Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Auringon Henki puhuu

Share |

Perjantai 22.7.2022 klo 16.59


Tämän blogin aiheena on viime päivien hurjat aurinkomyrskyt ja myös tämä kuumuus, joka Eurooppaakin nyt koettelee. 

Jo muutama vuos, kenties neljä vuotta sitten saimme Auttajilta varoituksen auringon vaarallisuudesta fyysisille kehoillemme. He ohjeistivat olemaan mahdollisimman paljon varjossa kesän auringon paistaessa, mutta silloinkin vain pieniä aikoja kerrallaan. Ihana, elämää ylläpitävä Aurinkomme on meille suorastaan vaarallista siksi, että sen haitallinen säteily on nyt moninkertaista verrattuna aiempiin vuosiin.
Varsinkin täällä pohjolassa, suojaavan kerroksen ollessa heikompi, me olemme alttiita haittasäteilylle. Nyt lisäksi auringon oma sykli on huipussaan ja purkaukset kohti maatakin ovat vahvistuneet ja kiihtyneet ja vaikuttavat pohjoisen navan tuntumassa voimakkaasti. Suojatkaamme nyt itseämme, vaattein ja olemalla vain pieniä aikoja kerrallaan auringon alla. 

Mutta mikä onkaan auringon henkinen merkitys? Aurinko on tottakai elämää ylläpitävä voima ja energia maan päällä, mutta sillä on oma esoteerinen merkityksensä myös. Nyt auringon aktiivisuussyklin ollessa huipussaan ja hiipuessaan kohti vuotta 2026, sillä lienee meillekin sanottavaa. MItä aurinko tahtoo mielle puhua, mikä sanoma hänellä on? 

On selvää, että henkinen, muuntava energia on kohti maata ja aurinkokuntaa suunnattu. Sen suurena tarkoituksena on meidän energiarakenteemme muuttaminen, mutta vain, jos me olemme sille avoimia. Hereillä itsemme kanssa ja positiivisina työskennellen sen energian kanssa, jota nyt vastaanotamme. Jälleen kerran ajatus: MItä minussa nyt tapahtuu? 

Monet ovat raportoineet tänne päin, miten ihan viime päivinä unet ovat olleet aktiivisia ja puhuttelevia. Sellaiset ei-tiedostamattomat asiat, tunteet, kokemukset ja kohtaamiset, joista kuitenkin on jäänyt meihin energiajälki, nousevat nyt esille. Ihan jopa menneistä elämistä saakka. Niihinhän emme päivätajunnassa kovin helposti ulotu, ainakaan ilman omaa väritystämme. Nyt siis saamme sen siunauksen auringon kautta, sen helisyttäessa Äitimaankin enerigakenttää ja sitä kautta myös meitä, että voimme tutkailla vaikkapa noita syviä haavojamme, jotka edelleen niin sattuvat. Miten antaa anteeksi itselleen ja muille,minua satuttaneille, miten vielä kerran, tässäkin sieluni kerroksessa, vapautan itseni menneen taakasta, miten voin olla avoin ja rehellinen muita kohdatessa, ja miten ulotan myötätuntoni kaikkiin kärsiviin olentoihin.. Monia tasoja, ja monien sielujen tarinaa nousee nyt esille.

Toissayö oli lähes uneton yö minulla. Olin kuin kuumeessa, aivojani poltti ja lopulta toispuoleinen, viiltävä päänsärky asettui unta estämään. Vain horroksessa meni aamuun saakka ja  lähes iltaan asta tuo viiltävä kipu oli seuranani. Kunnes tuli ymmärrys auringon massapurkauksesta, joka vaikutti jo entisestään herkkään olooni. (Niistähän olemme nyt saaneet nauttia 18-22.7.) 

Jo 90-luvulla sain tietoa, ja kuulin kokemuksia, että monet herkät ihmiset, varsinkin lapset reagoivat auringon purkauksiin lähes kuin epileptisillä kohtauksilla. Silloin aikanaan luin jonkin tutkimuksenkin (en valitettavasti muista mikä se oli), jossa virallisissa, tarkemmissa kokeissa ja tutkimuksissa oli huomattu yhteys auringon purkauksiin ja lasten kohtauksiin. Samaa olen itsessäni huomannut, sillä juuri tuo viiltävä kipu on ollut seurauksena, jos tänne maahan on kohdistunut jokin suurempi massapurkaus. 

Niin kuin aina, yrittäkäämme olla kiitollisia näistä kasvukivuistamme, vaikka ne osuisivatkin ns. huonoon jaksoon omassa elämässänne. Niin oli minulla, sillä olin jo entisestään ollut fyysisesti heikkona muutaman viikon ajan. Mutta silloin, kun tiedostaa syvempiä syitä omalle tilalle, voi alkaa muutos paranemista kohti. Minun kohdallani uusia sielun kerroksia on viime aikoina avattu, ja aih, niin kipeitä kohtia on löytynyt. Niin kuuluukin olla, kerros kerrokselta itseämme kuorimme ja lopulta tuo puhdas ydin paljastuu. Sen tiedän, että mitä lähempänä sitä todellista itseä ollaan, siltä nopeammin totuus näyttäytyy ja puhdistuminen tapahtuu. Asioihin, tapahtumiin taikka tunteisiin ei enää jää kiinni, vaan Valon voima on läsnä kipeyttä läpikäytäessä, vaikka sanat ja tunteet jauhaisivatkin hetken vanhaa rataansa. Mutta tarvitaan tahto päästää irti ja vapautua niistä vanhoista tarinoista, joiden kautta olemme itsemme kokeneet monen elämän ajalla. Rakkaus omia ja muidenkin kokemuksia kohtaan parantaa parhaalla tavalla, mutta takertua emme niihin saa. 

Euroopan kuumuus on oikeastaan tätä samaa, mutta lohduttomalla tavalla. Se on ihmiskunnan aikaan saama tila, sen karminen seuraus, joka oikein katsottuna paheni Ukrainan sodan alettua. Toki se voi olla meille myös mahdollisuus käydä niitä samoja menneisyydestä nousevia kipeyksiä läpi, mutta ihmiskunnan tasolla tarvitaan meidän jokaisen panos sen työstämiseksi. 

Kaikki te henkiset ihmiset tiedätte, miten jo luotu energia jatkaa matkaansa ja ilmentyy fyysiselle tasolle aina aikanaan, koska me emme ihmiskuntana ole sitä toiseksi muuntaneet. Tämäkin sota on negatiivisten tunteiden tulosta, mitä ne sitten ovatkin. Varmasti taustalla on vallanhalu, kostonhalu, viha, alaspainamisen halu, oikeassa olemisen halu, itsekkyys, ylemmyys, ja siiten urhienerigat, itsesääli, huonommuus,  jne.. voisin jatkaa noita listoja pitkästikin. Ihmiskunnan tasolla voimme auttaa puhdistamalla pois itsestämme juuri niitä tunteita, jotka meissä nousevat. Uskon,että tässä mittakaavassa ajateltuna on helppo nöyrtyä ja yrittää tehdä kaikkensa, jotta kärsimys helpottaisi, eikä konkreettinen taso ole se, mistä nopeimmin apu saadaan, vaan juuri taso, mihin energia on luotu. 

Eurooppa siis leikehtii, monella tasolla. Se on hirvittävää niille, joita se läheisesti koskettaa, mutta se on tuskallista myös meille, jotka emme voi heitä auttaa.
Henkiseltä, auringon viestin kannalta katsottuna, Hengen energia viestii meille jotain, mitä meidän kuuluisi oikein nyt ymmärtää, muuten tuho valtaa yhä suurempaa osaa tästä kauniista kodistamme. Sydäntäni ihan puristaa, kun tätä kirjoitan.. mutta tiedän, että me voimme löytää uuden suunnan, kunhan vain tahdomme. Me voimme palata siihen alkuperäiseen puhtauteen, nyt kun maailmassamme on jo lähes kaikki epäpuhtaat muunnokset myös meissä ihmisissä läpikäytynä. Näen, että me olemme nyt sellaisessa ääripäässä, josta ei voi kuin takaisin kääntyä. 

Minä luen uudelleen ja uudelleen niitä ohjeita, joita Jeesus Kristus maan päälle toi. Onhan Hän ollut viimeinen Pyhän Rakkauden lähettiläs maan päällä. Niin kuin avarakatseisesti sanotaan, yksi Mestareista, yksi Buddhista. Uskon Häneen koko sydämestäni, vaikka enää en usko kirkkoon instituutiona, sillä tuomitseminen ja luokittelu edelleen jatkuu ja Totuus unohtuu.

Mutta palatkaamme jokainen avoimin sydämin tarkastelemaan niitä ohjeita, joita Jeesus Vuorisaarnassaan meille ihmisille toi. Niihin kiteytyy kaikki, mitä me tässäkin ajassa tarvitsemme muuttaaksemme maailmaa. Osaammeko todella jo elää niin, vai olisiko meillä itse kullakin muutoksen mahdollisuus. Mahdollisuus kääntyä kohti oikeaa lähimmäisen rakkautta.. Ja jos uusi testamentti ei kutsu, voi saman viisauden lukea vaikkapa Pekka Ervastin kirjasta Vuorisaarna. 

Rakkaat ihmiset, nyt ei taaskaan ole aika jaotella meitä hyvää muutokseen pyrkijöitä, vaan liittymällä yhteen, saman, rakkaudellisen rauhan ajatuksen taakse, voimme kenties vielä ehtiä muuttamaan tämän kirjaimellisesti tuhoavan suunnan, jonka ihmiskuntana olemme ottaneet. 
Meillä kaikilla on mahdollisuus palata omalla tavallamme Jumalan luokse, ja nähdä oman Jumalallisen osamme syttyvän suureen liekkiin. Siinä on kaunis tavoitteemme. Ja sen on Auringonkin pyhä sanoma.