Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Talvipäivän seisaus 22.12.2018

Share |

Tiistai 18.12.2018 klo 21.35


Talvipäivän seisaus on tänä vuonna 22.12. klo 00.23. Konkreettisella tasolla se tarkoittaa sitä, että päivä on lyhimmillään tuolloin ja alkaa jälleen pidetä sen jälkeen.

Kuten aiemminkin, tarkastelen hiukan seisaushetken teemoja ja sitä, mihin tuolla hetkellä olisi hyvä keskittyä.
Tämän vuoden seisaus päättää yhden pidemmän syklin ja aloittaa uuden. Uusi ajanjakso on hiljalleen alkanut muotoutua elokuun pimennyksistä lähtien. Olemme hiljalleen rakentaneet uutta pohjaa tuleville ajoille ja tämän seisauksen yksi teema onkin miettiä, mitä olisi oma palikka tähän suureen kokonaisuuteen, mistä olisi vielä hyvä vapautua, mitä saattaa loppuun ensi vuoden aikana. Mikä vielä sitoo minua niihin värähtelyihin, jotka estävät kehitystäni..
Näitä olisi hyvä miettiä jo ennen seisaushetkeä ja pyytää niihin vapautusta vaikkapa torstain healingin yhteydessä: Pyydän saada vapautua näistä ja näistä haitallisista/polkuani estävistä siteistä/ohjelmoinneista jne. Sitten luoda omaa ja kokonaisuuden parasta h-hetkellä. Mahdollisimman korkea, pyhä olotila tuolla hetkellä mahdollistaa Keskuksen vuodatuksen vastaanottamisen. Puhdas astia voi jälleen täyttyä uudella energialla.

Ehdotuksena tulee, että eri ryhmissä voisi ennen h-hetkeä tehdä pienen rituaalin, jossa jokainen kirjoittaa lappuselle oman lahjansa kokonaisuuden hyväksi. Lopulta kaikkien lappuset kerätään yhteen ja "ojennetaan" Yläkerralle. Yhteinen pyyntö meditaation hetkellä saada olla osana parempaa tulevaisuutta ja valoisampaa ihmiskuntaa omalla panoksellaan, omilla kyvyillään. 

Seisauksen energiat ovat vahvat ja tukevat yhteyttä Äitimaahan, joten Hän on aktiivisena mukana tässä uuden luomisen prosessissa. Totuus, yhteinen päämäärä ja sen toteuttaminen ovat edelleen yhteisenä suuntana. Vapautumalla turhista esteistämme löydämme lopulta sen henkisen vapauden, jota jokainen sielu maan päällä kaipaa.

Me olemme pienen ryhmän kanssa Bosnian pyramidien luona saattamassa loppuun nelivuotista jaksoa, joka syyspäivän tasauksena 2014 siellä alkoi. Ympyrä sulkeutukoon ja uusi aikakausi alkakoon. Olemme niissä maisemissa, mutta kuitenkin yhtä teidän kaikkien kanssa. Aloitamme meditaation/hiljentymisen noin puoli tuntia ennen h-hetkeä, eli noin puolen yön aikaan ja jatkamme kello yhteen. Iloa hetkiin!
IMG_3515_12.JPG