Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Myönteisyyden voima

Share |

Tiistai 12.1.2021 klo 14.58


Viime viikonloppuna meillä oli seitsemäs kurssiviikonloppu tulevien Luxia-opettajien kanssa. Vuosi on nyt vierähtänyt tämän uuden ryhmän kanssa. Edellisen ryhmän kanssa kuljettiin pari vuotta ja viisautta, tietoa, ymmärrystä ja uusia ideoita ja taitoja siirrettiin. Me kaikki opimme valtavan paljon tuona aikana. Minäkin opettajana sain isoja oivalluksia ja uutta näkökulmaa omaan työhöni. Monia ilon ja kiitollisuuden hetkiä jaettiin, oivalluksista iloittiin yhdessä ja haasteita käännettiin voitoksi. Ihmetellen saimme seurata miten sitoutunut työ ja harjoitukset itsensä kanssa kantoivat lopulta kaunista hedelmää niin monen kohdalla. Me ainakin voimme sanoa, miten rakkaus oli aina läsnä kun kohtasimme ja se kantaa edelleenkin. 

Henkisenä auttajana ja opettajana olen jatkuvasti pohtinut näiden vuosien aikana sitä, miten voisin parhaiten innostaa, inspiroida ja sanallisestikin kannustaa ja tukea kaikkia kurssilaisiamme. Se ei ole aina niin helppoa, sillä niin monenlaisia persoonia ja reagoijia on mukana joka kerta. Yksi kokee enemmän innostavana perusopetuksen, luennot, toisilla taas on jatkuva toive ja tarve saada henkilökohtaista huomiota ja "kehujakin". On myös niitä, jotka syttyvät niistä harjoituksista, joita teemme. Kaikkia tulee huomioida oikealla tavalla yhden viikonlopun aikana. Se ainoa, mihin itse voin luottaa, on Auttajien ohjaus ja suuri tuki joka niin monella tapaa on kursseillamme mukana. Parhaiten toimin heidän kauttaan ja omien kokemusteni vahvistamana. Alusta lähtien saimme ohjausta, ettemme saa jakaa tai opettaa mitään, mistä meillä ei olisi omaa kokemusta. Se on hyvin tärkeä sääntö, sillä vain kokemuksen kautta voi siirtää energiaa, vaikka toimisikin kanavana opettajana toimiessaan.
Kurssit alkavat aina taivaallisten enkeleiden saapumisella ja kaikkien omat enkelit iloitsevat suuresti noiden opettajaenkeleiden saapumisesta. Iso salimme on täynnä Valoa joka tukee koko viikonloppua. Mukana on myös erityisiä apujoukkoja meidän opettajien tukena ja tarkkailijoina. 

Viime viikonloppu oli antoisa, uusia oivalluksia jälleen tapahtui ja uutta avarampaa näkökulmaa luotiin yhdessä. Jäin kuitenkin kurssin jälkeen pohtimaan sitä, miten vaikeaa on (ainakin suomalaisten :( uskoa omaan kykyyn muuttua paremmaksi, todelliseksi itsekseen. On vaikea uskoa siihen hyvään, mitä jokainen itsessään kantaa ja kykyyn tuoda loistavinta itseään fyysiseen maailmaan. Minä näen, että suuri syy on tässä kaikessa kaupallisessa mediassa, joka luo ja ylläpitää suurta valheellista kuvaa siitä, millainen tämän päivän ihmisen pitäisi olla. Tottakai taustalla vaikuttavat sukupolvien ohjelmoinnit ja kyky selviytyä tässä maailmassa. Monien kurssilaisten mielissä kaikuvat ajatukset siitä, että muut ovat jotain enemmän, minä en pysty, en osaa tai olen huonompi. Se on vain harhaa, se on tunne-energiaa, jonka voi muuntaa positiiviseksi. Itsensä uudelleen luominen on pitkä prosessi. Tiedän kokemuksesta ja auttajien ohjauksena ettei muutaman viikon teho-ohjelma, joita niin monissa kirjoissa myydään, tuo pysyvää tulosta, mutta ne voivat olla hyvä alku jatkuvampaan työskentelyyn paremman tulevaisuuden hyväksi. Myönnän kyllä tässä etten enää lue tai seuraa mitenkään tiiviisti, mitä "uutta" henkisellä rintamalla nousee. Kuulen kuitenkin koko ajan mitä trendejä on menossa ja mikä on massojen suosiossa. On hyvä, että tuodaan tehokkaita metodeja, joita voi ottaa arkeensa, mutta henkinen kehitys on paljon enemmän,eikä niin, että vuodesta toiseen vaihtaa ja kokeilee ja etsii koko ajan uutta. Jos ei sitoudu ja harjoita arjessa, useita vuosia, ei välttämättä pysyviä muutoksia saa aikaansa.

Myönteisen ajattelun voima on merkittävä ja sitä painotan aina myös kurssilaisillemme. Sen lisäksi, että tarkkailee itseään ja tekee työtä Valon kanssa, on hyvä muistaa omassa arjessa ilon energian voima, kiitollisuus ja myönteiset ajatukset varsinkin itseään kohtaan.
Me jotka teemme Valon kanssa muutostyötä, voimme myös jämähtää tuijottamaan vain niitä kohtia itsessämme, käytöksessämme, jotka toivomme muuttuvan. Tässä työssä ei ole tarkoitus lisätä itsessään negatiivisia piirteitä ja tunteita niitä kyttäämällä, vaan työn idea on muuntaa ne Valon kanssa korkeammiksi. Se vaatii niiden kohtien huomaamista, missä tuo matalampi piirre itsessä ilmenee, milloin ylläpitää ja luo ajatuksellaan itseään negatiiviseen suuntaan. Monet piirteet ovat meillä monien elämien tulosta ja jotkut käytösmallit ja tunnereaktiot ovat vahvoja ja sitkeitä. Kaiken voi kuitenkin muuntaa ja sitä kautta luoda itseään ihan uuteen, kauniiseen ja todellisen itsen suuntaan. Totta on, että monia kohtia itsessään on oivallettava moneenkin kertaan, kunnes se oivallus sitten istuu niin, että käytösmallit ja ohjelmoinnit muuttuvat. Ne ovat hienoja ja palkitsevia hetkiä, sillä silloin yhden oivalluksen kautta itse tehdyn vankilan ovet vihdoin avautuvat. 

On hyvä muistaa omassa arjessa mistä kaikesta voi olla kiitollinen, mitä hyvää tänäänkin tapahtui, mitä oivalsin itsestäni ja miten hienosti olenkaan muuttunut tässä ja tässä asiassa.

Itseään voi ja kuuluukin kiittää! Aito kiitollisuus luo lisää kiitollisuuden aiheita tulevaan. Tässä kohtaa voisi puhua kvanttitilasta ja siitä, miten energian lait toimivat, mutta se jääköön kurssiaiheeksi. Se ei ole ihan helppo aihe tuoda kaikkien ulottuville. Tärkeää on pystyä puhumaan energioista ja henkisyydestäkin niin, että henkisyyttä varjostavat kliseet, hienostelu ja ylemmyys poistuisivat ja kaikki tieto, miten jokainen voi itseään kehittää, omassa tahdissaan, olisi kaikkien saatavilla. Se on yksi työmme tavoite, tulla lähelle kaikkia, jotka etsivät muutosta, kauniimpaa itseään, tasapainoa ja merkitystä elämälleen. Henkinen, sielullinen kehitys on jokaisen elämän suurin merkitys, eikä se nosta ketään ylitse muiden, eikä se saisi olla varallisuudesta, paikkakunnasta tai muusta riippuvainen. Tämä aika on kaikille sieluille mahdollisuus ja velvollisuuskin.

Tässä muutamia affirmaatioita, joista voi poimia itselleen ajankohtaiset. 
Niidenkin avulla luo itseään uudeksi todelliseksi itsekseen puhdistustyön ohella.
Voimia, valoa ja tiedostamista tähän aikaan:

" Olen läsnä ja tiedostan tilan, jossa olen"

" Matalammat tunteeni nousevat vain päästäkseen Valoon"

" Vapautan itseni negatiivisuudesta ja pelosta"

" Luotan Jumalalliseen voimaan, joka on tukenani kun pyydän"

" Huomioin haitalliset ojelmointini ja mallini ja vien niiltä voiman kääntymällä Valon puoleen"

" Minä pystyn muutokseen"

" Sisimmässäni on Jumalallinen kipinä, johon luotan"

" Näen kaikissa pyhän alkuperän ja vahvistan sitä"

" Olen kiitollinen hetkistä, sillä niissä on mahdollisuus positiiviseen muutokseen"

" Minä olen hyvän ilmentymä maan päällä ja ilmennän sitä sanoissani, teoissani ja valinnoissani"

" Olen lähimmäisteni tuki ja vahva esimerkki totuudesta"

" Minä olen tietoisuus, joka luo Valoa maailmaan"

" Olen rohkea ja kannan sisäistä voimaa"

" Sydämessäni on päämäärä, jota kohti kuljen"

" Heikkouteni eivät ole minä"

" Päästän irti menneestä ja vapautan energiani uuteen"