Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Unkarin kuulumisia & Kesän tapahtumia

Share |

Maanantai 11.6.2018 klo 20.53


Unkarin kuulumisia
Kuuma kesä jatkuu edelleen Taalintehtaalla ja saamme nauttia siitä kotioloissa parin viikon ajan ennen seuraavaa matkaa.
Unkarin matka on nyt takanamme ja iso kiitollisuus sydämessä. Matkamme ulottui turkoosilta Balaton-järveltä Pilisin metsiin ja pikku vuorille ja näimme ihanien ihmisten lisäksi huikeita maisemia sekä paikallista henkisyyttä ihan arjen tasolla. Budabestin lähellä kyläilimme hobbiti-talossa, ja se kyllä teki suuren vaikutuksen. Talo oli maan sisään rakennettu, mutta uskomattoman valoisa katossa olevien ikkunoiden sekä siellä asuvien ihmistenkin tähden. Tämä nuori perhe oli valinnut elää niin erillään yhteiskunnasta ja niin omavaraisesti kuin mahdollista. Rohkea valinta! 
Pilisin rinteitä ravattiin ristiin rastiin etsien oikeaa kohtaa, jossa Äitimaan sydänchakran piste olisi. Saimme onneksi hienoa ohjausta (jälleen kerran) ja löysimme alueen, jota etsimme. Meillä oli mukanamme unkarilaisia heränneitä auttajia ja yhdessä kokosimme yhteen kaiken tiedon, mihin suunnistaa. Tietoa asiasta ei ole niin paljoa, ainoastaan muutama nepalilaisten munkkien ja dalai laman julkaisu Unkarin aarteesta. 
Unkarilaiset ystävämme saivat sitten selkeät ohjeet paikan varjelemiseksi ja energian ylläpitämiseksi. Palaamme sinne vielä, se on melko varmaa. 

Kesäpäivän seisaus lähestyy, mutta ennen sitä on uuden kuun hetki, joka on oivaa luomisen aikaa. Uuden kuun pv on 13.6 kaksosissa ja teemana voisi olla vaikkapa vielä hetkisen keskittyä niihin asioihin, tavaroihin ja tapoihin, jotka ovat aikansa eläneitä. Uutta, vastuullisempaa pohjaa vain rakentamaan keskiviikon aikana. 

Meidän seuraava matkamme kesäpäivän seisaushetkeä viettämään suuntautuu Laatokan Karjalaan. Jollain tapaa se nostattaa minussa samanaikaisesti surumielisyyttä ja iloa. Ei tuo seisaushetki, vaan Karjalassa olevat juureni. Isäni on karjalainen ja kotoisin Harlusta, Laatokan ylärannoilta. Niissä maisemissa olen käynyt vain kerran aikaisemmin ja tunsin siellä vahvana Äitimaan pyhän voiman ja oman yhteyteni siihen. Maaperä siellä kuitenkin kantaa suurta surua ja haikeutta, sillä niin monet suomalaiset joutuivat sieltä viimeisen kerran äkkilähtemään. Laajoilla alueilla on aika pysähtynyt, kaikki jäänyt niille sijoilleen. Edelleen aika siellä kulkee verkkaan ja siitä pidän hyvin paljon. Kävin energiatasoilla katselemassa tulevan matkamme kohteita ja odotan tätä erityisen suurella mielenkiinnolla. Luvassa on Äitimaan kertomuksia.
Ehkäpä matkan aikana tapaamme myös vanhat Pietarilaiset ystävämme. 

Kesäpäivän seisaushetki on siis 21.6. klo 13.07. Teemana tuolla hetkellä on Jumallinen yhteys minussa, Jumalan ohjauksen kuuleminen ja sen kautta muiden auttaminen, viisauden jakamine ja opettaminen. Suositellaan jotain pyhää paikkaa, portaalia tai esimerkiksi keskiaikaista kirkkoa, jonka sijainti on muinaisella pyhällä linjalla. Yhteenliittyminen on aina paikallaan kesän kaikissa tapahtumissa, sillä luomisen voimakin kasvaa yksilöiden yhteenliittymisen myötä. 

Kesän pimennyksiä

Seuraavana uuden kuun päivänä 13.7. klo 05.02 Suomen aikaa on kesän ensimmäinen auringon pimennys ravussa. Osittainen pimennys ei näy täällä, mutta kuten ennenkin, vaikutus tuntuu kyllä. Pimennyksen teema on keho-sielu-henki ja kokonaisuus meissä onkin se, mihin tulee kiinnittää huomiota. Miten ilmennät omaa korkeintasi kehon ja arjen tasolla... Kesäpäivän seisauksen teema, yhteys Jumalaan vahvistukoon pimennyksen hetkellä. Pyyntö Yläkertaan riittää. Yhdistä itsesi jumalalliseen itseesi ja polkuusi olisi teema toisilla kauniilla sanoilla kerrottuna. Veden läheisyys voimistaa hetkeä. Ennen hetkeä pyrin tyhjäämään astiani niin, että olisin mahdollisimman puhdas ja kirkas uuden hienon väreilyn vastaanottaja. 

27.7. klo 22.22 on täälläkin nähtävänä kuun pimennyksen täydellisin hetki. Kuu pimenee aina täyden kuun aikaan ja tällä kertaa kauriissa. Tämänkin hetken energeettinen vaikutus on suuri. Me voimme jatkaa kesän aiempia rajoista vapautumis teemoja ja päästä luopumaan putsaamisen kautta niistä varjoista, joita sielumme kantaa. Päästän irti, pyydän apua ja vapaudun, kiitos universumin tuen. Vapautumalla voi rakentaa uutta, vahvempaa pohjaa omalle polulleen, myös konkreettisella tasolla. Läsnäollen, tukevasti Äitimaan yhteydessä ja omasta Korkeimmastaan ammentaen voi jokainen vahvistaa jumalallista ohjaustaan, lujasti korkeammalle tasolle kurkottaen. Kollektiivienergia tiettävästi vahvistuu tänä aikana, joten sekin on hyvä muistaa, sillä sen värähtely vetää lujasti konkreettiselle tasolle jumittamaan.  Jokin korkea Äitimaan kohta meren rannalla tukee tätä hetkeä. 

Minun ohjaukseni on hehkuttanut kovasti etukäteen tätä seuraavaa auringonpimennystä leijonan merkissä 11.8. Ja h-hetki on 12.21. Pimennys näkyy ihan pohjoisimmassa osassa Skandinaviaa ja mekin suuntaamme neljänkymmenen hengen porukalla Norjan pohjoisosaan pimennystä vastaanottamaan. Vuoden teemat huipentuvat tähän hetkeen pimennyshetkeen teemalla eheydyn täydelliseksi itsekseni. Kokonaisuus, keho-sielu-henki saa lopullisen vahvistuksensa. Tulvivaa Valoa suoraan suuresta keskuksesta. 

Näistä tapahtumista jatkamme sitten kohti syyspäivän tasausta ja sen valon täyttämää hetkeä. Tasaushetken teema huipentaa entisestään tämän koko vuoden aiheita. Valaistuminen tavoitteena. Palaan aiheeseen tuonnempana. 

Nyt toivotan kaikille ihania ja valoisia kesän huippuhetkiä.