotusta kärsimyksen laadusta tai tilasta. Me emme tuomitse, vaan vihdoin alamme ymmärtää sekä tukea rakkaudella ja myötätunnolla. 

Myötätunto on harvinainen olotila, sillä se on puhdas, ei emotionaalinen tila. Se ei ole empatiaa, vaan vielä sitäkin korkeampaa, sillä siihen sisältyy viisaus kaikkien kärsimyksestä. Siihen sisältyy viisaus ihmiskunnan ja kaikkien olentojen kärsimyksestä. Se on tila, jota kohti voimme ponnistella, ja jonka voimme pyyteettömillä teoilla, hyvillä ajatuksilla, ymmärryksellä ja vahvalla hyvällä tahdolla saavuttaa. Koronakevään yksi opetus on nähdä, että olemme kaikki samassa veneessä, voimme auttaa, voimme huolehtia niistä, jotka lähellämme ovat. Voimme ajatella heistä positiivisesti, kannustavasti, arvostelun tai ärtymyksen sijaan. Harjoittelu tuo tulosta; ihmiskunta voi muuttua, lähimmäisen rakkaus voi olla oikeasti osa arkeamme.

Toki tuo portti voi nostaa esiin myös epäluuloa, uskonpuutetta, tarvetta olla varuillaan ja halua vartioida omaa tilaa, mutta ne ovat vanhaa energiaa, joista on aika päästä eroon. Voimme kokea että olemme olleet hyvin herkillä viime aikoina, kuin haavoilla, joita muut koskettavat, usein vahingossa. On hieno hetki muistaa, että kaikilla on omat haavansa, omat tapansa yrittää suojata omaa tilaansa. Mutta puolustuksen aika alkaa olla ohi ja luottamuksen aika astua käytäntöön. Voimme olla uusia rohkeita ja kysyä, kertoa syyttämättä omasta tilastamme ja vastaan ottaa ymmärrystä ja mytötätuntoa. Olisi suuri voitto ihmiskunnalle saada yksilöt kokemaan turvaa Valossa/Jumalassa/Rakkaudessa ja siksi luottaamaan muihin täysin uudella tasolla. Tunnetyöskentely itsensä kanssa kannattaa, ei ole tarpeen antaa negatiivisten tunteiden tai olotilojen ohjata, vaan voimme pyytää niihin Valon auttajien apua ja puhdistusta. Voimme osoittaa siis arjessa, kukin tavallamme, mitä valitsemme. Kannattaa valita valo ja rakkaus, vaikka pelottaisikin. Niin näytämme esimerkillämme tietä parempaan tulevaisuuteen.

Seuraava portti on kuun pimennys 5.6. Se aktivoi 3.6. sinetöidyn energian, joka jää maan päälle muokkaamaan tulevaisuuttamme. Se on siis myös hetki, jolloin positiivisen, korkean energian on aika vahvistua. Se mihin olemme nyt nämä viimeiset ajat, viimeiset kuukaudet, päivät kiinnittyneet.
Suomessa pimennys on syvimmillään klo 22.25. jolloin Kuu pimenee jousimiehen merkissä ja siihen tuo vaikutuksensa myös Mars ja Neptunus. 
Nämä päivät keskiviikosta lauantaihin on hyvä olla tarkkana ja turvata Valoon, korkeisiin auttajiin, etteivät alemmat kollektiiviset enrgiat vie mukanaan. Auttajat sanoivat, että tämä voi olla niin suurta epäilyksen aikaa, joka voi kasvaa jopa Valolle selän kääntämiseksi, jos antaa sille mahdollisuuden. Agreessiiviset purkaukset ovat hyvin mahdollisia, mutta mikäli niitä kohtaat, kohtaa ne ymmärryksellä ja myötätunnolla. Pidä sisäinen yhteys Valoon, Jumalaan, Kristukseen, enkeleihin, Buddhaan.. valitse sinä, mitä sanaa sydämesi tarvitsee. 

Näiden päivien, tai oikeastaan koko kevään intensiivinen ajanjakso alkaa helpottaa kuun puoleen väliin päästäessä, niin kuin Auttajat vuoden energioita tarkasteltaessa kertoivat. Me voimme hengittää kevyempää energiaa, olla itse korkeammalla kokevia ja tuoda enemmän valoa kaikkien arkeen. Tähän astisen työmme, kehityksemme positiiviset piirteet voivat nousta esille, kunhan tahdomme niiden ilmentyvän, emmekä jauha samoja vanhoja uhrijuttuja päässämme tai muiden "iloksi". On todellakin aika uskoa ja luottaa Korkeimman ohjaukseen ja tuoda se ilo muillekin. Nähdä syvällä oleva Valo kaikissa, mutta kohdata silti arki viisaudella.

Kesäpäivän seisaus ja auringonpimennys menevät tänä vuonna lähes päällekkäin. 21.6. klo 0.43 Aurinko siirtyy rapuun ja päivä on pisimmillään täällä pohjolassa. Valon vuorokausi on meidän! Ja vain joitain tunteja myöhemmin kosminen portaali aukeaa Auringon pimennyksessä, klo 9.41 Suomen aikaan. Pimennys alkaa jo tunteja aiemmin, joten huikeaa energiaa koko yön luvassa. Yötön yö voi olla hyvä viettää valvoen ja meditoiden noita samoja teemoja, jotka tänä päivänä saavat kosmisen siunauksensa. 
Mikäli kuulut niihin onnekkaisiin, että voit olla lomalla, ehdotan paljon oleilua, itsesi puhdistamista ja hiljentymisiä myös kaikkia ajatellen, kaikkien elollisten hyvinvointia ja rauhaa tavoitellen. Se ei ole niin vaikeaa, sillä hyvät ajatukset ja tunteet muihin liittyen ovat juuri niitä. Edelleenkin on aika päästää irti negatiivisista malleista ja suhtautumisesta muihin ihmisiin, tapahtumiin, olivat ne sitten menneessä tai tulevassa. Anna itsellesi anteeksi ja anna lupa unohtaa ja myös muille anteeksi. 

Hieno ajabjakso luoda parasta itselle ja ihmiskunnalle! Luomme korkeiden tunteiden, positiivisten ajatusten ja lähimmäisen rakkauden kautta ja se laskeutuu sitten maan päälle konkreettisina tapahtumina ja materiana, joka palvelee kaikkia.

Tämä on erityistä aikaa varsinkin niille, jotka ovat jo heränneet tekemään muutosta. Monille tämä voi olla kiitosaikaa tehdystä työstä, lukuisista ponnisteluista muuttaa haitallisia malleja omassa itsessä ja elämässä positiiviseen ja uutta luovaan suuntaan. 
Maaplaneetan kosmiset kannattelijat voivat nuosta uusiin tehtäviin ja tottakai myös uuteen, entistä suurempaan vastuuseen. Olkaa valmiita palvelemaan missä ja milloin on sen aika.

Äitimaa elää kanssamme nyt ihmeellistä aikaa, joka etenee niin pienin askelin valitsemaamme suuntaan. Katsotaan yhdessä mihin astumme ja mihin polku vie. Päämäärä ja suunta on tärkein ja sen luomiseen osallistuvat kaikki sielut joka hetki <3