Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Matkalla jälleen

Share |

Maanantai 5.11.2018 klo 14.45 - Eija


Tänä maanantaina paistaa ihana aurinko ja maailma ympärillämme näyttäytyy niin valoisana ja uskomattoman kauniina. Takana on tiivis messuviikonloppu Joensuussa ja me olemme matkalla kotiin päin. Jyväskylä häämöttää jo edessä, mutta matkaa kotiin on vielä monen tunnin verran. Meidän elämää.. jo monen vuoden ajan.
Minun mieleni on hiukan apea tästä kauneudesta huolimatta. Se syvä suru, jota olen jo lapsesta saakka tuntenut tämän ihanan planeetan tähden, yrittää pintaan. Puhdistan omaa värähtelyäni tässä ja suljen itseni kollektiiviselta energialta. 
Niin paljon ikävää tapahtuu ihmiskunnan tasolla, mutta uskon meidän kaikkien kykyymme luoda parempaa joka päivä. 
Puhuin messuilla hetkisen yhteysmeditaationi alustuksessa, että olisi niin tärkeää meidän kaikkien yhdistyä ja koota voimamme, osaamisemme, viisautemme ja alkaa ihan konkreettisellakin tasolla alkaa luoda uutta elämisen mallia. Se tapahtuu omien valintojen ja esimerkin kautta. Hljentymishetki oli hieno ja luomamme yhteisenergia kohosi huimasti. Valon Auttajia oli paikalla ihan tungokseen saakka ja rakkautta valutettiin uskomattomat määrät kaikille osallistujille. Kiitollisuutta... 

Meillä on paljon ystäviä ja kanssakulkijoita Ruotsissa. Siellä on toimivia ryhmiä ja innokkaita oman värähtelyn kanssa työskenteleviä. Ruotsin yhteiskunnallinen tilanne on viime vuosien aikana mennyt hurjaa vauhtia alamäkeen ja selkeästi voi todeta, että siellä varaudutaan jonkinlaiseen tulevaan kriisiin. Yhteiskunnan taholta on viime vuodet annettu ja jaettu koteihin paljon ohjeita, miten tavallisten svenssonien olisi varauduttava kriisin sattuessa. Viimeinen julkilausuma on parin viikon takaa ja se koskee esim hallituksen työntekijöiden uudelleen sijoittamista "krigsplacering" kriisin varalta. Suunnitelma täytyy laittaa käytäntöön viimeistään joulukuun loppuun mennessä. Yhteiskunnan romahtaminen, pankkikriisi.. ?? Mitä sitten rapakon takana odotetaan tapahtuvaksi, vaikuttaa varmasti Suomeenkin. Norja on jo omalla tavallaan varautunut ja ulkoministeri on jo kauan sitten ilmoittanut sulkevansa rajat ruotsalaisilta palkolaisilta kriisin alkaessa. Suomessa Svea mamman todellisista tapahtumista ei juurikaan uutisoida, miksiköhän...? 
Siellä on myös ollut viime vuodet paljon liikettä ulospäin. Tavalliset ruotsalaiset muuttavat ulkomaille ja monilla on syynä sisältäpän tuleva uhka. Pakolaisongelma, terrori-iskut ja liian suuri sallivuus ovat jo syviä ongelmia, joita alkuperäisasukkaat joutuvat katsomaan uskaltamatta nostaa ääntään esille. Sielläon puuhattu myös lakia, joka vaikuttaisi niiden  eläkeläisten veroihin ja eläkkeisiin tuntuvasti, jotka muuttavat ulkomaille ensi kevään jälkeen (30.3. nousee esille jonkinlaisena rajapyykkinä). Selvästikin poismuuttoa yritetään näin rajoittaa ja ehkäpä estää kokonaan? 
Yhteiskunnassa muhiin pommi, joka purkautuu minä hetkenä hyvänsä, on tiedostavien svennssonien näkemys. Ja kun se purkautuu, se aalto leviää, ehkäpä muuallekin kuin vain Suomeen. 

En lähde arvailemmaan, onko sattumaa, että tähän samaan aikaan Suomen Lapissa on suurharjoitus, jossa Naton joukot "harjoittelevat" ei -nato maan kamaralla. Jenkkien raskasta pommituskalustoa ja tuhansia Naton sotilaita... 

Oma sydän kääntyy Äitimaan puoleen, anteeksi pyytäen.. me jatkuvasti horjutamme herkkää tasapainoa, toimimme itsekkäistä, negatiivisista lähtökohdista käsin ja uhmaamme Äitiämme, tuhoamme omaa kotiamme.

Me voimme tehdä vain oman osamme, jotta ihmiskunnan kelkka kääntyisi ja loisimme hiljalleen kollektiivisesti, yksilö yksilöltä uutta maata, korkeampaa ihmiskuntaa.
Tiedän, että monet valitsevat keskittyvänsä vain hyvään, ja se on varmaankin ihan ymmärrettävä vaihtoehto ja itsesuojelun nimissä tapahtuvaa. Monet kuitenkin kokevat, että tärkeää on tietää, mitä kulisseissa tapahtuu ja tahtovat "taistella" positiivisella energialla sitä vastaan. Me mukaan lukien.

David Icke kertoi Tukholmassa paljon totuutta, mutta hän ei antanut oikeastaan mitään työkaluja luoda parempaa ihmiskunnalle. Hän sanoi, että lakatkaa tottelemasta, kuunnelkaa sydäntänne.. Hyviä ja positiivisia neuvoja, mutta miten? Moni poistui luentosalista vihaisena ja turhautuneena. Paljon ruotsalaisille tyypillista diskussunia kuultiin ala-aulassa ja ovien ulkopuolella. Vihan lietsominen totuuden nimissä on hurja juttu ja täytyisikin antaa työkaluja vihan transformoimiseksi... 
Me olemme tavanneet Icken managerin muutamia kertoja ja hän etsii nyt mahdollisuuksia yhteistyöhön. Hän on sympaattinen ja tietoinen sielu, alunperin Chileläinen. Me jäämme odottamaan ja katsomaan, miten Yläkerta asiat järjestää. Ehkäpä suurempi henkinen "vallankumous" on viriämässä ja yhä useammat sielut liittyvät yhteen yhteisen työn kautta. Se olisi positiivinen muutosvoima, rakkaudellinen, myötätuntoinen ja kokonaisuuden edut huomioiva. 

Pilvet ovat kerääntyneet Jyväskylän ylle, mutta aurinko puhkoo sinnikkäästi säteitään harmauden lävitse, välillä räväyttäen itsensä kokonaan näkyviin. Symboliikkaa ihmiselämästä.

Näihin sanoihin, säveliin, kuulemiin ja näkemiin. falco_tinnunculus.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=lm3QaXbQUaA