Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Solar-Auringonpaluu hetki

Share |

Sunnuntai 21.3.2021 klo 19.23 - Eija


21.3.2021

Solarhetken tärkeys

Jokaisella meillä on vuosittain hetki, jolloin aurinko, tuo armas valon tuoja ja elämänantaja, on samassa pisteessä tai asteessa kuin syntymähetkellämme. Se on jokaisen henkilökohtainen vuotuinen uuden jakson alkamishetki. Tuo hetki on kaunis uusi mahdollisuus vastaanottaa kosminen siunaus uudelle vuodellemme.
Solarhetki ei ole sama hetki kuin syntymäkellonaikamme, vaan sen kautta se on laskettavissa jokaiselle vuodelle. Tuo hetki voi olla myös jo päivä ennen tai jälkeen omaa varsinaista syntymäpäivää.

Henkisen astrologian mukaisesti tuohon hetkeen kannattaa valmistautua ja olla hyvin kuulolla sen koittaessa. Auttajamme suosittelevat että tuo otetaan tietoisesti, mahdollisimman puhtaissa ja hyvissä energioissa vastaan. Kehon puhdistus paastolla voi joskus olla tarpeen, mutta ei välttämättä joka solar. On hyvä viettää solaraikaa yksikseen, tai sellaisen henkilön seurassa, joka oikein tukee tuota hetkeä. Pari pvää ennen ja jälkeen solarhetken hiljakseen, itseään kuunnellen, on jokaiselle varmasti hyvä startti omalle uudelle vuodelle.

Jokaiselle omalle vuodelle voi myös katsoa oman teemansa. Henkilökohtaisen oman vuoden teemat menevät sykleissä ja etenevät kohti oman Korkeimman yhteyttä, vuosi vuodelta. Minulta voi tuollaisen vuositeeman tilata yhteystietolomakkeella. Vuositulkinta on lyhyt ja tärkeimpiin kohtiin keskittyvä. Vuositeema on viesti tuon vuoden henkisistä tavoitteista sekä siitä, minkä asioiden, teemojen tai tunteiden kanssa on hyvä olla tarkkana. Usein annan myös solarpaikkaan liittyviä ohjeita, sekä tarpeen mukaan myös valmistautumisohjeita ennen solarhetkeä. Joskus voi olla tarpeen matkustaa jonnekin, missä energiat parhaalla mahdollisella tavalla tukevat omaa mahdollisuuksien hetkeä.

Solarhetkellä on siis hyvä meditoida, pyytää siunausta uudelle vuodelleen sekä yhteyttä omaan tietoisuuteen, omaan Korkeimpaan Itseen. Ja sitten voi vain olla vastaanottavaisena omalle taivaalliselle virtaukselle. 

Varsinaisella solarhetkellä auringon kautta avautuu yhteys, joka antaa meille joka vuosi kuin uuden syntymäenergian. Planeetat ja varsinkin eri tähtienergiat antavat tuolle hetkellä omat mausteensa ja sykäyksensä tulevalle vuodelle.
Syntymäkarttamme energiat, eri planeettojen ja tähtien muodossa ovat alkutilanne, mistä kulloiseenkin elämään lähdetään ja elämänhän tarkoitus ylipäätään on kehittyä kohti korkeinta mahdollista, mitä tämä koulu täällä maan päällä voi antaa. Lopullinen päämäärä on täysin puhdas yhteys omaan Korkeimpaan tuoden siten tuo Jumalallinen luova voima oman kehon kautta tälle fyysiselle tasolle. 

Tämä oli lyhyt alustus solarhetkien tärkeydestä ja syvennän aihetta oman solarini jälkeen. 

Auringon kirkkain terveisin, solarmahdollisuutta kaikille toivottaen, Eija