Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Susi lampaitten vaatteissa

Share |

Torstai 26.10.2023 klo 22.08 - Eija


Kuunpimennys 28.10. Härässä

Auringonpimennys 14.10 oli kohta, missä lähdettiin liikkeelle kohti sellaista tuntematonta, joka vielä piilotteli harhan vaatteissa. Alkoi lähtölaskenta totuuteen. En tuolloin jakanut julkista blogia pimennyksestä, vaan ohjaus oli olla "puuttumatta" ajan virtaan. Tärkeintä oli juuri pimennyshetkellä olla mukana luomassa sellaista rauhan energiaa, mikä kumpuaa totuudesta, rakkaudesta, ilosta, kiitollisuudesta ja hyveistä, jotka muuttavat maailmaa. 

Meissä kaikissa on mahdollisuutena tuo hyvyys ja hyvien ominaisuuksiemme kirkastaminen. Se on sydämen puhdas tila, jossa luodaan valoa ja rakkautta maailmaan. Se on syntymässämme annettu lahja, jonka me jokaisen elämämme aikana käytämme niin kuin tahdomme. Jos tahdomme kaikkea tuota kaunista ja hyvää, se on tietoinen valinta pysyä siellä sydämen puhtaudessa. Jokapäiväinen hereilläolo omasta itsestä, omasta tilasta takaa oikean valinnan ja nöyrän työn rauhan eteen.

Kuunpimennyksen lähestyessä kaikki se, mikä valheellisesti yrittää esiintyä puhtaana, jalona tai rakkautena ja ystävyytenä, varmasti näyttäytyy oikeassa valossa jonkin tilanteen kautta. Auttajamme ohjaavat meitä näkemään kaiken niin kuin ne ovat, vaikka mieluummin olisimmekin vain vaaleanpunaisten lasien kautta katselija. Uskomme muihin voi olla koetuksella, samoin anteeksianto niille, jotka paljastuvatkin pettureiksi tai lampaan taljan kanssa kulkijoiksi. Onkin hyvä katsoa ympärilleen millaisten ihmisten kanssa on päivittäin tekemisissä. Ovatko he oikeasti samaan suuntaavia, ystäviä, joihin voi luottaa, tuli mitä tuli. Tukevatko he sinussa olevaa hyvää, samalla kun he puhdistavat omaansa esille. On myös hyvä katsoa itseään, olenko minä ystävä, joka pysyy rinnalla, vaikka toinen kompastuukin tai jopa pettää luottamukseni. Tai jos jäänkin täysin yksin, missä on silloin turvapaikkani, se puhdas ydin, jossa saan lohdutusta ja uskoni vahvistusta. Missä on meidän jokaisen paikka, jossa voimme kokea täydellistä turvaa ja pyyteetöntä rakkautta. 

On ollut mielenkiintoista, vaikka vähän rankkaakin saada todistaa sitä, miten totuus itsestä ja muista on tuotu kirjaimellisesti yhtäkkiä nenän eteen. Se on voinut olla shokki, mutta se on taatusti pistänyt tutkimaan asioita niin itsessä kuin muissakin. Minä uskon koko sydämestäni ohjaukseen, sillä olen saanut satoja kertoja omalle sisäiselle tunteelleni vahvistuksen silllä hetkellä, kun totuus on tuotu nenäni eteen. Silloinkin, kun en olisi tahtonut katsoa, vaan pysyä harhassa, jossa itseä ja muita katsotaan niiden lasien läpi. Tiedän, että minua ohjataan oikeisiin paikkoihin ja hetkiin juuri sen tähden, että näkisin niin kuin asiat ovat, vaikka muut kenties yrittävätkin selittää ne takaisin lampaan vaatteisiin. Kiitän, että olen Auttajien ja Jumalan suojauksessa ja ohjauksessa.

Asian voi nähdä myös suuremmassa mittakaavassa. Viime viikolla katsoin Väärinajattelijan 24. podcastin ja siinä kerrottiin tosiasioiden valossa se, mitä suunnitelmia Maailman terveysjärjestöllä on koko maailman väestöä varten. Mitä pidemmälle sitä katsoin, sitä enemmän alkoi susi lampaan taljan alta paljastua. Vaikka on ollut jo monia vuosi tiedossa, mihin suuntaan ihmiskuntaa viedään ja millaista uutta maailmanjärjestystä yritetään saada aikaiseksi, oli tuo podcast silti pienoinen shokki ja sai jälleen kerran kysymään, missä olen turvassa, mihin on viisainta nyt keskittyä. Niin kuin tiedätte, me olemme niin monet vuodet puhuneet siitä, miten puhdistamme itsestämme pois ne matalammat värähtelyt ja itsemme kautta luomme uudenlaista elämisen mallia. Nuo opit ovat kyllä nyt todellakin tarpeen, kun eteen piirretään suurta kuvaa suuresta huijauksesta. Sillä sen sijaan, että alkaisimme pelätä, luoda vihaa ja kostoa, juuri nyt on enemmän kuin koskaan, on aika pysyä hyvässä. Sillä vain niin me valtämme sen, että negatiivisuus lisääntyy ja se, joka sitä ruoakseen käyttää, vahvistuu. Jokaisen henkinen työ on hyvin tärkeää, sillä ensin luodaan energia, joka ajallaan peilautuu konkreettiseksi maan päälle.            (Voit katsoa ko. podcastin tästä.)

Kuu Skorpionissa on yleensä vahva, sillä se yrittää viimeiseen saakka pitää pimeyden, samoin kuin sudenkin piilossa. Se yrittää tarrautua harhaan, jota se rakastaa. Se rakastaa muhia syvissä vesissä ja nautiskella itsesäälin ja koston ajatuksissa ja tunteissa. Mutta nyt on aika tuoda se kaikki maan tasalle, härän merkkiin, konkreettiseksi, nähtäväksi ja työstettäväksi. Tämä on suuri mahdollisuus muutokseen!
Sillä nyt on sellainen aalto laitettu auringonpimennyksessä liikkeelle, että niin isossa kuin pienessäkin skaalassa, kaikki sudet ajan kanssa paljastuvat. Meidän tietoisuuttamme  asioiden todellisuudesta laajennetaan ja meidät, tavalla tai toisella, laitetaan niiden asioiden eteen, jotka ovat pitäneet meitä valheessa. Itsemme, muiden ja koko maailman tilan suhteen. Vähä vähältä, kulkien kohti vuotta 2025, jolloin vihdoin aalto muuttuu pieniksi laineiksi, lopulta näyttäen peilityynen pinnan, johon totuus heijastuu. 

Kun kaikki on käännetty ylösalaisin, kaikki vaatteet riisuttu, totuus paljastettu, on ihmiskunnan karman katsomisen aika. Se, mikä on luultu pelastavaksi kotkaksi, onkin vanginvartija, joka vartioi häkkiä, johon vapaaehtoisesti itsemme lukitsimme. Alkaa uusi aikakausi, joka varmasti opettaa meidät löytämään sen ainoan turvapaikan, mikä meillä on. Mutta sitä ennen, katsellaan tätä ihanaa ja kaunista maailmaa, pysytään omassa puhtaassa tilassamme ja kiitetään että totuus paljastuu ja vielä voimme tehdä jotain, että Valo ja Rakkaus voittaa maailmassa. 

Kuunpimennys näkyy myös Suomessa, jos sää sallii ja täällä sen huippukohta on klo 23.23. Silloin on jälleen Rauhaan keskittyvä yhteinen meditaatio, johon voit osallistua, missä ikinä oletkin. Luxia Borealis rukoilee ja luo rauhaa klo 22.50 alkaen noin tunnin ajan.

Ortodoksikilvoittelijoiden sanoin: "Herra Jeesus Kristus, armahda meitä".
Halauksia kaikille, Eija