Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Talvipäivän seisaus 21.12.2016

Share |

Tiistai 20.12.2016 klo 19.25


Talvipäivän seisaushetki on 21.12. klo 12.44. Suomen aikaa. Se on jälleen sellainen hetki, jolloin voimme kytkeytyä kosmisiin, korkeisiin energioihin, joita planeettamme vastaanottaa hetken portaalin avautuessa. Jokainen sielu voi olla korkeamman energian vastaanotin, kukin värähtelynsä mukaisesti. Siksipä tämän päivän eteen on hyvä valmistautua. 
Ylhäältä tuleva voima läpäisee meidän värähtelymme ja laittaa sen mukaisesti liikkeelle energiat omassa elämässämme. Me voimme työskennellä sen hetken parhaaksi tiedostamalla tulevan ja omistautumalla sille parhaalla mahdollisella tavalla.
Tähän seisaushetkeen olen vastaanottanut teemaksi Ajan. Aika sitoo meidät kaikki konkreettiseen maailmaan ja 3Dhen. Meidän ihmisten taajuudella aika on lineaarinen ja voimme tarkastella sitä menneen ja tulevankin suuntaan.
Tämän seisaushetken teemaa voi lähestyä miettimällä, mitä menneisyys on minulle opettanut. Mitä oman elämäni ratkaisut ovat minulle tuoneet, mihin minut tässä hetkessä asettaneet. Samoin voi olla hyvä miettiä, mitä viime ajan ratkaisuni tuovat tulevaani. Syy-seuraus inventaarion hetki. Tämä työ on hyvä tehdä ennen h-hetkeä, mutta voi olla mielekästä jatkaa samaa pohdintaa myös muutaman päivän seisauksesta. 
H-hetkellä tietenkin hiljentyminen ja mahdollisimman puhdas, tyyni tila itsessäsi. Hengityksen seuraaminen ja vain itsensä avaaminen ovat hyvä hetken aloitus. Voi tietenkin mielessään pyytää apua, jos omat pohdinnat ovat siihen valmistaneet. Apua esimerkiksi joidenkin esteiden voittamiseen taikka apua niihin värähtelyihin, jotka on itsessään tiedostanut henkisen polun esteeksi. Sitten vain irtipäästäminen ajatuksen tasolla kaikista pyynnöistä ja pelkkä oleminen hetken tilassa. Parhaimmillaan tuolla pyhällä hetkellä voi saavuttaa ajan yli menevän tilan, jossa on mahdollisuus luoda oma tulevaisuus ikään kuin uusiksi. Jos omat oppiläksyt ovat suurin piirtein ymmärretty ja sisimmässä on suuri tahto kulkea Valon polkua aina vain sitoutuneempana ja yhä tiiviimmin se ajatus omassa sielussa, omassa arjessa, voi seisaushetkellä saavuttaa tilan, jossa mennyt muokkautuu uusiksi, oman kehityksen kautta.
Puhtaan Kosmisen Valon sisään hengittäminen, avautuminen yhä korkeammalle ja yhä laajemmalle.
Talvipäivän seisaus, kiitos!