Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Reissutarinaa, kesäpäivän seisaus

Share |

Perjantai 17.6.2016 klo 12.16


Jokaisella työreissullamme on nykyään jonkinlainen teema, johon Yläkerran ohjaus on keskittynyt. Vaikka olemme täällä ryhmiä ja ryhmäläisiämme varten, on meillä myös henkilökohtainen koulutus sen työn ohella. Tällä kertaa on ollut vanhojen mestauspaikkojen puhdistaminen sekä suuremman kuvan näkeminen siinä verkostossa, missä vanhat kirkot ja pyhät paikat sijaitsevat. Myös nuo mestauspaikat liittyvät siihen verkostoon. Pohjanmaallakin niitä tosiaan riittää...
Äiti Maan vapauttaminen tuosta sitovasta negatiivisesta rasitteesta on meidän apumme Hänelle. 
Minulle kesäpäivän seisaus on aina merkinnyt  Äiti Maan juhlaa. Se syvä yhteys, joka itselläni on Häneen, jo oman astrokarttani kautta, vahvistuu entisestään aina näihin aikoihin vuodesta. Kevään lapsena koen kulkevani Hänen rytmissään vahvasti, iloiten, surren ja huokaillen Äiti Maan kanssa. Suuri Äitimme on niin pitkään kantanut lastensa raskasta taakkaa. Kaikki virheemme hän kantaa, kestää ja silti rukoilee lastensa puolesta. Toivoen heräämistä, virheiden korjaamista sekä yhteyden uudelleen muodostumista. Äiti odottaa lastensa kuulevan huokailunsa, ottavan oman osansa, vastuunsa kannettavakseen.
Kesäpäivän seisaushetki on tänä vuonna 21.6. klo 01.35. Onkin hyvä viettää se yötön yö Äiti Maan kanssa rukoilemalla, olemalla se kanava, jota pitkin kosmoksen korkea vilvoittava energia voi Hänelle virrata.
Seisauksenahan on mahdollisuus tavoittaa galaksin muuntavaa aaltoa itsesi ja sitä kautta kokonaisuuden hyväksi. Mitä puhtaampi on kanava, sitä puhtaampana vilvoittava energia kauttasi virtaa. Muinaiset korkeat sivilisaatiot valmistautuivat huolella näihin suuriin kosmisiin hetkiin. Kesäpäivänseisaukseisaukseen valmistauduttiin pitkän aikaa. Puhdistuminen, paasto ja monet muut syvät rituaalit mahdollistivat korkean tason kohtaamisen tuona hetkenä. Pyhä Naiseus ja Viisaus oli valjastettu Äiti Maan hyväksi.
Niistä ajoista on jo hyvin kauan.. nyt planeetallamme nouseva feminiininen energiakin näyttäytyy enemmän seksuaalisena energiana kuin pyhänä naiseutena. Tämän hetken muut astrologiset tapahtumat tosiaan nostavat esiin tuota naiseuden ja feminiinisen energian puhdistamista. Itse ymmärtäisin sen olevan siltikin hiljaista sisäistä muutosta, pyhyyden lujittamista omassa naisen kehossani. Ei voimalla nousevan seksuaalisen energian esiin tuomista tai naissoturienergialla vaikuttamista. Sellainen vallankumous oli tarpeen silloin, kun sen aika oli, noin viisikymmentä vuotta sitten. Meidän ajassamme on tarkoitus nostaa vahvaa sisäistä viisautta, joka on oman työn tulos.. Olemalla itse se vahva, myötätuntoinen ja viisas nainen, pystyy tuomaan juuri sitä muutosta, jota Äitikin kaipaa. Kuten jokainen lempeä ja rakastava äiti, niin myös Hän tahtoisi nähdä omat lapsensa omilla paikoillaan omissa tehtävissään.. Nöyränä ja kiitollisena kanavana maan ja taivaan välillä.