Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Kesän tuoksuja ja tuulia

Share |

Torstai 13.8.2020 klo 19.14


Tämä kesä on ollut niin erilainen kuin viimeiset, matkustuksen täyttämät aiemmat kesämme. Työtä tämäkin on pitänyt sisällään, mutta eri tavalla kuin moneen aikaan.
Alkukevät meni minulla Vaasassa, äidin saattohoidossa ja sieltä palattuani siirryin lähes suoraan saarelle. Luxia Island on ollut voimaannuttava paikka purkaa kevään tuntoja, ajatuksia äidin saattamisesta, mutta myös keholle on ollut taivaallista tämä saariaika. 
Saari on ihmeellinen. Siellä ovat kaikki elementit läsnä, parantavana ja eheyttävänä antamassa voimaa ja tuomassa tähän hetkeen. Uudelleen ja uudelleen saari kutsuu katsomaan tarkkaan, haistelemaan ja ihmettelemään tuoksuja, hengittämään syvään ja ottamaan vastaan auringon hoivaa.
Taivaallisia merkkejä tulee jatkuvasti, pyytäessäkin, ja niin luottamus Yläkerran läsnäoloon on vahvistunut niin monella saaressa aikaa viettäneellä. Luonto ja Äitimaa työskentelevät kanssamme saarella niin kaunilla ja näkyvällä tavalla.
Merikotka kaartaa ylitse, tai maatkotka. Pyrstösulkia voi myös löytyä polulta juuri kun ajatus käy levottomaksi. Käärme näyttäytyy juuri silloin, kun joku miettii omaa muutospolkuaan. 
Lammella Buddhan vieressä voi tuntea tuulen kuiskinnan ja saada vastauksia, tai iltataivaalla putoaa tähti suoraan mereen. Juuri kun kysymys on esitettty.

Saaressa on nyt kasvilaatikoita, joissa rehottavat erilaiset yrtit, kesäkurpitsat, pavut ja monet muut ihanat syötävät. Minun onnen projektini, saada istuttaa, koskettaa multaa ja kerätä lopulta satoa suoraan pöytään. Vaikka sadetta on ollut vähän tänä kesänä, ovat viljelykset kukoistaneet. Ehkäpä linnun laulu, tuuli ja aurinko ovat saaneet ne uskomaan itseensä niin hienolla tavalla, että ne kurkottelevat jo joka puolelta laatikon reunojen ylitse. Raakkaat kasvini. 
Olen myös terapiaraivannut kallioiden solan vadelmaviidakosta kukkamaan, jossa myös aroniat nyt viihtyvät. Äidin muistoksi löytyi jasmiini, joka myös löysi omaan koloonsa ja eilen avasi ensimmäisen tuoksuvan kukkansa saarielon jälkeen.
Patrickin kanssa olemme aloittaneet myös ruusutarhan luomisen. Kummankin sydäntä lähellä kukkivat aina ruusut. Ihania kuvia ja luomisen iloa on saari meille antanut. 
Kaikki tämä on ollut myös kurssilaistemme ja kotiväen ilona. Saaremmehan on hankittu nimenomaan kaikkien iloksi, kaikkien omaksi ja kaikkia varten. Siksipä se niin runsaasti tarjoaa hoivaansa ja voimaansa kaikille vierailleen. 

Kun suunnitelma, mikä tahansa, pitää sisällään laajan ajatuksen joka koskee mahdollisimman monien iloa, kasvua ja hyötyä, ovat taivaalliset voimat aina mukana auttamassa ja antamassa myös merkkejään. Kun suunnitelma palvelee mahdollisimman monia, ei vain omaa perhettä, se palvelee myös jumallista. Meidän ajatuksemme retriittipaikkaa luodessamme oli juuri tuo: Palvelkoon paikkamme kaikkia etsijöitä ja olkoon se kaikille siunaukseksi. 
Toivomme, että sinunkin tiesi joskus löytää Luxiaan ja saat kokea tämän kaiken ihan itse. 
Ensi kesä tuo varmasti uusia kokemuksia ja uutta voimaansa meidän kaikkien onneksi.

 Palaan pian uusien tuulien kanssa, syksy kolkuttelee pian ovella ja tuo vahvoja energioita mukanaan. Voimia ja valoa lähiaikoihin.