Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Värähtelyn muutoksia 2.osa

Share |

Torstai 6.10.2022 klo 20.26 - Eija


Värähtelyn muutoksia 2.osa

 

Auringonpimennyksen tuoma muutosenergia laskeutuu meille uuden kuun päivänä ja pimennyksen ajankohta Suomessa on 25.10. iltapäivällä. Mitä idemmäksi, kohti itärajaa menemme, sitä syvempänä voi osittaisen pimennyksen nähdä. Tulevat pimennykset peilaavat kevään pimennyksiä, vaikka sarjat ovatkin eriä. Kevään pimennyksethän olivat 30.4.2022 auringonpimennys härässä, sekä 16.5.2022 kuunpimennys skorpionissa ja nyt syksyllä on 25.10.2022 auringonpimennys skorpionissa ja 8.11.2022 kuunpimennys härässä. Eli voisi tiivistää, että keväällä aloitettua suuntaa nyt tarkistellaan ja annetaan elämän opettaa, mitä sillä vielä on kehityksesi kannalta opetettavaa. 


Skorpionissa tapahtuva auringonpimennys ei sekään välttämättä tuo pelkkää iloa elämäämme, mutta nyt jo osaamme suhtautua kaikkeen oikealla tavalla. Olemmehan koko kesän harjoitelleet. Vaikka miten tekisi mieli laittaa kiviä taskuun ja hypätä syvään veteen, niin toisin olisi nyt parempi valita. Itseensä vajoamisen ja syvälle jäämisen vaara on nyt olemassa. Nämä asiat ovat nyt niin vahvasti työn alla ja olleet jo lähes puolen vuoden ajan. Ajattelun mustavalkoisuudesta ja asioiden jauhamisesta on myös ollut tarkoitus päästää irti kevään pimennyksestä saakka. Parempi on edelleen pysyä vakaasti oman purtensa valoisassa peräsimessä ja ohjata se viisaasti karikoiden ohi ja ottaa itse vastuu, että pääsee uuteen satamaan perille. Onhan kysymys myös siitä, että meidän kaikkien on tarkoitus luoda itsellemme vakaa ja kestävä maaperä, josta käsin elämme omaa henkistä muutostamme. Myös tämä on luottamuksen tie. Sisäisen selkiytymisen ja oman ohjauksen syventyminen on nyt hyvin mahdollista, mikäli välttää draaman houkutukset, eikä enää usko niiden tehoon. Hyvin monet keväällä alkaneet teemat koskettelevat omaa paikka muiden joukossa ja ihmissuhteet ja niiden "vääntö" suuntaan tai toiseen saattaa hyvinkin vielä nousta esille. Jälleen on hyvä kohta tarkastella, missä se oma aita nyt seisoikaan, vai voiko sitä muut mielin määrin huvikseen siirrellä. Toki voi olla toisinkin päin, että itse ei sitten millään malttaisi olla piirtelemättä viivoja muiden elämään, omien halujen mukasesti. Usein on kyse kummastakin asiasta, niin kuin repun kanssa yleensäkin. Kolikolla on ne kummatkin puolet, jotka on katsottava.

 Pimennyshetkellä aktivoituu uusi suunta, myös globaalilla tasolla ja siksipä tarvitaan nyt suurta valoa tavoittelevien joukkoa, joka voisi yhdistyä tuolla hetkellä puhtaampaan tasoon ja ankkuroida sen energiaa maan päälle kehojensa kautta. Tämä on kutsu kaikille teille auttaa Äitimaata ja ihmiskuntaa, sillä todellakin elämme kriittistä aikaa koko ihmiskunnan tulevaisuuden suhteen. Pimennyshetki on hyvä jälleen kerran ottaa tietoisesti vastaan, pyrkien silloin pois konkreettisesta maailman tilasta.

 Monissa valoisissa kirjoituksissa, new age tyyliin sanotaan, että ihmiskunta elää nyt vahvaa ylösnousun aikaa. Paljon myös puhutaan 5D todellisuudesta, jossa osa ihmiskuntaa jo elää. Kokemuksesta tiedän, että nämä ovat sellaisia ajatuksia, joita ei monikaan omaa elämäänsä muuttamaan pyrkivä mitenkään ymmärrä tai sisäistä ja siinäkin on oma haittansa. Nyt olisi aika hieman avata noita käsityksiä, ettei jäisi kuvaa passiivisuudesta, jolla tuota ylösnousua voi vain odottaa.

3D maailma on muodon, konkreettisen tason maailma, joka on kuin peili korkeammalla tasolla luodusta energiasta. Se on energiaa, mitä ihmiskunta on 4D ulottuvuuteen kautta aikojen luonut. Kumpikaan näistä tasoista ei ole se, mitä ihmissielu-henki-kokonaisuus oikeasti puhtaimmillaan on, se on tietenkin hyvä muistaa. 4D ulottuvuus on ajatusten ja tunteiden luomaa energiaa ja jotta ihmiskunta voisi antaa oman henkensä, eli 5D energian vuotaa alas konkreettiselle tasolle, tarvitaan 4D puhtautta. Näin toimivat energian lait ja oppimisemme tarkoitus täällä maan päällä on ymmärtää tuo kokonaisuus ja tehdä oma osamme sen eteen, jotta 5D värähtely olisi joskus totta myös konkreettisella tasolla. On hienoa, että maailmassa on ihmiskehoissa olevia sieluja, jotka jo kykenevät värähtelemään tuolla puhtaalla 5D tasolla, missä ei enää omat tunteet tai ajatukset voi ilmetä negatiivisessa tasossaan, eikä omia haluja tai egon värinää enää ole. 
Monet pitkään itseään henkisellä polulla työstäneet voivat saavuttaa tuon puhtaan tilan esimerkiksi meditaation kautta, mutta hyvin harvat vielä toistaiseksi kykenevät loistamaan sitä pyyteettömän rakkauden, viisauden ja rajattoman myötätunnon tilaa pysyvästi. Tietenkin ne, jotka kykenevät olemaan edes joskus tuossa tilassa, luovat sen kautta korkeampaa maailmaa keskuuteemme. Eli on harhaa ajatus, että olisi jonkinlainen ”toinen”, konkreettisesta tasosta erillään oleva, positiivinen maailma, jossa voivat vain harvat ja valitut elää jo nyt, vaan ihmiskunnan tarkoitus on tuoda se puhdas värähtely, 5D maailma maan päälle, oman kehonsa kautta. Buddhalaiseen viisauteen nojaten voi sanoa, että kaikki näyt ja visuaaliset kokemukset korkeammista maailmoista, mitä voidaan kokea esimerkiksi meditaatiossa, ovat mielen tuotosta. Sen sijaan puhdas, kirkas tiedostamisen tila, missä ykseys ja pyyteetön rakkaus on läsnä, on tila, mikä tuo korkean maailman meditoijan kehon kautta siihen ulottuvuuteen, missä keho on. Ja sitä värähtelyä nyt kipeästi tarvitaankin. Jos ei kykene edes hetkellisesti olemaan puhtaassa tilassa, missä ei ole omia ajatuksia, haluja eikä tunteita, ei voi sanoa olevansa 5D maailmassa. 

Yksinkertaisesti; jotta me voisimme maan päällä elää korkeampaa ja ”ylösnoussutta” elämää, meidän on tehtävä oma osamme, jotta tuo 4D maailma puhdistuu matalista tunteista ja ajatuksista ja niin 5D energia voi kauttamme tälle tasolle virrata. Se luomisen jumalallinen, kirkas taso on olemassa, ja meidän sopimukseemme Äitimaan kanssa kuuluu, että tuomme tuon taivaan maan päällä. Se on meidän koulumme tässä fyysisessä maailmassa ja etenemme yhdessä luokka luokalta ylöspäin, kunnes kaikki sielut ovat saavuttaneet sen tilan, missä ilmentävät kehonsa kautta puhdasta Rakkautta. Silloin on sopimus täyttynyt ja uusi 5D elämä on maan päälle syntynyt. 

Aina silloin, kun tähän tilaamme virtaa korkeampaa kosmista energiaa, työtämme helpottamaan, on hyvä ottaa tuo apu vastaan. Pimennykset ovat yleensä hieno sysäys siihen suuntaan ja on hyvä valmistautua niihin, jotta sillä hetkellä olisi mahdollisimman puhdas 4D tila. Mitä enemmän on ihmisiä, jotka kykenevät ilman egon vaikutusta välittämään tuota pyyteetöntä rakkautta maailmaamme, sitä enemmän värähtely kohoaa ja se tulee lopulta näkymään myös konkreettisella tasolla. 

Auttajat sanovat aina, että älkää jääkö kiinni omaan harhaanne, minkä ovat tunteenne, ajatuksenne, mielipiteenne ja ohjelmointinne luoneet, vaan pyrkikää puhdistamaan niiden energia ja sen kautta näkemään kirkkaasti. 3D on harhaa juuri tästä syystä, että jokaisella on oma 4D energia, jonka kautta katsoo ja luo maailmaa, johon on takertunut juuri ajatustensa ja tunteidensa kautta. Ja ne taas estävät todellisuuden, eli puhtaan 5D tason saavuttamisen. Tuon puhtaan tason kautta konkreettinen maailma muuttuisi ja ihmiskunnan tarkoitus saisi täyttymyksensä.

Pientä hiomista ihan käytöksenkin ja vahvojen mallien tasolla itse kullekin tarjotaan, jotta oma energiatila voisi vakaantua pysyvästi korkeammaksi. Heilahtelu tunteiden mukana syö elinvoimaamme ja nyt onkin mahdollisuus antaa ohjat enemmän omalle korkeimmalleen, jotta valon voima ja sisäinen vahvuus voisivat ohjata. Tämä vaatii myös päätöstä päästää irti halusta johtaa ja kontrolloida niin itseä kuin muitakin. 

 Kahden viikon kuluttua auringonpimennyksestä saapuu kuunpimennyksen hetki, joka tuo nähtäväksemme edellisen pimennyksen tulokset ja uudet suunnat. Tuiki tärkeällä vapautumisen tiellä edelleen jatkamme. 

Kuunpimennykseen palaan tuota pikaa.

 

Avainsanat: Auringonpimennys 2022