Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Vuosi 2020

Share |

Tiistai 31.12.2019 klo 22.35


Uusi vuosi 2020

 

Tämän vuoden teema on mielestäni hyvin kaunis ja vihdoinkin, pitkästä aikaa rauhallisempi kuin aiempien vuosien teemat.

Me laskeudumme hiljalleen uuteen vuoteen kuunpimennyksen kautta, joka on 10.1. Kuu pimenee Kaksosissa ja se on ns. puolivarjopimennys. Pimennys tapahtuu aina täydenkuun aikaan ja tälläkin kerralla siitä on odotettavissa vahvaa energeettistä tapahtumaa. Pimennys alkaa seitsemän jälkeen illalla on syvimmillään klo 21.10. Se päättyy yhdentoista aikaan. Laajentumisen teema on pimennyksen henkisenä teemana ja se koskee erityisesti ihmiskunnan vastuuta. Sen syvällisenä ajatuksena on laittaa liikkeelle sellaista myötätuntoa ja rakkautta, joka ottaa vastuun kaikista maan päällä olevista sieluista ja elollisista olennoista. En keskity vain itseeni, vaan kaikkeen elolliseen maan päällä. Kaunis startti uudelle vuodelle.

 Koko tulevan vuoden 2020 teema on viisaus, lempeys ja myötätunto. Feminiininen energia tulee saattaa tänä vuonna viisauden ja vahvuuden yhteyteen, niin että voisimme kohdata toisemme läsnäolevasti, myötätunnolla ja viisaudella. Myötätunto ei ole toisen tilan tai tilanteen säälittelyä, omien tunteiden vahvaa nousua tai samaistumista, vaan se on todellakin lempeää viisautta hetkessä.

Meillä kaikilla on varmaankin kokemuksia, millaista se on parhaimmillaan, kun kykenee kohtaamaan toisen ihmisen ilman esteitä, varauksellisuutta, epäluottamusta tai mitään muutakaan maskia, joilla itseämme suojelemme. Meillä kaikilla on sisäinen kyky myötätuntoon, joka on sitä avointa läsnäoloa ilman toisen tilanteeseen samaistumista. Feminiininen viisaus on juuri sitä. 

Meidän on vain tahdottava löytää tuo kyky sisältämme ja uskallettava harjoitella sitä arjessa.

 Meillä kaikilla on myös kokemusta siitä, mitä on olla haavoittuva, heikko ja herkkänä kaikelle ulkopuoliselle. Meillä kaikilla on ne haavoittuvat kohtamme ja tilanteet ja ihmiset, jotka ne paljastavat. Yleensä ne ovat juuri niitä kaikkein läheisimpiä, kaikkein rakkaimpia sieluja, jotka saavat meidät vereslihalle. Nyt olisi hyvä aika uskaltaa näyttää, olla se pieni mikä joskus, jollain hetkillä olemme.

Jokaisella meillä on myös niitä hetkiä, jolloin pelkkä henkinen työ, tunteiden puhdistus ja auttajien avun pyytäminen ei ole tarpeeksi. Me kaikki tarvitsemme välittämistä, läsnäoloa, tukea ja konkreettista apuakin. 

 Tämän vuoden teemaan kuuluu olla läsnäolevana ja hereillä niille, jotka tällä hetkellä kamppailevat joko henkisten taikka konkreettisten haasteiden keskellä. On tarpeen ojentaa auttava kätensä, tehdä hyvää, välillä ihan unohtaa itsensä ja vain auttaa. Se on sitä Pyhää Äitienergiaa puhtaimmillaan ja siitäkin on feminiinisessä energiassa kysymys. Toimimalla sisäisen viisauden ja lempeyden kautta, emme menetä mitään, vaan saamme apua ylhäältä. Mutta meidän on ensin itse tehtävä se valinta antaa..

 Äiti Maria toimii meille tänä vuonna tähtenä, jota seurata, johon turvata. Hän sai katsoa kärsimystä, olla läsnä ihmiskuntaa ravisuttavilla hetkillä, kokea poikansa tuskien taival, joka kuitenkin voittoon kulki. Hän ammensi omasta viisaudestaan ja uskoi totuuteen, joka pojassaan tuli maan päälle.

 Henkisyys ei voi olla itsekästä, vain omia haluja ja tunteita seuraavia, vaan sen kuuluu olla muut olennot huomioonottavaa. Tässä ajassa vain on liian paljon henkistä materialismia, joka korostaa minä-tunnetta. Minä teen niin kuin sydän sanoo, minä tahdon, minun polkuni, minä itse kokeilen, minä, minä…

Kun tutkimme vanhoja korkeita sivilisaatioita, löydämme kaikista ajatuksen, miten henkistä polkua kulkeva tulee kohtaan, jossa oppilas luopuu omasta tahdostaan ja alkaa toimia ja työskennellä kokonaisuuden ja Jumalallisen tahdon hyväksi. 

 Tämä vuosi 2020 on juuri oivallinen vuosi aloittaa polku, jossa tapahtuu Sinun tahtosi, ei minun. Valoa, voimaa ja viisautta arjen tasolle, siinä vuoden sanoman puhdas ydin. Juuri sitä, mitä ihmiskunta nyt tarvitsee.

Mitä lähemmäksi kuljemme kesää, sitä kevyemmät energiat ovat vastassamme, vaikka uuden vuoden alku kuukaudet olisivatkin vielä hiukan tahmeat. Saamme kuitenkin hyvän startin tammikuun kuunpimennys hetkestä ja voimme jatkaa vahvuuden keräämistä kesää kohti kulkiessamme. Maaliskuun alkuun mennessä saa pimeä voima vielä kerran yrittää nousta, mutta me valitsemme edelleenkin sen vastavoiman, valon. Viimeinen mustan ja valkoisen kuun koitos jää sitten taakse ja me siirrymme vahvoina kohti ihmiskunnan tulevaisuutta,  ja Valon avulla kohti kevättä ja kesää.

Tämä uusi vuosi on myös suotuisaa uudelle pohjalle rakentamisen aikaa. Kaikki uudet aloitteet, valinnat ja uuden opiskelu saa vahvan alun, jota viisaus ja henkisyys siunaa. Ihmiskunnan tasolla voimme opetella uutta tapaa olla ja elää muidnen kanssa. Juuri tuolla feminiinisellä energialla. Tänä vuonna me emme ratko asioita ja ongelmia voimalla tai järjellä, vaan sydämellä ja myötätunnolla. Se on neutraalia, kaikki huomioivaa energiaa, joka palvelee suurta suunnitelmaa. Ja vaikka emme tuohon vieläkään kykenisi, me joka tapauksessa istutamme nuo siemenet maahan ja ravitsemme niitä valolla ja viisaudella. 

Kylväkäämme siis hyvää satoa, josta kaikille riittää. Oikein hyvää uutta vuotta 2020!